LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *185*
Raspunsuri - Pagina 12
Maya25 spune:
Imi pare rau sa citesc despre Provista ca nu mai e membru DC. E din cauza concursului ala cu plantatii de cafea?
Dar cu Ionica ce s-a intamplat? Ea de ce nu mai e membru?
Mihaela
Felicitari pentru pasii multi facuti de Maria.
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani!! ghiocel haios, mare dansator, Razvan Mihai!!
La Multi Ani! Sarah si Ana Maria!
Provista maca, tu fa-ti lectiile si citeste-ne si cand vrei sa zici ceva transmiti pe mess unei fete si ne da ea copy/paste. Si neaparat linkuri cu Dragos! Si sa te cert nitelus: ce ti-a trebuit atata tevatura cu prostiile alea de plantatii?! Ai vazut ca tufetele sanctionate cu verde acum sunt "curate" din nou, acum uite ce suferim noi si ne dam de ceasu' mortii ca ai fost tu capoasaChatonel, mie cateodata mi-a venit sa plang de nedreptatile petrecute pe forum, desi nu eram implicata, dar spiritul meu justitiar suferea crunt. Dar puteau sa curga rauri de argumente imbatabile intr-o privintza, daca onorata conducere hotara ceva, apoi aia era. Mai bine tac pana nu ma trezesc si io insemnata cu fierul roshu.
Noi ne petrecem vremea mai mult pe afara, ne-a facut si husband o gramada de poze, trebuie sa-mi fac timp sa le urc. Azi mi-au venit si cele comandate de pe un site: scaun de masina (un Bertoni asa, ca pentru buget de...bugetar:))) si un carucior-umbrela (bughi-bughi de-ala). Io-s multuita de ele.
Bianca, deci voi traiti in pacat? Io am crezut ca glumesti. Oricum mi se pare ca tare bine va vujitzi (stii ce-i aia?:P) asa ca nu va mai certati...
No, nu stiu ce mai vroiam a scrie...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Chatonel, tu esti fata "veche" aici pe forum si stii cum merg lucrurile. Adminii sint de parere ca tin cont de parerea publicului, iar parerea lor se bazeaza pe trafic, care ma indoiesc ca scade. Iar lobby s-a facut destul si pentru alte motive, si fara rezultat. Din nou, eu nu am spus sa nu se incerce. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
aaa, asa, ca parere a mea de user vechi, e clar ca lobby-ul nu merge aici. Nu serveste la nimic nici sa ne ambalam, eventual sa plecam toate, am mai cunoscut asa ceva si forumurile create ulterior cu userii plecati de-aici au murit... din diverse motive.
Asa ca... n-avem decit sa stam cuminti si sa facem sluj cum ni se spune, altfel zburam si noi io prima, ca mi s-a mai inchis contul o data, chipurile "la cerere", cerere pe care nu am facut-o niciodata.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Mihaela, LA MULTI ANI si multe bucurii si fericire sa ai!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
anca_nicolae spune:
Am venit si noi de afara, din parc, sympliana nu m-am suparat deloc, stai linistita, notez eu nr tau, si eu am intarziat, am sosit pe la 11 fara ceva si ma gandeam, oare asa putin sa fi stat voi... dar mi-e ciuda ca exact pe la 11,30 am iesit eu putin in piata sa iau banane, dar apoi m-am intors si am tot stat pana la 16:16, a mai aparut o prietena de bloc si ne-am tot plimbat :). Dar ne vedem noi, inceputul e mai greu :)).
Vremea e superba, dc nu venea ora de masa calda, adica ciorbita, nu ma intorceam acasa decat pe la 8 seara...
Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 10 luni
denisamada spune:
Am fost la Kidex , slabutza activitea, doar 2 pavilioane si alea mici (16 si 17), dar tot se gasesc kestii interesante. Am luat scaunelul de masina, pe care il alesesem mai de mult, Adelake e super-incantata de el, cred ca cel mai mult ii place ca ne poate vedea. Am mai luat o papusa de portelan din "casutza de papushi a Adelei", hainutze... si cartile de la Adevarul care ne lipseau. Tot in perioada asta este si Targul de Turism, mai am invitatii daca vrea cineva, noi nu am intrat... mai este si "Targul de Paste" (mic) cu produse traditionale, noua ne plac foarte mult, am luat ceva bunatati pt ziua Adelei, bine... le-am "degustat" si noi.
Cativ, sper sa reusim sa ne vedem we asta. Te sun maine cd plecam spre Tgv.
Am vazut superpozici cu Vladimir si filmuletz. Si Adela e pasionata de sticlele de bere.
La multi ani Mihaela.
La multi ani, absolventilor de astazi.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simplyana_m spune:
Da, ANCA, am trecut probabil una pe langa alta . Lasa ca si cand ne-om gasiii ...
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
PROVISTA, pentru tine un cos mare cu si pentru Dragos-ochi-albastri muuuulti . Mie tot nu-mi vine a crede ca e goodbye de-tot-de-tot...
simplyana_m spune:
DODO, imi pare bine ca sunt ok copiii, dar ai grija si de tine...
BIANCA, nu ne-ai spus, dar presupun ca ati dormit imbratisati azi-noapte. Il am in fata ochilor mereu pe Vladimir cum noroceste el vesel o berica, de ziua lui, ca tot omu'! hahahahahaha
M_MONIQUE, multa sanatate lui Andrei! Sa stii ca ne e dor de dop-modelul nostru harnicel!
ARIS, cum ati petrecut ieri? Nu ne transmiti si noua o bezea de la Vitamina? (PS: azi am primit avizul postal)