Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata, ca am uitat sa spun!
Ne-am trezit azi-noapte la 3.30 si apoi la 7, deci o noapte normala as zice

Astazi vine buni, yuppyyyyy!!!! ma duc pana la serviciu, mai ies si eu din casa fara carut, alea-alea.

Sunt foarte incantata ca sotul a aranjat cu botezul! Avem si biserica si restaurant, chiar am mai inmultit si nr de peroane, am ajuns la 30 . Pe 11 aprilie e ziua cea mare, crestinam juniorul! I-am zis ca a incurcat-o, il baga tata popa la apa, asa ca, sa fie cuminte!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ratusca imi pare rau ca nu mai e lm, e 100 la suta pe lp. se face el mare. noaptea cred ca e mai greu sau iti doarme noaptea sa nu te mai trezesti des.
gata plec ca vam inebunit. am umplut o pag aproape

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Nu e chiar 100% pe LP, dar incet incet ajungem acolo. mai are cate o masa de san completa, mai ales noaptea, insa in timpul zilei ii dau completare dupa mesele de san. si, mai nou, dupa ce ii trece foame mare, nu mai vrea sanul, plabge cu el in gura si eu stiu sigur ca are lapte, ca pica din el cand strang, deci vrea bibe asa ca trebuie sa il mulg, la muls scot mult mai putin decat daca ar fi tras el direct si apoi ajungem din nou la LP completare si uite asa masa noastra de san dureaza o ora si...

Acuma, ce sa zic, daca ajungem totusi pana la 3 luni cu LM-ul asta rahitic, ma declar multumita. Sa-mi pun oare AMR?

Eu zic sa nu te mai uiti la ceas si sa stai dupa el pana mananca... Laptele de sfarsit din care se satura e mai dens si curge mai greu. D-aia probabil plange... ca-i e mai usor sa vina din bibe... Nu-ti pune AMR!!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

multumim de cafea..noi suntem odihniti..bebe s-a trezit la 3 si la 7...acum am reusit sa il adorm iar

eu am fugit...trebuie sa umblu dupa acte, sa fac dosarul de cic...am de alergat in tot orasul...asa ca ne citim mai spre dupa-masa asa

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata feelor!la multi ani florilor pentru ieri!
scuzele mele va rog...dar am fost la mama de joi...ca miercuri am fost la urgente am avut hemoragie si am primit injectii si picaturi si am avut nevoie de ajutor non stop cu raul ca injectiile provocau contractii uterine si dureri musculare de nu ma puteam ocupa de copilvaiii si amar de dor ca naiba...dar ieri a venit tati dupa noi si acum sunt mai bine
am citit putin acu am vazut ca va pregatiti unele de botezabia asteptam si noi.
o zi frumoasa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

offf saptamana asta si eu trebuie sa ma ocup de dosarul cic...sper sa nu alerg ca nebuna pe la usile lor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....ms de cofe myky...buna...ne-a trezit

si jiji adormit greu..trezit park din ora in ora...

cris.d...... bine k te-ai deconectat si tu putin ...mai e nevoie si de asta

ana....hai k rezolvi proiectul...daca reusesti sa te odihnesti putin..

masina de spalat io am candy k uscator...evident nu am fol decat 1 data mi le-a uscat de nu mai puteam sa calc...dar e k

cristies...ce masca? cumparata? cred ca a avea o masca la cosmetik ramane vis...nu sper nici macar la un pensat si manechiura k efwectiv sunt lemn la asta....de vopsit...ma pricep.

alexutza......am fc placinta k spanac. oricum am fc dupa ureche si k totul altfel..am retinu spanac, oua, feta ulei masl...dar a isit super...si cred ca e destul de dietetik...

FETILI...am si io o prb...oare?
de la caratul lui jiji in marsupiu+faptul k el sta tolanit pe mine cand suge...adik pe burta simt k ma doare operatia....NU HOTARAT CEZARIANA....pe interior...mai ales la cApete...sa-mi fac un eco? tre sa merg la gine?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,fetele...multumim de cafea

cris d. stiam noi ca ema va fi cumintica......ana cred ca a fost cea mai incantata ca nu i-a stricat nimic petrecerea...... asteptam poze
btw......si eu sunt nealcosha[ in ardeal nealcosh=mandru ]cu asa cuscra

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Neata, ca am uitat sa spun!
Ne-am trezit azi-noapte la 3.30 si apoi la 7, deci o noapte normala as zice

Astazi vine buni, yuppyyyyy!!!! ma duc pana la serviciu, mai ies si eu din casa fara carut, alea-alea.

Sunt foarte incantata ca sotul a aranjat cu botezul! Avem si biserica si restaurant, chiar am mai inmultit si nr de peroane, am ajuns la 30 . Pe 11 aprilie e ziua cea mare, crestinam juniorul! I-am zis ca a incurcat-o, il baga tata popa la apa, asa ca, sa fie cuminte!

o sa fie mai mult decat cuminte!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi....ms de cofe myky...buna...ne-a trezit

si jiji adormit greu..trezit park din ora in ora...

cris.d...... bine k te-ai deconectat si tu putin ...mai e nevoie si de asta

ana....hai k rezolvi proiectul...daca reusesti sa te odihnesti putin..

masina de spalat io am candy k uscator...evident nu am fol decat 1 data mi le-a uscat de nu mai puteam sa calc...dar e k

cristies...ce masca? cumparata? cred ca a avea o masca la cosmetik ramane vis...nu sper nici macar la un pensat si manechiura k efwectiv sunt lemn la asta....de vopsit...ma pricep.

alexutza......am fc placinta k spanac. oricum am fc dupa ureche si k totul altfel..am retinu spanac, oua, feta ulei masl...dar a isit super...si cred ca e destul de dietetik...

FETILI...am si io o prb...oare?
de la caratul lui jiji in marsupiu+faptul k el sta tolanit pe mine cand suge...adik pe burta simt k ma doare operatia....NU HOTARAT CEZARIANA....pe interior...mai ales la cApete...sa-mi fac un eco? tre sa merg la gine?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

teoretic,nu ar trebui sa te mai doara nimic...asa ca, pt linistea ta,ar fi indicat sa mergi la gine pt eco...
p.s. pe mine ma doare la capatul din stg operatiei,tot pe interior

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

oaaa...sunt singuraaa...si disperata asta micu, dupa ce m-a obisnuit cu nopti dormite de la 12 la 6-7, de ma laudam pe toate drumurile, de vreo 4 nopti (dupa vaccin mai exact) are un program,of...in viata mea nu am scris la ora 4 pe forum....si-s singura, dupa cum vedeti...patutul lui a inceput sa aiba ace, doar la mine in brate e bine, vrea IN CONTINUUU!!! aprope...doar asa nu maraie...am avut si parte de zambete si gangureli de m-am topit, dar de la 10 jumate pana acum 10 minute, am stat cu el la san, intinsa, in speranta ca o adormi, ca se vedea ca ii e somn, dar tot nu se lipea de el....acum in sfarsit a adormit...problema e ca eu am de lucrat la un proiect pt facultate care se preda marti dimineata si...sunt disperata...mi-e soomn, sunt si racita...mi-e foamee......toate astea la un loc ma fac sa lucrez fff incet...ar trebui sa trag tare cat doarme copilul, ca daca se trezeste, incepe iar show-ul, dar daca nu dorm, ciuciu lapte....dar sa iau o doza de optimism cred ca ma culc vreo 2 ore totusi, ca el probabil o sa doarme mai mult un pic...ooof...

mama lui STEFAN

multa sanatate,rabdacol cat incape si bafta la proiect!

asa creste Alex

Mergi la inceput