Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela fetili necasatorite ...help a fost andrelina sa depuna dosarele si s-a confruntat cu urm prb. nu i-a primit dosar pe motiv ca nu are livret de familie. sa faca o cerere..sa vina un inspector sa constate k patriotul e la ea si ca formeaza o familie...asta in 30 zile. dupa care sa astepte sa se elibereze livretul...si apoi toate formalitatile...ea e sect 5/... v-ati confr cu ac prb? eu sunt in 3 si vroiam sa ma duc...ca nici noi nu suntem casatoriti. offfffffffff Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
pentru indemnizatie nu ni s-a cerut niciun livret (sect. 5), daca vroiam alocatie nastere si trusou probabil aveam nevoie de asa ceva, pentru indemnizatie de crestere si alocatie copil nu am prezentat niciun livret. Apropo, pana cand as putea cere aclocatia nastere si trusoul? si cati bani sunt de fapt? (daca sunt doar 200 de lei as renunta ca e mai mare deranjul pentru livret ar trebui sa facem un drum de Ardeal).
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza nu mi amintii ca nu mi se inchide nimicccc din fostii pantaloni si nu cumpar nimiccc altceva AM ZIS!! am cumparat o pereche de pantaloni in Grecia ca era numai 8 euro si na nu era mare pierderea daca nu o mai potr dup ce revin la normal, chiar nu vreau sa am degeaba articole marimea 38, nu ma las pana nu revin la 36!!! desi nu stiu cum, timp de sala nu am, la mancare nu cred ca are rost s umblu, io nu am tinut never dieta deci nu cred ca se slabeste de la asta, io mancam de pasti 12 cozonaci in 7 zile plus mese cu miel friptane cartofi prajiti si slabeam 2 kile, mereu am mancat ce si cat am vrut, in mot curent mananc d 2 ori cat sotzul si purtam 34 -36 masura....si de cand am nascut am slabit instant 10 kile, aveam AMR 3....SI DE ATUNCII...AM MAI PUS 3 SI IN FIECARE ZI E MAI MULT P CANTAR... nu stiu ce se intampla... de Yannis |
eu am noroc de fiimea, purtam (in trecut) aceeasi pantaloni, bluze, fuste... daca i le dau ei toate, eu raman in fundu gol...si nu ma las pana nu slabesc.
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dandanaG
eu ma gandeam la o invitatie mai deosebita pt nasi, ar fii un gest dragut pe celelalte le-am facut si chiar am adaptat textul sa ni se potriveasca si a esit tare dragut parca e ciudat sa inviti nasii si pe invitatie scrie " impreuna cu nasii va invitam......." in legatura cu decalotatul si noua nea zis , seara la baie putin, acum........ Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009) http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
dragut prin parcu herestrau... mor de dorul unui parc!!!
de fapt parc care seamana cu herestrau, vad ca sunteti din constantz...
Caius
xela_07 spune:
alexutza - e super sotul tau ca iti incurajeaza iesirile, asa vei fi si tu mult mai relaxata. vei vedea ca o sa revii si la masura initiala dar in timp. oricum ai un metabolism beton .
ma bag sa fac niste orez cu legume si cascaval pane, rapid ca nu prea am chef de gatit ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui xela_07 alexutza - e super sotul tau ca iti incurajeaza iesirile, asa vei fi si tu mult mai relaxata. vei vedea ca o sa revii si la masura initiala dar in timp. oricum ai un metabolism beton . ma bag sa fac niste orez cu legume si cascaval pane, rapid ca nu prea am chef de gatit ... Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
cascaval pane de la hochland gata facut sau faci tu?
de Yannis
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
cascaval pane de la hochland gata facut sau faci tu? de Yannis |
il fac eu, nici nu stiam ca exista si gata preparat
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui xela_07
il fac eu, nici nu stiam ca exista si gata preparat Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Vreau si eu reteta.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui xela_07
il fac eu, nici nu stiam ca exista si gata preparat Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
si eu vreau reteta ca de aia am si intrebat!!!
de Yannis
Nik0le spune:
La multe lunite Cristian de xela si Luca de Sorina!
xela, n-am ajuns cu fata la dr pt ca n-am reusit sa fac programare, vroiam s-o duc la Stanciu. Poate e mai bine asa, ca n-a mai plans atat de mult si cred ca radea dr de mine (apropo de mama loca, cristies, iti fac concurenta), pt ca fii-mea n-are nimic altceva, nu febra, nu diaree, nu varsa, mananca, doarme... Noaptea in schimb e jale mare, asta noapte s-a trezit din ora in ora, sunt terminata de oboseala. Bine macar ca nu plange, habar n-am de ce se trezeste asa des, dar tot maraie, se foieste, mai suge... Multumesc pt intrebare! Felicitari pt baiatul bine crescut!
Intreba cineva de extras de cont si cnp, pe mine m-a intrebat daca e pt alocatie si mi-a dat alt format de extras, cu cnp.
Scuze ca nu raspund mai pe larg, dar sunt asa de obosita ca nu ma pot aduna.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Ruxita spune:
mi-e si rusine de ce activitate intensa am avut azi pe forum (timp liber pe care sa-l omor pe net) si
fetelor, voi sunteti motivul pentru care vreau sa fiu o mai buna sotie pentru sotul meu (m-a pus naiba sa-i promit o casa mai ordonata in care sa-ti poti incarca bateriile, acu tre sa ma tin de cuvant) si va multumesc si
va pupim.
Caius