Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (91)
Raspunsuri - Pagina 18
danny1 spune:
mami vreau,nu esti zuzu.si eu ma gandisem la varianta asta.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
galliciana spune:
ma doare burta rauuuuuuuuuuuuu........
oare de ce mi-am lasat treaba pe ultimele zile???
danny1 spune:
ce te doare,fata?maseaua?
sau rushii?
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
scz,acu vazui.ca-s chioara.las-o naibii de treaba.o faci maine,poimaine.cat poti,ca nu-ti ridica nime statuie.
danny1 spune:
va pup ca plec mintenash(imediat).si pe restrictionate,deasemenea.
oare eu mai pot plec in concediu?ca ai mei nu prea vor fara mine.......
galliciana spune:
concediu-cred ca numai la intelegere...cred.....
pupam buiatu si fetele
se vede ca mi-e foame....
luminita42 spune:
Nebunatecilor
Inca o data mersi pentru urarile de ieri, mi-au facut placere!!
Ieri ne petrecuram cu tort cu lumanari si vinos, poze si cantat de la multi ani, adica cantai si eu si barbatu, ca eram doar noi doi bine ca stie si el sa zica la multi ani fericiti pe romaneste :-)
Azi, io ma dadui in trebi la computer, deh varsta de-o implini ieri ma facu al naibii de ambitioasa
Violeta, bine ai venit!..hai ca nu stai rau deloc cu fertilitatea, avem aici probleme nu gluma!..si eu raportez sot mai tanar cu 4 ani jumate, dar vorba lu Danny nici mie nu mi-au iesit 'galustile' cu el....:-(
Laura tin pumnii draga mea, poate nu-i nevoie de Cehia!
Ellyshorul pup fata chinuita de vise , sa-mi faci si mie horoscopul ca ai talent!!!
Galiconsolare pentru z1!
Pupici la toate-toate!
Ellyshor spune:
Am ajuns acasa
Am bagat o masina de rufe si ma pregatesc sa bag ceva si in guritza ca imi cam face burtica scandal
Galli te mai doare maselutza? Hai ca vad ca "toate bubele rele hop in fundul fetei mele"....asa e la tine
Mai, astazi am pe la 6 un interviu. Nu va spun despre ce e vorba pana nu vad clar ce si cum
Deh...sunt superstitioasa
Nu e o chestie cine stie ce dar e ceva in plus acolo
Coccollinaaaa
Leaua, leauaaaaaaaaa...astazi mi-ai dat tzeapa la cafea
Nu te ma' ubec!
Aaaa, si mai facui o prostioara
Dadui iama in "iconomii" si imi luai un super sutien de la Jolidon, la care ravneam de numa numa.
Acusica...sa-mi spuneti voi mie care dintre voi ma primeste cand m-o da goriloiul afara din casa!
Aia..eu! Aia...eu!
Babyboom...vino la mami...acum
ada29 spune:
Violeta70 bine ai venit si din partea mea
Pup si io Luminita harnicuta
Galli,hai ca nu te las la greu,trece si la mine ziua 1 CM,fara dureri de bultica
Ellyshor,Doamne Ajuta azi la 6.Io nu cred ca te da Goriloiu(mamaaa ce nume i-ai dat)afara pt.un sutien.Din contra