Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (91)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta70 spune:
Acum sa va dau cateva detalii despre mine si al meu sot:
Am 40 de ani, neimpliniti, data nasterii mele este 23.08.1970, sunt fecioara (prima zi a zodiei), ochi albastri, blond-saten de la natura, insa saten-roscat devenita, sotul este rac, in varsta de 35 ani.
Daca mai trebuie si alte date, sa-mi spuneti.
Ma bucur mult ca am vazut multe fete pe care le cunosc.
Pupici
Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi
mami_vreau spune:
elly esti nebunica rau!!!!!
auzi, cand am citit edit-ul de la primul post, chiar ma gandeam: ai "corectat" asa cum suna bine, nu??? si mi-ai confirmat la al doilea post cand mi-ai compus un horoscop special! mersi mult!
violeta bine ai venit!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
violeta ai facut afacere cu sotul! si io la fel! l-am luat mai tanar cu 2 ani!
Laura
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau elly esti nebunica rau!!!!! auzi, cand am citit edit-ul de la primul post, chiar ma gandeam: ai "corectat" asa cum suna bine, nu??? si mi-ai confirmat la al doilea post cand mi-ai compus un horoscop special! mersi mult! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Clarificare
Primul e de pe g a r b o si era cu diacritice, fapt pt care imi aparusera o gramada de cifre si semne in locul diacriticelor si am corectat.
Al doilea, e direct de la sursaaaaaaaa
Babyboom...vino la mami...acum
violeta70 spune:
mami_vreau soarta mama, ce sa-i faci.... insa degeaba ca problema este la mine.
pupici
Dumnezeu si maicuta Domnului are grija de noi
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui violeta70 mami_vreau soarta mama, ce sa-i faci.... insa degeaba ca problema este la mine. pupici Dumnezeu si maicuta Domnului are grija de noi Adriana |
pai ce, la mine nu-i la fel??? tot la mine-i buba...
da bine ca ai nostri sunt tineri si frumosi... si nelinistiti
Laura
mami_vreau spune:
Al doilea, e direct de la sursaaaaaaaa |
si eu poop sursa
Laura
mami_vreau spune:
ellyshor mai ai 6 zile si iti expira "pedeapsa"
poop si toate celelalte fete restrictionate care nu au mai putut intra, stiu ele care!
chiar fetelor, a fost trimisa petitia?
Laura
galliciana spune:
citat din mesajul lui violeta70 Buna, galliciana Eu sunt noua, am 40 de ani pe care-i implinesc in august si imi doresc un bebe foarte mult. Din pacate am ceva probleme: - un chist endometriozic operat in februarie 2008 (operatie clasica, la Caritas) - dupa HSG si Histeroscopie am constatat in iulie 2009 ca o trompa este nefunctionala iar una era infundata. A urmat Laparo si mi-a fost desfundata. Astea toate le-am facut la Brasov. - au urmat apoi analize, nici cu rezerva ovariana nu stau foarte bine, motiv pentru care in noiembrie 2009 am incercat un FIV, la Szeged, cu Dr. Zadori, nereusit ( 4 foliculi, 3 ovocite punctionate, 1 embrion fertilizat, betaHCg = 0.361) - acum o saptamana am repetat HSG la Caritas si am constatat ca trompa desfundata este inca permeabila, asa ca doctora mea s-a gandit sa incercam un tratament de stimulare ( Duphaston si Clostilbegyt). Momentan nu ma gandesc la un alt FIV, oricum sansele la mine sunt destul de scazute tinand cont de varsta. Cam asta este povestea mea, iertati-ma daca v-am plictisit. Am vazut fete aici, care cred ca stiu povestea mea. mami_vreau astept vestea de la tine! Pupici si sper sa ma primiti in randul vostru. Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi Adriana |
viooooooooooooooo,pupici, si bine ai venit!!
sunt pe aici si mai batrane decat tine!!
CODRA74 spune:
neatza fetele!cam tarzior dar cred ca e de la ploaie
Elly am ratat cafelutza cu tine dar o prind maine
Laura tin si eu pumnii
vio bine ai venit!
pupici si pentru restul fetelor