Copii nostrii speciali!*13*-suntem invingatoare!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani pt Andreea!Sa fie sanatoasa si sa aiba parte in viata numai de lucruri bune si frumoase.

Si Christos a Inviat!

Noi suntem pe acasa,baietii sunt un pic prin parc,eu la pat.Am fost operata de sarcina extrauterina,acum sunt bine..sper eu,desi dureri mai sunt.Am ajuns cu trompa rupta,hemoragie interna..in fine,poveste lunga,dar bine ca sunt acasa la baietii mei si in viata!
Vesti bune nu prea am..astia nu au aprobat fondurile pt programul national din care face si David parte..si dupa ce ca luam un singur medicament compensat,acum nu-l mai luam nici pe ala.Sunt foarte suparata si frustrata,nimeni nu-si poate permite atatea medicamente ,analize,vizite la dr,drumuri pe la TM,diverse dispozitive..fizioterapie(numa k pe asta trebuie s-o invat eu,pt ca aici nu exista fizioterapeuti sa stie ce sa-i faca)..alimentatie,vaccinuri si cate or mai fi ,ca-s multe si mi s-a luat..Nu-mi pot imagina cum pot fi asa de nenorociti sa lase acesti copii in halul asta,stiind ca acest medicament este enorm de scump si nimeni nu are cum sa-l cumpere..si este atat de important pt tratamentul lui..
In rest,analizele i-au iesit ok,cu mici scaderi,cresteri..ici colo,dar pt situatia lui sunt ok.
In fine,nu ma lungesc..va doresc o zi frumoasa si Paste fericit in continuare!
si

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

pupici si de la noi pt toate fetele si toti piticii de la mic la mare.

Adevarat a Inviat ....ca sa raspund fetelor

leditia ma bucur ca acum esti bine si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa necaz , iti doresc numai bine , multi pupici ...sa ai grija de tine.

Am ajuns home , bantui pe strazi de dimineata , am terminat cu dosarul , semanturi si depuneri dar imi expira buletinul , sper sa nu fie nevoie sa imbatranesc pe la cozi.
De joi incepem kineto , am avut o mica vacanta si sper sa nu se mai repete curand, e bine sa stai dar nu pe sanatatea altuia .
Acum o tai la bucatarie sa fac o paine la cuptor, imi este pofta de paine de casa cu sarmale si tre' sa fac neaparat.

o zi buna fetelor

Mami de Alex( 27.07.2005 )

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
leti, sanatate multa
fetelor, azi a fost prima mea zi de munca.sper sa treaca perioada de pregatire si sa trec la ture ca mor la un program de 8 ore. ..
in rest am inceput terapia si am si terminat-o pt ca terapeuta tb sa plece la o conferinta
pupici la toate fetele si la puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

hellooo la ceas de seara
eu de azi si pana duminica sunt de dimineata la servici,si chiar imi place mai mult tura asta ca ajung mai devreme acasa ,si mai am tp sa fac si eu cate ceva,exceptand ziua de azi, ca azi am dormit cand am venit ca imi era somn,dar de maine bag la spalat si mai smotruiesc si eu un pic prin casa ;
e o vreme naspa la noi ,de fapt cred ca peste tot e la fel,de azi noapte ploua la greu,si s-a facut un noroi si niste balti pe strada de imi vine sa zbor decat sa merg pe jos ;
altfel suntem bine ,Andrei e bine,un pic cam harait pe nas dar ii dau niste ibalgin si o sa ii treaca;in rest chiuie toata ziua,e tare vesel ,se intelege bine cu mamaie(soacra),mananca ff bine,nu mai avem probleme cu vomitatul,ba aseara chiar a mancat si piept de pui la gratar si 2 bucati de placinta cu branza ,chiar a mai facut falcute,doamne ajuta sa fie bine ca tare ma mai chinuia cu vomitatul ala ;

altfel voi toate sunteti bine?

va pupacesc pe toate de la A la Z si va doresc o seara placuta si maine sa speram ca va iesi soarele

POZE

Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

Leditia imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,sper ca esti bine acum si tu si David;

multi pupici de la noi si multa sanatate

POZE

Pentru copii-Donatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Paste fericit!
Aseara am ajuns din mini vacanta. Am o zi super....nu am chef de nimic.
Sunt putin bronzata, copii la fel... Am avut o vreme superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor,
noi maine dimineata plecam acasa, ca luni incepe scoala si sa fim pregatiti. am avut vreme super frumoasa, chiar daca cel mai mult ne-am petrecut timpul in piscinele interioare. ne-am si plimbat afara.
de dupa-amiaza ma doare capul, in crestet, nu stiu de la ce. soacra zice ca ma prin curentul. eu as fi vrut sa ma prinda George Cloney.

sanatate maxima la toata lumea.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Neata, va invit la o cafea buna, buna....la ibric
Azi stau acasa in contul zilelor libere date de sarbatori. Acum ma duc sa-mi pun benzina si sa ma plimb (sa-mi mai fac mic surprize ).
Copiilor le-a trecut, sper sa nu o reluam. Eu incerc sa tratez otitita capatata la Bulgari si sa nu raman cu sechele. Nu am avut niciodata dar naspa este cand o ai si nu scapi repede de dureri.

In rest...astept sa vina vara si sa plec la mare. Paul zilnic ma intreaba daca nu plecam la mare si de ce nu facem bagaje?

Mergi la inceput

helloooo!
am venit si eu de la scarbici,am avut o zi agitata,cu marfa,vanzare,aglomeratie ,ce sa mai zic;
am hranit copilul,si acum am pus-o pe soacra de a framantat niste gogosi ca as fi mancat da facute de altcineva ,ca am o leneeeee .....de ma doare,si un somn....as dormi 3 zile fara oprire ;
maine sunt tot de dimineata si duminica la fel,da luni si marti sunt pe odihna ,sunt libera,dupa care incep tura de dupa-masa de miercuri ;
ma duc sa punem la prajit gogosi ca sa ma duc pe la sefa,i-am promis ca facem gogosi si merg pe la ea si i-a a zis ca face spaghete,deci in seara asta,adio regim ;

hai ca va pupic pe toate si toti piticii,aveti grija de voi si de copii;

mai revin diseara daca mai am timp
mai revin diseara cred

POZE

Pentru copii-Donatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna si de la noi

paula , kari ...ma bucur ca a-ti avut o vacanta frumoasa

Paula nu am avut never otita dar am avut pr cu dintii si durerea se intindea pana in ureche si e asa de nasol....sa iti treaca repede
Spor la cumparaturi si o zi frumoasa

Vera, servici usor si odihna placuta luni ....sa ai spor la mancat gogosele....si eu am avut un spor la prajitura , am facut aseara pe motiv ca a venit fina la mine si am sarit calul la greu dar in weekend cica nu se pune .

Si eu am o lene de milioane si nu vreau sa fac nimic , iar aseara am facut ordine , am gatit , terapie ....azi vreau sa stau si maine cred ca il duc pe Alex la rezervatia de animale sa il plimb cu poneiul, ce ma bucur ca vine caldura si putem merge mai des la plimbare.
Copilul meu se ridica mai bine , sta cu funduletul pe glezne si se sprijina intr-o manuta si cu cealalta isi ia jucariile , incet dar sigur evolueaza , naspa sunt banii astia afurisiti care nu ajung si nu pot merge mai des la kineto , era ideal sa merg de 2 ori pe zi, asta e.
Sunt necajita ca mama nu vrea sa fie asit personal al lui alex , m-a umplut de respect, vreau sa fac bebe si tre'sa am asistent personal cat sunt in concediu de maternitate si dupa poate ma duc direct la munca dar pe cine sa rogi ?? sau in cine sa am incredere daca nici mama nu vrea ?
Va doresc un weekend placut cu mult soare , pupici la toti picii si toate fetele

Mami de Alex( 27.07.2005 )

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

Mergi la inceput