Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (90)
Raspunsuri - Pagina 19
Cinezee spune:
Sami va fie de bine si felicitari ptr cumparaturi
Mirela imi pare rau sper sa treaca repejor criza aceea
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
samira33 spune:
cineze,multumim...da io nu prea ma simt bine...recunosc cinstit...am exagerat...de obicei mananc putin si mai des...azi nush ce m-a apucat.
barabtu,in schimb....doarme deja de rupe patu...n-are nicio jena ca-i cu burtoiu plin
galliciana spune:
adevarul e ca, la cat imi e de somn, si io as dormi de acum....
dar nu pot....plus ca am mancat niste mamaliga cu branza, si...
nici eu nu ma simt prea bine, vb ta sami...
Cinezee spune:
intru si eu in grupa voastra , daca am stomacu plin nu cred ca as putea dormi , acum cred ca depinde si ce mananc
de fel nu prea m-am culcat cu stomacu incarcat , mi-ar placea sa dorm si eu dupa masa ...da asta nu am mai facuto de ani de zile
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
CODRA74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 buna gagici eu s in ciza de astm, nici nu mi mai aduc aminte de cand n am mai avut una.....dar deh... sami bafta pt maine |
mirelush ai probleme cu astmul?si eu am astm dar s-a ameliorat foarte mult si nu mai fac crize.stiu cat e de rau...sa-ti treaca
mirela2 spune:
sarna codra
am gasit o postila de spiriva expirata de acum un an, fu buna
inca 2 de miofilin si vreun tub intreg de ventolin.....n oi muri eu asa cu una cu doua
CODRA74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 sarna codra am gasit o postila de spiriva expirata de acum un an, fu buna inca 2 de miofilin si vreun tub intreg de ventolin.....n oi muri eu asa cu una cu doua |
off ...inceraca si cu o gura de palinca(nu-i gluma)...sa stii ca te ajuta sa respiri mai usor.dar de la ce ti s-a declansat?ai facut efort?sau ai racit?
CODRA74 spune:
mirela sper sa te simti mai bine...ai grija de tine
eu ma retrag la un film
noapte buna si somn usor!
pupici la toate fetele