Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 19

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Ellenuta exact ca Eva e si iritatia lui Rares! Doar ca are si pe cap! Cum nu are par, se vede...e normal? Nu da semne sa il deranjeze, sa il manance... in cat timp trece? -------------------------------------------- http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/ Am scos capul in lume!! Mamica mandra de ![]() Poze RARES Povestea nasterii |
ii dispar in cateva zile, stai linistita. eva pe cap nu a avut .. sau nu oi fi vazut eu caci ea are o claie de par ..
Elena, mami de

Danuta1979 spune:
Selen, multumim . Da, eu l-am luat cu 175 lei din Carrefour. E excelent. Caruciorul meu de baza -era destul de greoi si pt. iesit afara si carat in masina - acum ca micuta sta in fund, asta Bertoni e ideal.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

carinablanca spune:
Ola dovlecime,
Azi dam si noi de baut, mult, mult, ca avem 7 lunite!!! De mancat nu ca mami e la regim si nu poate sa gateasca si sa nu pape. Asa ca inca o bere si o whiskeana la gagici! Sa-mi traisaca dovlecica !
Matei si Luca de Mimika
Amalia Maria de Crocodana
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Carina
de scumpete de
in
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

andraiulia spune:
Noi tocmai am luat pranzul....a ras vreo 200 de piureutz cu o pofta...era lesinata de foame. Apoi a mai bagat si laptic, de sete cred. Azi piureutzul a fost din morcov, telina, pastarnac, ardei gras, dovlecel si conopida.

andraiulia spune:
La multi anisori si lunitze, pui mici Matei si Luca, Amalia si Maria!!! Sa fiti sanatosi si sa ramaneti mereu la fel de dulci si inocenti cum sunteti astazi!!

carinablanca spune:
Sunt atat de obosita ca nu mai pot. SI nici cafea nu beau ca ma agita de mama mama. Azi noapte de la 1 la 7 Maria nu a dormit aproape deloc. Atata s-a plimbat in patutul ala al ei zici ca era la curse si apoi, evident, a incepu sa se ridice in picioare.
Azi dimi am incercat si noi avocado si se pare ca ii place. Dar i l-am dat in combinatie cu banana ca mie mi s-a parut tare bleah altfel.
Moni_iulia, sa stii ca am eu grija cu acrobatiile ficei mele, dar efectiv nu mai stiu ce sa fac ca toata ziua trebuie sa o tin sa nu cada de pe pat. Trebuie sa ii fac pe jos o locatie, desi stiu ca se va plimba in afara ei ca nu sta o clipa locului. Trimit azi pe mail filmare sa vedeti ce face.
Felicitari pentru papat!
Suede, ma bucur ca e mai bine Mihnea. SI noi am inceput cu o lingura de cereale.
Ellenuta, multa sanatate la fetite. Doar apa cu spirt creste febra. Aia cu otet e buna pentru scadere.
Danuta, multumim de urari. AM vazut si poze cu printesica ta cea frumoasa
.
Suede[, Selen, Andraiulia , . Multumim de apreccieri.
Danuka, am intrat pe mail si am vazut -o pe Izabella ce scumpa e!
X_ggg, eu as inclina spre roseola pentru ca asa tin minte ca la rubeola am avut mancarimi si ma dadeau cu ceva solutie mentolata.
Hepilica, noi pana am facut baie in cadita ama avut un suport si acum in vana mare stam in alt suport in fundic. Deci tot timpul am avut ajutor.
Andraiulia, felicitari pentru papa bun.
Manga, AM vazut poze cu Aidan, care mi se pare tot mai frumos pe zi ce trece si are trasaturi de copil mai mare. Are niste ochi si niste buze de o sa bage fetitele in boala.
Trimit ca ma bag la lingurit copila.
Carina
de scumpete de
in
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Poze cu iritatia:aici -------------------------------------------- http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/ Am scos capul in lume!! Mamica mandra de ![]() Poze RARES Povestea nasterii |
Buna ziua!!
Mami drag, asa am avut si noi ,exact la fel am avut si pe spate si pe fatzå si pe burta.Numai pe picioare nu am avut.La noi au apårut o data cu diareea si voma.La fel si noi am crezut ca e vreo boala din asta a copilariei cum le spun aici, dar nu..A trecut in maxim 2 zile de la sine.Eu banuiam ca de la branza , ii dadusem cu 0 zi inainte o lingurita de branza cu mar.Am mai incercat dupå ceva timp cu branzica si nu i-au mai iesit.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå

Bruce, minunea noastrå

Iulika29 spune:
La multe lunite Ama, Maria si Mimikosii!!!!
Mary scumpa mami, imi pare tare rau ca treci acum printro perioada mai grea cu copilasii bolnaviori.Doamne ajuta så treaca repede si så revii in forta asa cum te stim.
Elle cred ca ti se rupe sufletul så iti vezi bebelinele bolnavioare, indiferent ca ai ceva experienta de la Eva.Chiar daca uneori sunt simple raceli nu ai cum så fii linistita pana nu le vezi din nou vioaie si zambitoare.Pupåm fetitele dragalase!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå

techila spune:
ola din nou
eu sunt prin curte, am trebaluit de abia ma mai misc, am sapat, am carat nisip si pamant cu roaba...grele tare...m-am ales in final cu vreo 5 bataturi aproape sangerinde de nici nu pot spala vasele...ca ma ustura si in ...si azi e miercuri, zi de masaj...tre'sa ma si dushez
acum sunt in pauza ca mi-am pus trandafirii cu radacinile in apa 2 ore...ca inca nu am apucat sa ii si plantez, doar le-am pregatit culcus
LA MULTI ANI MIMIKOSILOR!!!
LA MULTI ANI AMALIA!!!
LA MULTI ANI MARIA!!!
SA TRAITI SA FITI SANATOSI!!cucoana hepilica, suportul ala l-am luat de la mothercare, pentru doua bucati costa 2 mili, pentru o bucata un mili jumate. e f fain si acum asa ii spal, ei stau in fund si eu cu dusul pe ei. inainte ii spalam in chiuveta...sotz ii tinea iar eu spalam, pe cap ii spalam cand erau cu fata in jos...mergea f ok
ma duc sa vaz ce mai aveam de zis...ca am uitat
luto
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Iulika29 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare!!Brucu bea apå cand papa dar nu multa ci asa cate 2-3 inghitituri si restul ii fac in fiecare zi suculet de mår, morcov si o clementina(cam 160ml).Ii dau dupå ce termina de papat si mai bea si intre mese.Acum nu stiu daca e oki så ii dau in fiecare zi?
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå