"**Buburuze de 2009 in actiune (18)**"
Raspunsuri - Pagina 14
emanouela spune:
apropos de mers....Darius vad ca paseste cu toata talpa...eu pun pe seama faptului ca la inceput, cand a inceput sa isi dea drumu la mers tinut de manute sau in premergator i-am pus ghetute cu talpa rigida ceea ce l-au fortat sa puna toata talpa jos....acu bantuie in sosetele prin casa si-l vad ca are toata talpa lipita de sol cand paseste
cris_82 spune:
emooooooooooo hai fata ca nici eu nu pot sa imi descentrez soata cu violuri la fiecare 12 oredar daca stau bine sa ma gandesc,cred ca ii pasez restul de salata de telina si rezolvam problema..ia pune tu mana si i-a un tub de calciu efervescent si baga cate u pastila din ala la 6 ore si sa vezi ca o sa te simti mai binepartea nasoala e ca de la calciu incepi sa transpiri..cahhhhhh
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Ema-poate ca n-ar fi rau sa-ti faci si niste analize. sa treaca repede.Ti-o fi ajuns si tie atatea nopti nedormite.
Al meu nu merge pe varfuri insa avem alta problemuta-tine degetelele de la picioare stranse ca si cand l-as gadila.....o sa intreb pediatra cand mergem data viitoare.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
eumada spune:
Buna seara..vad ca discutati de cum tin puiutii talpa cand calca...
Eu stiu ca pana isi formeaza si stabilizeaza mersul,pot calca si pe varfuri...Eva mea a calcat de cand a stat in picioruse pe toata talpa si acum paseste pe toata talpa...si mie un doctor mi-a spus ca e mai bine sa fie fara papucel cand calca ca sa simta.....oricum am ceva ca nuite sosete cu cu opincutza si papucei de piele intoarsa cu talpa de poiele dar moale si vd ca calca de rupe.....fetitza nanei Evei a calcat pe varfuri pana cand a invatat sa mearga singura bine de tot..
Multujmesc de incurajari...ma descurc eu..am eliminat painea si dulciurile...iar daca pacatuiesc o fac cu un patratel de ciocolata neagra.....o sa incerc sa elimin si fructe seara in schimb voi manca salata verde si de rosii..cah ca -s rosii de plastic...
Sunteti toate niste dragute...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Picky_toto spune:
Salutare, salutare
Imi e dor de voi dar un am nici un pic de timp de pc..am doar 2 min liber si am zis sa va scriu cate ceva...Am vazut asa rapid niste pozici cu buburuze mariii...ca nu mai sunt bebei, au crescut, ff frumosi, nici nu-mi vine sa cred ca repede a trecut timpul...aaa si am vazut ca in tara sunt parcuri cat de cat bune ptr pitici nostrii...aici nu pot spune acelasi lucru.
Lavinia am vazut ca ai dat semne de viata si chiar ma bucur, l-am vazut si pe Rares care s-a facut mareeee si am vazut-o si pe Stefi...macar din pozele puse de tine daca Yioanna nu mai vrea sa ne mai de-a semne de viata . Da, lucrez, nu pot spune ca sunt ff multumita, dar nu am ce face;
Cris si Miru s-a facut ff maricica si ff frumoasa...ce inaltime are?!
Simina, Razvanel in poze zici ca e o fetita...are niste ochisori tare frumosi...o sa rupa multe inimioare
Daniela si pe tine te-am vazut cu nou look, ai si slabit si Denis s-a facut maree..si ce frumos sa da in leagan, in parc
Carina, Maria s-a facut o splendoare ...si poza cu cititul e mortala
Anna cum mai este Vladut? I-a trecut raceala?
Ema ma bucur ca te simti bine acasa. Cum mai e Darius cu dormitul?
Reby ce face Reby? I-a trecut exema?
Alic voi ce mai faceti?
Dana, Anaela(la mlti ani) voi ce mai faceti? buburuzele ce mai fac?
Relusha voi chiar un mai dati nici un semn de viata? ce mai face Radoze?
Deea voi nu mai ziceti nimic?
Stefi isi plimba prin casa mai toata ziua caruciorul cu bebe si cand se plictiseste vrea sa fie ea plimbata.
In parc vrea numai in picioruse sa mearga(de aceea am fost zilele astea sa-i iau si ceva incaltari de primavara, dar nu am gasit ce mi-am dorit asa ca o las ptr sambata la alte magazine.
Intelege mai tot ce i se zice, e ff curioasa si atenta la orice, e pofticioasa la masa zice "da-da" si intinde manutele, ce mai e o scumpa...acum se joca cucu-bau langa cort...gata mi-a dat bilele toate pe jos...
Ce a papat de Paste?! Pai daca va zic mi-e ca ma faceti denaturata...a mancat cozonac, sarmale(umplutura) gratar, oua, pasca, prajituri si putina salta de beouf(a gustat numai ca avea maioneza)...in schimb papa supa de legume, cu carnita sau fara, tocanie din legume cu sos de rosii..si la masa cu noi gusta din apropae orice...in special friti(sunt cartofi pai in friteuza, dar sunt facut ca si aici ..Ema stie despre ce vb) Am zis ca o sa incep sa-i dau si iaurtel ca a gustat si ii place,..o sa-i cumpar si branzica dulce ...usor, usor o sa pape cam orice...
Cu kg stam bine, zic eu, e ff slabuta, a stagnat la 9 kg jumate si inaltimea e peste 74,5 cm...deci e ok....in schimb se face blonda ...ca deje are fire blonde in cap..sau eu stiu poate doar saten deschis...dar oricum i s-a schimbat culoarea parului.
Fiica mea urca scarile la casa...dar nu vrea in genunchi ci ca noi, in picioare, treapta cu treapta...e ff comica.
Din cauza faptului ca alaptez mai rar decat inainte, se pare ca incepe sa se "reinstaleze" musafirii...si e naspa..ca era asa bine fara..
Gata fug sa fac mancarea de seara, spaghete, ca imi e foame, am si muncit si nu am mancat nimic toata ziua deci va dat seama ce foame am in mine.
Va pupic pe toate si pe buburuze la fel si va urez o seara placuta ...Aaa va multumim ptr urarile de pe 5 si vi le intoarcem si noi inzecit. Mi-as fi dorit sa va scriu mai des dar sper ca nu va suparati pe mine si ma intelegeti. Va pupic dulce si imi e dor sa intur mai des..dar nu am ce face ...maine lucrez iar 8 ore...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
Buburuza mea
Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)
Picky_toto spune:
Mada pe tine te uitasem...nu-ti bate capul cu ce zic unii si alti, ptr ca in viata sunt multe lucruri mai importante decat sa apleci urechea la ce zic unii neciopliti...aia nu sunt prieteni si nu merita atentia ta...Vei da jos kg atunci cand va veni timpul...multa rabdare...uite eu de ex muncesc si fara sa mananc 1 zi intreaga ci nu am dat jos cel mult decat 1 kg ...dar mai am rabdare...asa ca multa rabdare si nu iti mai bate capul cu asta..sanatatea e mai importanta...
Plange Stefi dupa mine...nu mai are rabdare cand ma vede la pc vrea si ea ca a invatat-o soramea la tastatura si nu mai are scapare
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
Buburuza mea
Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,perfuzoiaca e gata ema,trabuce avem si dealea si sa nu uitam si de a mea cuscra ca mai am niste vougue
La Multe Lunite inainte
Rebeka Alessia buburuza de Reby_iry sa cresti mare si mumoasa
Denis Andrei buburuza de Dani3lla sa vi la soacra la mare ca sa te prajesti la soare,si la tero cu-n pupic de la un pericol mic
ema ei,dar azi noapte ai dormit bine????ce face bestiuta???
simina aceeasi problema am avut-o si eu cu tero o perioada,dar s-a corectat singurica dupa cateva saptamani
mada pentru un patratel de cioco nu moare nimenide fapt e insesizabil
picky chiar ca nu o mai masurasem de mult si tocmai ce am pus-o la zid,am luat un marker si am mazgalit peretelesi apoi am desirat ruleta si au iesit 74 cmla capitolul greutate nu am mai incercat ca nu sta locului o clipa si sigur da cu eroare;cu mancatul nici eu nu sunt de acord sa o tin intr-un glob de sticla ii mai scap si eu cereale din care mananc eu cu lapte sau o bucatica de gratar si altele,ca doar am renuntat la vegetasi mai ales ca voi mai aveti foarte putin si faceti 1 anisor si la capitolul greutate si inaltime stati foarte binedar pune si o pozica cu stefi ca sa te credem pe cuvant...la naiba cu musafirii astiasa nu te sperii daca la inceput debitul obisnuit va fi depasit,e perfect normal din pacatesi spor la treaba
meniu
8:00 formula 180 ml
10:30 painica prajita cu unt si branza
13:30 piure cu carnita la ceaun in sos de rosii+100 ml lapte
17:00 cereale
20:30 formula 240 ml
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Neata!
Sunt la birou si nu merge aparatul de cafea asa ca nu sunt buna de nimic deocamdata.Trebuie sa vina sa-l faca dar parca nu mai vine odata.
Cris-tu cumva ai botez maine sau gresesc eu?
Picky-nu ne pui si noua poze mica blondina in devenire?
Hai ca mai intru mai tarziu dupa ce-mi beau cafeaua!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina asa emaine botez si am niste emotiiiiiiiiiiiiiiii....trist cu cafeaua sper sa il repare repede
Brotac Terorist
lavinia.p spune:
Fetele sunt si eu pe aici doar ca sunt in priza sa mancam repede si sa mergem afara, fiindca e o vreme super.
Rebeka Alessia sa cresti mare si sanatoasa si sa o bucuri pe mami ca merita
Denis pericol mic si botos so frumos sa cresti mare si sanatos si sa asculti de mami si sa-i aduci numai bucurii
Ma servesc si cu cafeluta de la Cris rapid ca am nevoie de cand m-am lasat de Pepsi m-am apucat de cafea
Intru mai tarziuu sa mai povestim
Va pupacesc tare tare pe toate!
Mami fericita de printisor Rares Florin
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!