Hipospadias(13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Emilia, dar cum e el, in relatiile cu colegii? E mai retras, mai timid....sau nu? Ce gandeste el despre faptul ca a avut hs, ca puta lui e putin mai altfel...nu stiu nici cum sa scriu...mai ales ca la operatie a fost mai marisor, isi aminteste. Da vreo importanta lucrului asta sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Emi, Roxana, , Cami, recunosc cinstit ca nu stiu mai nimic despre voi, o sa incerc sa ma pun la punct cu arhiva...
Andrei nu are nici un stress si nu simte sau vede absolut nimic ciudat referitor la putza lui...cum ca ar fi altfel. Are mania tintitului cu jetul la punct fix, sa nu mai vorbesc de pipaieli de unul singur, la desene cred ca e cel mai ... ferit de ochii lumii. Desi, cand l-am intrebat, mi-a spus ca il enerveaza ca i se ridica , lui ii place sa stea in jos....
Despre comportament, mai baietoi ca el nu sunt multi, desi varsta e dedicata jocurilor cu cei de seama lui, masini, lupte, robotei, totusi puterea exemplului e mare, si spune in final ca el vrea sa se insoare cu Sara, colega lui de la gradi care il necajeste cel mai putin.
Ce sa mai zic, ca e oricum off topic dar dragutz, papa baiatul spanac sa fie mai tare ca Popeye, le stie pe toate deja ca un om mare...stau si ma intreb...cu asa forta pe capul lui...putza lui mai diferita o sa-i mai creeze vreo problema? evident, orgoliul masculin fiind in joc, inclin sa cred ca da...
Asa ca, Emilia, cred ca da, o sa mergem la operatie, asta dupa ce mai sap, mai stau putin, cel putin un an, si voi vorbi cu ambii medici care mie imi inspira mare incredere: Voinescu si Hadidi.
Un weekend super tuturor si sa nu uitam sa ne bucuram de tot ce e bun in jurul nostru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corina75
Despre comportament, mai baietoi ca el nu sunt multi

Da-mi voie sa te contrazic :eu cunosc unul si mai si, plin de julituri, trece una - apar inca 2- incapatanat....( nu ca n-ar avea cu cine semana, dar ma intrece cu muuuuuult), nu iarta nimic, distruge tot: mobila, parchet, monitoare, carti, caiete....etc, etc, de jucarii nu mai zic, trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie altfel distruge ceva, e "male" si din cauza asta merge pe drum singur, de fapt "merge" nu-i corect, "alearga" e cuvantul potrivit, a fugit in drum de 2 ori, noroc ca nu venea nicio masina....si ma opresc aici ca deja v-am speriat cred

Din septembrie va merge la gradi, imi pare rau ptr educatoarea aia. Cu copiii in parc se joaca frumos, dar 1-2 ore cat sta in parc, 4 ore cat va sta la gradi nu stiu daca va rezista, doar ca vor avea activitati si ii place sa deseneze, lipeasca, decupeze..., dar nu stiu cat de iute se va plictisi, vom vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Emilia, dar cum e el, in relatiile cu colegii? E mai retras, mai timid....sau nu? Ce gandeste el despre faptul ca a avut hs, ca puta lui e putin mai altfel...nu stiu nici cum sa scriu...mai ales ca la operatie a fost mai marisor, isi aminteste. Da vreo importanta lucrului asta sau nu?

Roxana, este mai repede genul cu tupeu. Nu-si considera puta altfel. Merge la pisoar si la scoala si la WC-urile publice fara retineri... prima data cand a fost la pisoar i s-a parut o chestie super...eram in Salina de la Praid, avea 5 ani si el asta a retinut de acolo.

Citat:
Da-mi voie sa te contrazic :eu cunosc unul si mai si,

Sa vezi si tu cum este cu baietii... stai sa vezi can o incepe scoala. Al meu are scris un mesaj de la invatatoare si in carnet , ca sa nu mai vorbesc de alea de la profesoara de engleza...i-am spus ca i le pastrez, ca sa le arat copiilor lui cand o sa ii certe ca nu sunt cuminti.

Citat:
Emi, Roxana, , Cami, recunosc cinstit ca nu stiu mai nimic despre voi, o sa incerc sa ma pun la punct cu arhiva...

Corina , Cami este mai noua in grup, iar baiatul ei are 14 ani si a fost operat deja de 3 ori, daca am retinut bine...

Cami este bine daca analizele hormonale i-au iesit bine si sper ca se va rezolva problema pana la urma.

Mergi la inceput

Emilia, sotul meu a rupt banca in prima zi de scoala, a sarit pe ea pana a rupt-o, a 2-a zi se ducea socrul meu cu scandura-n brate s-o faca, deci...cum aschia nu sare departe ....prefer sa nu ma gandesc, mai e pana atunci, si vreau sa-l dau la scoala de 8 ani si 10 luni, poate-i vine mintea la cap pana atunci, asa sper macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Emilia, sotul meu a rupt banca in prima zi de scoala, a sarit pe ea pana a rupt-o, a 2-a zi se ducea socrul meu cu scandura-n brate s-o faca, deci...cum aschia nu sare departe ....prefer sa nu ma gandesc, mai e pana atunci, si vreau sa-l dau la scoala de 8 ani si 10 luni, poate-i vine mintea la cap pana atunci, asa sper macar

Adi are la activ o usa si o banca ... sa stii ca minte nu le vine asa usor... ba chiar devin mai independenti, al meu tot "flutura cu steagul dreptatii in mana" si ii cam calca pe bataturi pe profesori. Sper sa nu avem probleme prea mari din clasa a V-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna, scriu si eu dupa atata timp ... am si eu o intrebare pentru cei operati: a aparut la careva srictura uretrala? si daca da care a fost traseul de rezolvare? caci noi am fost luni la control si se pare ca a aparut strictura uretrala. i-a facut dilatatie si urmeaza sa mergem sa ne mai internam. nu stiu pt ce ,ce o sa-i faca...o alta necunoscuta. doane ce durere ca control cand i-a introdus sonda, pensa+ durerea de la urinare pana a doua zi... ti se rupe sufletul...oare de ce nu le putem lua macar o parte din durere?va zic noapte buna si sanatate la toti piticii ...caci pic in oala melo-dramatica

Mergi la inceput

Sefuta, nu stiu ce-i aia strictura uretrala, habar n-am cum se rezolva, oare e asemanator cu stenoza?
Imi pare rau ca s-a intamplat asa. Dar ai vazut ca e ceva care nu-i bine sau v-ati dus la control si acolo v-a spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sefuta
buna, scriu si eu dupa atata timp ... am si eu o intrebare pentru cei operati: a aparut la careva srictura uretrala?

Buna si eu dupa atata timp, v-am citit mesajele, "sunt la curent" cu problemele fiecaruia dintre voi, noi suntem bine, asteptam urmatoarea interventie chirurgicala (luna asta), va fi o explorare inghinala dreapta. Andy urineaza bine in jet continuu dar nu drept ci un pic inspre stanga, nu are fistule si nu a mai facut infectie urinara de sapte luni.
Sefuta, baietelul meu a avut stictura de uretra, a facut-o de la infectiile urinare repetate, a facut o complicatie de la strictura uretrala si anume pielonefrita. Pentru strictura uretrala, baietelului meu i s-a facut uretrotomie: interventie chirurgicala sub anestezie generala care consta in incizia uretrei pentru a inlatura o strictura a acesteia.
Filofteia, Roxana va multumesc ca sunteti in continuare alaturi de mamicile baieteilor cu hipospadias.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Am o rugaminte la mamicile copiilor operati de dr. hadidi, vreau sa vad poze cu (stiti voi ce)... sa vad aspectul glandului, etc.

Va rog tare mult sa imi trimiteti. Stiu ca e un subiect delicat, dar vreau sa vad rezultate concrete.
Garantez ca nu vor fi utilizate sau raspandite in alte scopuri.

Multumesc celor care vor raspunde solicitarii mele.

Mergi la inceput