Copii nostrii speciali!*13*-suntem invingatoare!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mari asa este ,e tare greu sa suporti toate rautatile oamenilor,stiu ca trebuie sa fim tari dar eu sunt o fire asa pipotoasa si ma consum asa tare;
vad ca ai deja 25 de sapt,crerste burtica?
cum merge sarcina?
sincer si eu ma gandesc sa mai incerc odata,parca imi doresc tot mai mult un al doilea copil,parca lipseste ceva din viata mea,si am ajuns sa cred ca banii nu sunt asa importanti ,cat conteaza sa te simti implinita,sa simti ca ai tot ce iti doresti,iar eu simt ca imi doresc un al doilea copil,simt ca e mai important un fratior ptr andrei,decat sa merg la servici,sa muncesc a disperare ptr niste bani care oricum ii cheltui asa,fara sa imi dau seama pe ce;
sincer,ma bucur mult ptr tine si ptr Em,sa ii dea d-zeu sanatate multa si tie multa fericire si un bebe sanatos

POZE

Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc azi ziua de nume,sau de ce nu,de nastere,multa sanatate si fericire si fie ca bunul d-zeu sa va auda toate gandurile si s va indeplineasca tot ce va doriti!!!

eu doar ce veni de la servici,mancai ceva repede si zic sa trag un pui de somn cu baiatul meu ca si lui ii e cam somn,si mai vedem ce o fi mai pe seara,oricum vremea e naspa,acu se inoreaza,acu iese soarele,nasol timp;

va pupic dulce pe toate si toti piticii,o zi faina tuturor si ne auzim mai pe seara

POZE

Pentru copii-Donatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna ziua,

Andru_mami - m-am bucurat foarte mult ca ai postat din nou. Imi era dor de tine si cel mai mult ma bucur sa aud ca Andrei este bine.
Sunt multi oameni pe lume care nu gandesc deloc cand vorbesc, bine ca ai pus-o la punct pe cucoana respectiva. Te cred ca esti foarte ocupata de cand lucrezi si nu prea mai ai timp si de altceva. Si eu o sa merg din toamna la servici si deja ma gandesc cum o sa rezist fara puiul meu cateva ore si cum o sa le fac pe toate cand ajung acasa.
Deocamdata ne luptam cu ploile si cu apele mari, asta este grija principala acum. Asta noapte am avut apa pana la pragul casei si eu singura acasa cu trei copii. Acum apa s-a retras si ne rugam sa se opreasca ploile.
la toate mamicile si la pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

lume noua..... ce bine e cand ne mai "auzim" c-o vorba!
Grele vremuri.... Stefanut, si noi stam cu sufletul la gura, soacra mea e tot prin zona, asta-noapte i-a intrat si ei apa in casa, e singura, are 82 ani. Azi era drumul intrerupt, acu e pericol de la Siret si mai e si barajul, se pare ca o sa faca o explozie ordonata si ne teama tare ....
Mi-e dor si mie de voi, dar stiu ca fiecare alearga fie pt tratamente, fie pt servici sau alte treburi.
Vlad e bine, doamne-ajuta, n-a mai facut crize (multumesc lui Dumnezeu!), sper sa le tinem in frau si mai departe.
Continuam tratamentele, azi a urcat SINGUR SINGUREL la etaj. Eu eram in spatele lui iar el s-a tinut cu amandoua manutele de o bara si a urcat intr-o parte pana sus la etaj fara sa-l ajutam noi. Am fost f fericita! E vb de curaj, de felul cum a stiut sa-si coordoneze manutele si piciorusele. Apoi a si coborat tot singur dar de doua ori a fost putin nesigur. Nu a fost in pericol, dar tot nu am curaj sa-l las sa se urce fara sa stam in spatele lui. El era tare mandru, a prins curaj si acum vrea mereu pe scari.
Cu Adriana am vb acum vreo doua saptamani, sunt cu totii bine, sunt sanatosi si muncesc mult si pt recuperare dar si pt treburile zilnice.
Nicoleta, nu ne-ai mai zis nimic despre Ioana. Ce mai face?
Urez si eu, cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor. Sanatate, bucurii, noroc si fericire!

Mergi la inceput

stefanut sincer ma gandesc cu groaza la cei din sus unde apele au pus stapanire pe gospodariile lor,doamne ajuta sa se retraga si sa fie bine,ca tare greu e sa iti pierzi munca de o viata,sa vezi cum o ia apa si tu sa te uiti neputincios ca nu poti face nimic;
ma bucur ca am revenit printre voi,imi era dor de vremurile cand povesteam aicibune si rele,de cafeaua bauta in fata PC -ului cu voi;
sper ca si voi sunteti bine,sa fiti sanatosi,sa progresati cat se poate de mult si sa aud numai vesti bune;

va pup si aveti grija de voi

POZE

Pentru copii-Donatie

Mergi la inceput

babette asta da veste buna cu Vladut ,ma bucur mult ptr voi,ptr el,sunteti pe drumul cel bun asa ca nu va dati batuti;doamne ajuta sa fie cat mai bine,sa te alerge peste tot,ca e tare scump si iubaret;
cat despre soacra ta,e ingrijorator ce se intampla in sus,doamne ajuta sa fie bine,ca la varsta asta,e tare greu singura si sa mai aiba si probleme cu inundatiile;
sa il pupi si sa il imbratisezi pe Vladut din partea noastra,si vezi ca pe 2 ,ma serbez odata cu Andreea asa ca sa te tii chefuiala

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ooooo, lume noua pe aici...

sa facem cinste cu capitol nou!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeaca spune:

Salutare,fetele!Se pare ca incet-incet ne strangemAm terminat si eu cu alergatura pt certificatul de handicap,sunt cu amandoi picii acasa,acasa e un fel de a spune ca Gabi vrea numai pe afara.Eu intru mereu sa vad ce mai faceti dar n-am mai scris ca fiind ei langa mine nu ma pot concentra,Cris ma intreaba mereu cate ceva,Gabi ma pune sa-i bat din palme.Sper si eu sa se indrepte vremea ca puiul meu se agita tare cand il tin in casa,tipa si se musca de maini ceva de groaza.Va pup si o sa incerc sa mai intru cand dorm ei,ca altfel nicio sansa.

Mergi la inceput