Mi-a ramas nefolosita frisca din smantana nefermentata, 500 ml, pe care o pregatisem pt. un tort (m-am razgandit si am ornat tortul cu pasta de zahar, nu cu frisca). Am mixat cam 0.5 kg de branza de vaci cu aceasta frisca si a iesit o crema frumoasa.
Acum intervine problema: credeti trebuie sa folosesc aceasta crema imediat sau a-si putea sa o pun la congelator si sa fac o pasca cu ea sambata? Eu am mai congelat branza de vaci sau cas, pe care apoi o foloseam pentru spaghete cu branza, dar nu stiu cum se comporta branza+frisca si mai ales daca dupa decongelare si remixare mai ramane asa cremoasa.
Sfaturi, va rog!
Pt ca nu-mi place isteria cumparaturilor de sarbatori in general eu congelez crema de branza cu smantana ,si o las la decongelat fara fortare cu o zi inainte sa fac pasca.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Multumesc Andra, am pus si eu crema in congelator si o voi scoate vineri, sa se dezghete incet.