Curatare cizme albe de piele intoarsa

Curatare cizme albe de piele intoarsa | Autor: kita

Link direct la acest mesaj

Am o pereche de cizme albe din piele intoarsa; Sunt foarte comode, caci sunt fara toc, dar s-au murdarit;
Am incercat sa le sterg cu o guma recomandata de unii de la un magazin dar s-au murdarit la loc, apoi am cumparat o spuma cu care le-am sters, si nu mi-au placut cum au iesit; daca mai cumpar ceva de curatat intrec deja pretul lor de cumparare;
Uneori imi vine sa le bag la masina de spalat rufe dar imi este mila de ele, fara o recomandare din partea voastra;
Eventual daca imi ziceti sa ma risc cu ce sa dau pe ele ca sa mai iasa murdaria (nu sunt inca de nepurtat dar prin tramvai tot te mai calca cineva din greseala si daca se intampla de doua ori pe saptamana, e suficient sa nu le mai poti purta in mod relaxat)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Depinde si ce culoare au...eu am unele negre si le curat bine cu peria , apoi cu un spray special pentru piele intoarsa...sint multumita de rezultat!

scuzeeee...am citit in graba si nu am vazut ca ai spus deja ca-s albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu am bagat in masina de spalat (programul cel mai usor cu apa rece) bocanci de piele intoarsa, papucii de sport, papucii de casa, etc, orice nu reusesc cu metode blande sa le curat:-)
Daca asta este ultima lor sansa incerca si vezi, oricum murdare nu le poti purta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

cu creta alba

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu le spal pe ale mele (nu-s albe, sunt bej deschis) la masina de spalat. Ies impecabil

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cu peria nu am reusit sa scot petele ramase de la baltile cu benzina si alte jeguri prin ele. Ghetele sunt negre. Am dat si cu apa..degeaba.
Astept si eu o solutie miraculoasa.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

eu ma gandesc sa imi iau un oxi vanish de lucruri albe si sa le prafuiesc si apoi o sa le bag in sac la masina de spalat; o sa scot centrifugarea iar apa o las la 0, ca sa nu se deformeze de la temperaturi mai mari. aveti si alte idei?
Daca nu merge nici asa o sa aplic ideea cretei care mi se pare interesant .Madyn

Mergi la inceput