Berbecute in sarbatoare - LMA !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MIKYCRIS Hei berebecutze,ce facetzi? Sper ca bine! _ MIKYCRIS Album de familie MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA |
miky eu sunt ok , am fost o tura prin magazine la plimbare ,mi am cumparat cate ceva
ce ti fac fetitele?
acuma m am uitat la albumul tau
ce fetite ? ca Delia e domnisoara in toata regula..
iar Dilara e superba..
sa ti traiasca si sa fiti fericite!
irrenne_2010 spune:
MIKYCRIS ma bucur ca esti mai bine, sper sa fie numai bine de acum incolo.
brunadria mult succes si sper sa vina cat mai repede pozitiv la testul mult asteptat.
Si pentru mine saptamana asta a fost mai bunicica, sper sa o ducem din ce in ce mai bine.
ivanoiuadela9 ne pare rau ca te-am uitat pe 9 aprilie, iti uram cu intarziere La Multi Ani, sper ca ai avut o zi frumoasa.
tuturor, si va asteptam mai des.
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara95 La multi ani tuturor! ziua mea pe pe 15. sper sa o sarbatoresc cum se cuvine, ca de obicei, mereu e langa Florii, Paste si din cauza pregatirilor o cam sar. Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009) Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata |
mara, la multi ani , multa fericire , sa ti dea d zeu tot ce ti doresti !!
brunadria spune:
ivanoiuadela ne cerem scuze de urarile cu efect intarzaiat ..
la multi ani si din partea mea , sa ai parte de tot ce e frumos pe lumea asta.
brunadria spune:
irrenne ma bucur ca ai avut o saptamana buna
pt mine momentul adevarului e luni , la o zi dupa ziua mea
sper sa am parte de cadoul mult asteptat
MIKYCRIS spune:
Mara95 cu intarziere iti spun si eu
LA MULTI ANI!,sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Scuze,nu aparea nimeni la data de 15 aprilie si nu am stiut pana ce nu a postat berbecutza care e atenta la tot
MIKYCRIS spune:
Brunadria pai Delia e cu scoala taaare ocupataaaa
Dilara e inca cu regimul si cu medicatia pe sfarsite,creste si e tare impunatoare nu se lasa pana ce nu obtine ce vrea
Pe zi ce trece invata cuvinte noi si ii place sa fie aplaudata si sa primeasca complimente.
Asta peste 1 an spune tot din casa!
Pai sa vezi,am fost cu ea la un magazin de haine si in timp ce eu ma uitam la haine.seful magazinului a venit la ea la carut si a inceput sa vorbeasca cu ea.Eu cu putin timp in urma ii dadusem un portofel (din cosul cu articole-din magazin)in mana ca sa uite ca vrea pe jos si omu o intreba daca ii place portofelul la care ea f raspicat spune DA!
El o intreaba daca are bani sa il cumpere iar ea spune MAMA!
El o intreaba: mama tine banii tai?
ea spune:nenea iie mama bani!(adica -nenea vine la mama cu bani! mai pe intelesul nostru: nenea postasu ii aduce lui mama alocatia ei!)
irrenne_2010 spune:
Mara95 cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! Ne cerem scuze pentru toate berbecutzele care nu sunt trecute in lista si pe care le-am uitat, sper sa ne iertati si sa fi avut niste zile de nastere deosebite, va asteptam pe toate cu povesti.
brunadria sper sa primesti cadoul mult dorit de ziua ta, tinem pumnii
MIKYCRIS sa iti traiasca fetitele, si multa sanatate, foarte desteapta aia mica, cred ca si cea mare e la fel. Te uimesc astia mici cat de repede prind tot, te lasa masca cateodata cand ii auzi ce zic .
O zi buna tuturor si
brunadria spune:
miky e mortala Dilara
super faza cu nenea ii aduce banii la mama...
in scurt timp trebuie sa ai grija ca vb ta , da tot din casa..
ce mi plac fazele astea..
scuze ca te intreb dar ce regim face micuta?
irrenne tare grea e asteptarea asta , sper sa fie cu folos , sa am o surpriza placuta luni
berbecutele si va doresc o zi minunata..