Redoutistele sunt "back in bussines"(177)
Raspunsuri - Pagina 2

yoyoyo spune:
Imi spuneti si mie , cum vi s-a livrat comanda de pe mytoys.de. parca Mihaser a comandat?:)
merci mult
Yoyoyo 27 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoyoyo Imi spuneti si mie , cum vi s-a livrat comanda de pe mytoys.de. parca Mihaser a comandat?:) merci mult Yoyoyo 27 sapt ![]() ![]() |
Eu am comandat de pe mytoys.de pe data de 16.03
Pe data de 19.03 am primit confirmarea plecarii coletului si astazi a sosit(a venit postasul cu el la usa)

Ma tenteaza sa dau o mica comanda pe LR

Am vazut ca a reaparut RO in lista tarilor unde livreaza, am primit si oferta cu cod gratuit de livrare

mihaser spune:
Eu nu am reusit sa fac comanda pe mytoys...nu stiu de ce nu ii convenea cardul...trebuia sa cerem ceva la banca sa fie mai sigura tranzactia.
Dar am citit ca a mai facut cineva si i-a mers.
Sper sa fie adevarat ca putem comanda pe lr din nou...ce super!

yoyoyo spune:
![]() Eu am comandat de pe mytoys.de pe data de 16.03 Pe data de 19.03 am primit confirmarea plecarii coletului si astazi a sosit(a venit postasul cu el la usa) ![]() Ma tenteaza sa dau o mica comanda pe LR ![]() Am vazut ca a reaparut RO in lista tarilor unde livreaza, am primit si oferta cu cod gratuit de livrare ![]() |
aham, merci
deci prin posta, nu mi-era clar din conditii :) parca am vazut ca ziceau de ups, da e valabil numai pt livrare in uk :)
io vreau o tricicleta, sper ca ajunge in bune conditii
Yoyoyo 27 sapt

miki68 spune:
Pot cugeta cu "voce tare"? Azi e Bunavestire (sarbatoare religioasa, pentru necunoscatori). Unora, in ziua asta li s-a vestit ca avea sa se nasca Iisus peste nine month, noua ca le-a venit mintea la cap francezilor
Tare-s profunda, nu?
cristina d.
"Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

claujro spune:
miki, azi am aflat eu intamplator citind la subiectul cu haine dar cine stie de cand e Ro in lista si noi nu stim...
Oricum, Bunavestire azi!

sunnyday07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yoyoyo
aham, merci deci prin posta, nu mi-era clar din conditii :) parca am vazut ca ziceau de ups, da e valabil numai pt livrare in uk :) io vreau o tricicleta, sper ca ajunge in bune conditii Yoyoyo 27 sapt ![]() ![]() |
Eu am comandat la sfarsit de ianuarie si a venit comanda cam intr-o saptamana cu GLS.
Nu era nimeni acasa si mi-au lasat pachetul la vecina de palier.

sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui miki68 Pot cugeta cu "voce tare"? ![]() ![]() Tare-s profunda, nu? ![]() cristina d. "Idealurile se aseamană cu stelele: nu poti ajunge la ele, în schimb te poti orienta"(Constantin Tanase) |
Subscriu!
Shopping is my religion