LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *187*
Raspunsuri - Pagina 8
joanna27 spune:
Monica multumim mult pentru felicitare!
Simina multumim de comenturi.E bronzat de la mama natura.
Monnvas o sa impaci tu si capra si varza.Oricum cred ca mai aveti pana la pensie.
Mai vroiam sa zic ceva , da
Ma duc si eu la .
Careva sa stinga lumina.
Monnvas spune:
Joanna, ce facem, stingem lumina sau bem si noi ceva?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Buuun, daca nu mai apare Olga sting lumina...
(7.03.2009)
simina_kin spune:
Hai Moni stinge lumina, ca si Joanna a fugit la
si somnul meu fuge de mine...ma duc sa mai fum o tig poate s-o lipi somnul de mine
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
joanna27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Joanna, ce facem, stingem lumina sau bem si noi ceva? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Daca e rost de baut mai stau.
Da daca dai tu ceva ca la noi bate vantu.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 LA MUlTI ANI! Iulia Petra Darius Silvia Ioana ochioasa mica George Andrei Sa cresteti mari si sanatosi! Pt. mamici mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
LA MULTI ANI si de la noi.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian are 1 an!!!!!!!!!
inapreda spune:
Dau eu ca a ramas destula bautura de la petrecerea de ieri; dar tort sa stii ca nu mai am
Deci, un pahar, o tigara si la nani, da?
Monica, ni te alaturi??
Citat: | ||
citat din mesajul lui joanna27
Daca e rost de baut mai stau. Da daca dai tu ceva ca la noi bate vantu. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian are 1 an!!!!!!!!!
Monnvas spune:
Dau un pahar de vin de vita nobila teleormaneana, de la tata din podgorie Rosu, fara chimicale. Asta ca sa sarbatoresc ca s-a facut fiu-meu barbat
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Tort oricum nu luam, ca nu era Monti Dar o gura de sampanie iau pentru impecabilu'.
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda Dau eu ca a ramas destula bautura de la petrecerea de ieri; dar tort sa stii ca nu mai am Deci, un pahar, o tigara si la nani, da? Monica, ni te alaturi??
Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian are 1 an!!!!!!!!! |
Saruma chiar ma gandeam ca nu e Ina sa ne dea de baut si uite ca aparusi. Si tigara.
Promit ca dupa aia ma duc la nani.
Monica rosu zici... da daca sar pe husband dupa aia ce fac.O sa zica ca is nebuna...cu copchilul langa noi.