Felicitari Hera&Alysa!!!Aspirante optimiste(463)
Raspunsuri - Pagina 11
Talida__ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Talida cand faci laparo? ![]() |
Daca analizele de luni sunt OK, marti imi face laparo.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
doula spune:
Se vede ca e weekend e tare liniste aici..... 
Bebelule temperatura luata in mijlocul zile nu este relevanta. Si din contra, datorita miscarii din timpul zilei si a metabolismului crescut, temperatura este mai mare decat cea bazala.
In ceea ce priveste suplimentele de progesteron, eu stiu ca se spune ca menstruatia va aparea pana in 10 zile daca nu este sarcina.
Eu am ajuns in pragul disperarii - ziua asta nu mai trece odata
. Speranta este spulberata de durerile de ciclu si viceversa. Acum simt ca sunt insarcinata si mi se umple ochii de lacrimi si in urmatoarea clipa simt ca nu sunt si tot mi se umple ochii de lacrimi.
Imi este atat de teama ca iar imi "creez" aceste stari si imi este frica de dezamagire.
Azi o prietena de a mea, care avea mari probleme ginecologice si in urma cu jumatate de an a inceput la mine un tratament m-a sunat sa imi spuna ca are test pozitiv. Bine inteles ca m-am bucurat din tot sufletul pt ea, de mult vorbisem ca eu ii voi boteza primul bebelus....
Si acum incep intrebarile prostesti... Si totusi eu de ce nu? Sunt perfect sanatoasa, sotul la fel, traim sanatos si echilibrat, fiecare clipa este plina de constiinta si mandrie si respect, imi cunosc corpul atat de bine si totusi nu raman insarcinata. De ce pot ajuta atator femei dar nu ma pot ajuta pe mine insami.
Imi cer scuze pentru valul de cuvinte si ganduri, dar trebuia sa ma descarc.... Oricum astea sunt ganduri determinate de PMS..... inca vreo 2 zile iar mi se va parea penibil
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
Bebelule suntem in aceeasi cratita
Te imbratisez cu drag
Talida mult succes la laparo
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
bebelu86 spune:
te inteleg perfect Andreea prin ce treci. numai k eu nu am nici o durere nici un semn care sa imi dea de gandit ca vine cm-ul
sunt alaturi de tine si te 

cam asa e in week-end p aici. nu prea le vezi pe fete la fata.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Fecioarei Maria voi fi
anul acesta
cos_minutza spune:
Andreea dragutzo,nu trebuie sa-ti ceri scuze,spune-ti linistita ofurile,de aia suntem aici ,sa ne incurajam,sa ne sustinem,sa spunem o vorba buna care stiu ca pica foarte bine.Iar la faza cu "oare eu de ce nu?" te inteleg perfect,mai ales ca in fiecare zi aflu ca e vreo cunostiinta gravida

In primavara asta,musai sa vina barza
bebelu86 spune:
si eu cand aud de cineva ca ramane gravida ma bucur enorm..dar ma si supar k eu nu sunt 
mai ales k mare majoritate din prietenele mele sunt gravide sau au nascut deja si mi-e greu sa le vad. 

cand am fost vineri la o prietena care are o bebeaca scumpa de nici 2 luni. 4 ore am stat numai cu aia mica. ziceai k e fi-mea. imi venea sa o mananc cat de scumpa era si cat de linistita statea la mine in brate.
hai k m-am intins destul

noi2
nunta noastra
anul acesta
cos_minutza spune:
Talida mult succes la laparo
Te asteptam cu vesti
cos_minutza spune:
Bebelu si eu ma bucur pt ele,dar cum zici si tu...as vrea sa ma bucur si pt mine![]()
doula spune:
FEtelor sunteti niste scumpe
Am nevoie de cuvintele voastre
Andreea
bebelu86 spune:
asta e ...va veni si vremea noastra candva 

noi2
nunta noastra
anul acesta