Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (91)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
elly,cum vrei sa le prepari?
lyly, pupam fata!
manuuuuuuuuuuu
beyyyyyyyyyy,arunca si aici o stevie,ceva!
io cred ca l-am stabilit!
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics mai fetelor ati stabilit meniul de paste??? Manu |
Manu eu in mare l-am stabilit... da' mi-e teama ca e mai saracutz ca in alti ani ca nu prea am timp... oricum, sambata sunt pusa pe gatit... In mod cert voi face drob pentru ca eu sincer nu vad masa de paste fara drob... fripturica de pasare si de miel, garnitura, ciupercute la cuptor... aperitive, ousoare (pe care as vrea sa le pictez daca voi avea timp) si incerc sa ma orientez la vreo 2 tipuri de prajituri, am niste retete super interesante...
si in a doua zi de paste vrem sa facem un gratar in curte ca mi-e pofta de carnita fripta
tu? ce ai in meniu?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
eu in general fac ciupercutele asa: le spal, le curat, le pun in tava cu ulei, piper, sare si alte condimente dupa inspiratie, le bag la cuptor si cand sunt asa pe la jumate le scot si pun vin rosu peste ele... mie imi plac tare mult...
imi plac si cele gratinate...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
Ellyshor spune:
Eu vreau sa fac asa: reteta aia de piept de pui cu ananas, cous cous, costite de porcusor la cuptor cu sos si piure de cartofi, ciupercute gratinate cu sos tsatziki, ousoare rosii, salata boeuf si ca desert am ales prajitura Pavlova, pentru care am luat fructe de padure congelate si mai trebuie sa iau atunci mai aproape capsunele proaspete!!!.
Yammmyyyy ce foame mi s-a facut!!!!
Babyboom...vino la mami...acum
menics spune:
eu fac champinioanele la cuptor in tava, curatate de pielita si codite, cu putina sare in ele,sau le pun pe plita pe ochiul de la aragaz , cand cunt gata , pun cate un cubulet mic de unt in ele mai rad cascaval daca am sau parmezan... dar de obicei fara...am mancat candva saramura facuta cu ele... era super... mama chiar ce pofta imi este.... wow voi cauta reteta...
galli, uite draguta
Manu
galliciana spune:
elly,uite:
http://www.enova.ro/index.php?show_aux_page=24
http://www.gustos.ro/articole/sfaturi-practice/ciupercile-darurile-zeilor.html
menics spune:
elly, ce sa fac, am facut putina curatenie zilele trecute, m-am vopsit , m-am innoit de florii, deci sunt gata de sarbatori ...fara bani...
eu voi face pasca moldobeneasca de ciocolata si vanilie... drob de la mama, cozonac la fel...friptura... beah nu stiu... de ce...ca miel nu mananc...si gata... hihi, ce atata mancare...
am facut vaclavale sambata iar G nu se mai opreste din mancat... ce ma fac cu asta??? trece suta de kg...
Manu
danny1 spune:
salutare,salutare.
vin cu vesti bune.suntem ok,mai mari chiar cu 3 zile.cred ca vom fi baietel.am vazut"dotarea" si e prea evidenta ca sa se mai schimbe.
sotul deja se ingrijoreaza pt noua garderoba.
sami,ai PM.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
beyyyyyyyy,eu sunt lesinata de foame mereu si voi vb de mancare.tulai lumeeeeeee.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah