"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Beau si eu cafeaua acum si am zis sa intru sa va salut!
Deea-offff ce necaz pe voi!Dumnezeu sa-l ierte si voua sa va dea tarie sa treceti peste aceasta perioada! multi la Darian!
Cris-imi plac tare pantofiorii domnisoricii!Sa-i poarte sanatoasa!Eu primesc alocatia si indemnizatia prin posta deci nu cred ca vor ajunge mai repede.
Anna- lui Vladut!E buna metoda ta cu sotul insa eu sunt mai nervoasa si agitata si nu prea reusesc sa nu tip si sa nu-l cicalesc.E mai bine acum dar a ramas cu bile negre.
Carina-nici Andu nu e fan lapte insa iaurtul il mananca cu cea mai mare placere.Tocmai ptr ca nu papa suficient lapte mi-a zis pediatra ca va trebui sa facem o cura de calciu la 9 luni si inca una la un an.
Ema-cand incepi scoala de soferi?Ce face Dariusica?Ai mai avut ameteli?
Lavi-te asteptam sa ne mai dai vesti despre campion!
O zi buna!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata anna, ba trebuie s astau cu ochii pe ea ca pe butelie ca altfel totul aterizeaza pe jossi pontofiorii i-am luat din carrefournu sunt din piele,dar pot sa o incalta cu usurinta si la calcai sunt mai inalti..am vazut si pe vladut cum joaca tablesi ciocneste oua,iar cu sepcuta pusa invers ii sta demential
simina eu zioc sa faci o incercare totusi,poate au intratsi pantofiori avea toate marimile la modelul asta si sunt numai 25 ron

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, da sunt super pantofii! Imi sunt asa dragi hainele de fetite, va invidiez , la baieti e mai banala imbracamintea...

Simina, ce mai face Razvi, mai povesteste-ne de el

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

ana,pai atunci ii faci o surioara lui Vladute adevarat ca sunt o gramada de minunatii pentru fetite dar preturile in general sunt si pe masura

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Da Cris dar ptr baietei nu sunt asa frumosi!Chiar asa nu arunca farfuria de pamant?Ca al meu asa face cu tot ce-i dau-le tranteste si se uita sa le vada jos.
Ana-de unde ai luat sepcuta?Am cautat si eu ptr Andu dar nu am gasit pe marimea lui.Am eu un fix la baietei cu sepcutele si camasutele.

Mergi la inceput

ba eu zic ca sunt o gramada de baietei superbi de-ti vine sa-i papieeee,asta e acum cand a mai crescut si ii spun clar si apasat ca "nu e voie" si pun mana pe farfurie si o asez la locul ei,dar restul de ustensile sa vezi cum isi iau zborul...parca sunt avioane cu reactieacuma e acuma nu-idaca a reusit ea sa sparga si canita de plastic..era ofticata ca tin si eu mana pe cana sa o ajut sa bea sucul de portocala si a smuls cana si a trantit-o de grasie..nu stiu cum pana mea a reusit dar a a spart-ola capitolul sepcute stam rau de tot ca si noi vanam pentru tero ceva cool dar mareu gasim numai marimi exagerat de marichiar si la miniblue am intrat dar nu aveau pentru capatana lu' tero..

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagiici cu pitici
am cam frecat-o zilele astea, recunosc si ma fac vinovata...dar simteam nevoia sa stauuuuuu
cris cedam perfuzoaica pt ca incep sa imi revin incet dar sigur...da ce pantofiori dragalasi are Miruuuuuuu....balerina nu-mi aminti, dupa cate se pare am si eu un mic cercetas
ano inca nu ma destrabalez....acu imi incarc bateriile...sunt hainute si pt baietei acuuuuuu, bani sa ai...dar e adev ca pt fetite asa rozalii si maruntele is dragalase tare
simina sarumana de intrebari...scoala o incep cat de curand, urmeaza zilele astea sa iau legatura cu un instructor si ma urc pe cai, Darius e un golan ....numa prostii face...mai nou, muscaaaaa....si are dintii ca niste lame, a inceput sa se puna singurel in pozitia de mers in 4 labute, nu sta mult insa...deci mai e putin si tre sa il pun in lesa...si am descoperit sursa ametelilor...beau un ceai chinezesc pt slabit, acest ceai in primele zile iti cutrata organismul si se pare ca l-a curatat de tot....am cetit prospectul si scrie ca e posibil sa apara ameteli, n-am mai avut asa ca atunci, am avut usoare dar acu gata, au trecut, is curata adica...eu ii mai bag formula in mancare, respectiv in piureul de fructe cate o masura, alta in piureul de legume, seara in iaurtelul cu cereale si fructe....si uite asa mai suplimentez, incearca, poate merge

Mergi la inceput

Ema-ce ciudat cu ceaiul ala!Si mai bei?Si al meu pui musca si zgaraie tot ce baga in gurita-jucarii,bricheta,tot.Ah si se pune in pozitia de mers in patru labe insa nu reuseste mereu sa mearga dar se bataie-e tare comic.
Vroiam sa va intreb:eu tot ce ii dau sa pape ii pasez,problema e ca daca ii dau banana sau painica sau orice ii dau sa pape singur nepasat se inneaca imediat.Cum as putea sa-l invat sa mai si mestece putin?I-am dat pufuleti ca astia se topesc dar ce altceva?
Cris al meu la faza cu "nu e voie" se intoarce si rade oricat de apasat ii zic.Sper sa inteleaga curand ce inseamna NU ca altfel e cam jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

simina il beau ca acum ma simt ok. eu l-am invatat sa mestece pe Darius pasandu-i din cand in cand legumele bine fierte, cu furculita, deci se mai strecurau si bucatele micute....am stat in fata lui si mestecam si eu si el. la fel si cu banana, pasata uneori cu furculita si la fel, mestecam eu, mesteca el. acum nu am probleme....ii dau banana in manuta si molfaie singurel. la fel face si cu biscuitii. la inceput am stat langa el, adica cu ochii ca pe butelie si cand il vedeam ca nu stia ce sa faca molfaiam eu si el ca maimutica dupa mine. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

vad ca aveti spor la scris,nu gluma!
nu prea pot sa ma tin dupa voi,am citit pe ici pe colo am vazut ceva pozici f frumoase cu miru,vladut,denis,reresutul,tot mai frumusei se fac...
noi am fost la pediatra si ne-a spus ca exema nu e neaparat de la baie poate fi si o iritatie de la ceva,am primit o crema si vad ca e aproape pe trecute,de vomitat nu mai vomita,dar totusi am cerut ceva supozitoare sa avem acasa;
Duminica,am fost iar la bazin si ca de obicei am uitat aparatul foto acasa...,deci,imi ceer scz ca stiu ca v-am promis poze...
si ce sa mai spun despre noi...a uite,una tare,ii spun si ii arat lui reby nan-na,na-na la curulet daca nu esti cuminte,si ea ma imita facand cu mana na-na,na-na,e asa duulce ca-ti vine sa o mananci,am si filmat-o,dar treb sa bage sotul alt format ca nu merge altfel...
reby,ma striga constient ma-ma,ma-ma
va las,ca mi sa trezit buburuza si zbiara dupa mine
va pe toate

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput