Cafea cu aroma de femei si bebelusi- 114

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Imi dati si mie o cafea?

Va amintiti de mine, nu? Tot zic de maine si scriu... dar nu apuc. Dar mi-am propus si trebuia s-o fac.
V-am mai citit, am mai schimbat cite un mail cu unele din voi... dar aici n-am reusit sa mai scriu. Ma bucur ca va reintilnesc, pe cele mai noi ca va cunosc si sper sa bem mai des cafeaua impreuna.
Wonderful pentru tine o cafea cu frisca si un Ai vazut ce mica e lumea?

Eu am reinceput serviciul, piciul are 2 ani, sta cu mama ziua si sintem inca in perioada de acomodare.
Criza asta ne-a lovit pe toti, asa ca la noi la firma s-au facut disponibilizari, iar volumul de munca s-a marit si creierul meu atrofiat dupa 2 ani de stat acasa face fata cu greu.

Va pup si mai revin.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Wow Ina, cand au trecut 2 ani? Sa-ti traiasca baietelul ce frumusel este!

Ramy multumesc de cafea. Eu am baut-o pe fuga dimineata si am plecat la treburi.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

multumesc de cafea...am baut cam tarziu azi dar e f multa munca si nu am avuit cand sa intru.
Sper ca sunteti ok toate!
Adina tot cu ?..

...ne vedem mai tarziu(sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ina sa cresteti mari si sanatosi ca sunteti frumosi

Lali ma bucur ca ai apucat sa bei cafeaua si sper ca te-a energizat

Fanna nu-i bai ma bucur ca ai luat cafeaua

Eu sunt tot cu treburi prin casa si Teolina gospodina...cica a avut treaba si a scos numa doua cutii de jucarii pe aici sunt numai vasute ca doar a facut fata mancare si si-a imbracat pupasile...si le-a machiat acum si-a pus pateu pe paine ca nu am am vrut sa ii dau pana nu mananca ciorbica si pana am intins haine pe balcon ea si-a luat tot ce ii trebuie si a mancat o felie de paine numa m-am trezit ca imi arata "vezi ca mi-am pus" acum pisici o las sa manance ciorba poate deseara
Vreau sa iesim si afara sa se joace ca cica a iesit si soarele dar deseara fac inventarul la cafele

la toate! si la pitici

Andrei
Perlute Teodorei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ramy - Supeeeeeeeer cafea!

Ina - Bine ai revenit! Ai un flacau superb. L-am admirat mai demult, pe la alte subiecte. Chiar ma gandeam cand o sa te reintorci sa bei o cafelutza cu noi.

Mergi la inceput

Madi
Mai cam slabuta miscare pe aici, ce faceti a venit primavara si stati mai mult pe afara?
LAs cafa de dimineata pentru voi

Andrei
Perlute Teodorei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Si un croissant de la mine

Ramy, tot nu ai gasit biciul fermecat?

Mergi la inceput

.........Si "La multi ani de Sf. Gheorghe!"

Mergi la inceput

Apai l-am gasit si astept acum care intra sa vad cu ce le pricopsesc pe fete...vad eu pana la urma

Andrei
Perlute Teodorei
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

prezent...nu scoate biciul!
La multi ani sarbatoritilor/telor de azi!
Nici nu stiu ce sa va spun despre noi...Bogdan termina acusi clasa a cincea, a crescut, merge la unde a invatat sa innoate f bine, englezul e student in Bucuresti....iar noi cu jobul, pe acasa cu gradina, am reusit si ne-am luat masina...mergem inainte

Mergi la inceput