Cafea cu aroma de femei si bebelusi- 114

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Cuscraaaa te mai vede si pe tine omu...oare cum....
Multumim de complimente!
Na acu nu mai poti face nimic, nu trebuia sa te miri atunci acu e tarziu numa biciul sa nu il scoti da oricum asa trebuie sa faca
Noi suntem pe acasa , am fost afara si acum stam, ficamea la tv eu la pc taticutul in deplasare, saptamana asta de abia vine acasa.
Laliiiii la tine ma refer, adica strigi dupa noi si acum nu mai intri???

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

votati pls pe Donu',e la semnatura
Cuscro asa-mi trebuie...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Lasa mai ca mai tarziu o sa te intrebe si pe tine ficata cum m-a intrebat a mea pe mine, de ce mai trebuia si limba la om
Pericol ce pot scoate copiii astia din gura...
Hai ma ca am votat pe copii , am mai cautat intr-o zi da nu i-am vazut, promit ca nu va uit o sa va votez.
Eu de abia acum ma pun la culcare, ficamea doarme si eu am vorbit cu tacsu la telefon pana acum de abia asteapta sa vina acasa
Sa vedeti ce am facut intr-o seara m-am apucat de cantat si el m-a inregistrat asa ca acum are pe telefon sonerie personalizata a zis ca nici nu se gandeste sa o schimbe
No va las, sper ca maine va gasesc pe aici, da? la toate!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Buna am intrat rapid sa va las si ceva

Azi a tare in Navodari acum a iesit soarele....deci iesim afara.

cuscro
all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Ooo ce de cafea cuscra ce de treaba esti
No plimbarica placuta, la noi e inorat si parca toate ma dor...creca vine ploaia.
Noi cred ca o sa stam prin casa...nasolie asa...
Va pe toate!

Suntem mari

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetele!Eu sunt nauca de cap.Din we stau la calc si ma uit pe net la 'Neveste disperate'.Acum am facut un efort sa ma desprind de ele.Azi am facut un smotru zdravan prin sifoniere ca sa pot duce niste lucruri pt. sinistrati.Sper sa ajunga la ei.In rest cam nimic dar e bine ca ma odihnesc si nu vreau altceva deocamdata.Va pup.

Mergi la inceput

Ehei W. da de ce disperata, de salarii?? Sau de barbati?
Noi suntem pe acasa, facem cornuri cu o pretena si ne delectam la un conquiztador
VA si noi!

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

hello!Suntem la mare!Dodo,sunt iar langa tine!Mai imi stii nr de telefon?Pupici la toate!

Mergi la inceput

Buna,las , si
o zi frumoasa va doresc...

Citat:
citat din mesajul lui iahim

hello!Suntem la mare!Dodo,sunt iar langa tine!Mai imi stii nr de telefon?Pupici la toate!

stiu ca-l am scris undeva,lasa-mi-l pe PM...

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput