Cafea cu aroma de femei si bebelusi- 114

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Tare fetita ta Ramy! Tare harnicuta mititica.
Dar ce este cu poftele tale? Ne dai vreo veste?
Ati trecut cu bine de furtuna?

si un we minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Maadi as fi vrut eu da...nu se poate...ca nu am putere financiara pentru inca un bebe ca ma costa mult analizele care trebuie sa le fac pe tot parcursul sarcinii
Imi era foame si nu mai vreau sa mananc mai ales seara ca am cam pus pe mine
La noi nu s-a simtit furtuna , ploi au fost da cam atat , cica in oras aici acum intr-o zi a tunat si fulgerat dar aici in cartier nu
Azi mi-am spalat covorul din camera mare si l-am pus la uscat pe sarme pe balcon ca am sarmele calumea, bine am pus pe trei sarme sa nu am surprize si mai tarziu mergem la tuns cu Teo care a zis ca vrea sa o tund in forma de inimioara daca nu se poate sa o tund in forma de steluta
Va si mai vin pe la voi

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Vin cu voi ce faceti????????????

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

din belsug, ca poate va mai treziti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Buna dimineata,fetele!Insfarsit mi-am reparat pc si pot sa intru in cafenea sa vad ce mai e cu viata voastra.La noi la scoala e,ca peste tot,o stare apasatoare si de tensiune.Nu cred ca facem greva,inca nu stiu.Colegii au cam toti rate la banci si se tem ca daca se face greva nu mai luam niciun ban.Cu DD inainte.Pup toate frumoasele.

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
Ce mai faceti?
Maadi e buna cafeaua.
W. apai sper ca nu au inebunit astia de tot...
Noi stam in casa la caldurica ca afara e urat...ploaie...bate vantul...cred ca vine iarna dupa cum se observa
Ce mai faceti voi de mancare...hai dati idei
Salutare la toate!!!

Suntem mari

Mergi la inceput

Neata,

Daca la cafea nu veniti poate ne vedem la 11 in Piata Victoriei.

Ramy, de mancare azi avem ciorbita de salata (cu omleta si afumatura) si ardei umpluti. La desert salata de fructe.

si o zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Am reusit sa fac si mancarea.
Felul 1-ciorba de legume
2-mazare scazuta cu carnati
3-ciocolata de casa
si 4- care urmeaza dovlecel pane

Acum ne punem in pat sa ne facem somnul de frumusete
VA

Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna seara fetele1
e nebunie...peste tot...la servici, in oras,acasa.
La job treaba ca la nebuni, acasa la fel, emotii cu examenele,in rest...se stie.
Dar azi am cateva motive de bucurie pe care vreau sa le impartasesc cu voi.
Deci sa cante muzica
si sa torn si niste ... e gata
mama, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si ani buni de viata,sa fi mereu alaturi de noi.
Sarut mana, mama!
Un alt motiv e ca cel mic a luat calificativul Excelent la evaluarea sumativa(acum mai nou se da o testare la sfarsitul clasei a patra:romana, matematica si stiinte).
Felicitari, Bogdan!...bineinteles ca l-am rasplatit cu ce a vrut el...o masa la mall si joaca pe acolo.
Felicitari si lui Florinel...a luat un 10 la examen.

Mergi la inceput

Fanna La multi Ani!!!!!!! mami tale sa iti traiasca si sa fiti una langa alta multi ani de acum inainte!!!
Felicitari copiilor
Azi am atipit si eu putin, doar putin ca nu stiu sa dorm ca un om normal
Va pe taote si o noapte buna va doresc!

Suntem mari

Mergi la inceput