BRAVO Ioana!!! A sosit si ultimul pufulete!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 20
iulenca spune:
Neata fetelor. Felicitari Ioana bine ca ai scapat cu bine si tu si bebe. Noi ne trezim de la 6 si va dati seama ca pana acum am mancat, am facut ordine, am pus la spalat si am si calcat un pic. Sunt cu amandoi acasa si nu e foarte usor pentru ca bb doarme destul de putin singur si in rest nu prea stie ce sa faca cand e treaz asa ca vrea in brate. Cand va aud de curatenie generala, spalat covoare / geamuri eheeee.... la altii ca la mine nu am cum. Reusesc sa pastrez ordinea si sa mai fac cate un pic pe ici pe colo, sa fac cate ceva de mancare si sa calc strictul necesar. In weekend face sotul curat adica aspirat si mop iar eu ajustez - sterg praful, spal un pic baia si atat. E timp foarte putin cu 2 copii si am noroc ca Maria e la gradi ziua si chiar si cand sta acasa ma ajuta, e ascultatoare dar tot trebuie sa ii dau sa pape sa o ajut cu pipi sa ma joc cu ea mai ales. Asa ca de Paste merg la socri si scap de pregatiri pentru ca daca stateam acasa nu faceam nimik. Norocul meu ca sotul nu e pretentios.
Am vazut ca va abtineti de la diverse alimente din cauza de colici. Parerea mea dublata si de experienta primului copil este ca nu ajuta la nimic. Am mancat si atunci si acum orice - ceapa usturoi fasole varza cartofi rosii etc si Maria nu a avut colici nici macar o data. Vladimir a facut de cateva ori dar fara legatra cu ce mancasem. Normal ca daca mananci pana te doare pe tine stomacul il va durea si pe bebe dar in cantitati rezonabile nu sunt probleme. Colici fac oricum si copii hraniti cu LP asa ca asta spune tot. Neonatologii si pediatrii mai tineri si mai umblati pe la cursuri nu mai recomanda de mult regim mameio decat in situatii speciale. Cei care "sperie" mamele sunt medicii de fam si in general medicii mai batrani care eventual nu au avut nici copii vreodata.
Cristies ma intrebai cum am rezistat pe margine - m-am inscris atunci la inceput si apoi am tot citit dar nu am gasit momentul porivit sa intervin si apoi am lasat-o asa. In general la prima sarcina sunt multe framantari prin care eu am trecut la odiseea mea de piersicutze iul-aug 2006 iar acum am zis ca e mai bine sa stau deoparte si sa va las decat sa intervin. Prea as fi parut calma si relaxata si stricam frumusete de emotii pe care doar prima data le traiesti. Acum insa simt nevoia sa vb cu voi. Chiar asa e cineva care plimba carutul prin Colentina, poate ne intalnim in parc - Tei, Plumbuita, Motodrom?
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulenca Neata fetelor. Felicitari Ioana bine ca ai scapat cu bine si tu si bebe. Noi ne trezim de la 6 si va dati seama ca pana acum am mancat, am facut ordine, am pus la spalat si am si calcat un pic. Sunt cu amandoi acasa si nu e foarte usor pentru ca bb doarme destul de putin singur si in rest nu prea stie ce sa faca cand e treaz asa ca vrea in brate. Cand va aud de curatenie generala, spalat covoare / geamuri eheeee.... la altii ca la mine nu am cum. Reusesc sa pastrez ordinea si sa mai fac cate un pic pe ici pe colo, sa fac cate ceva de mancare si sa calc strictul necesar. In weekend face sotul curat adica aspirat si mop iar eu ajustez - sterg praful, spal un pic baia si atat. E timp foarte putin cu 2 copii si am noroc ca Maria e la gradi ziua si chiar si cand sta acasa ma ajuta, e ascultatoare dar tot trebuie sa ii dau sa pape sa o ajut cu pipi sa ma joc cu ea mai ales. Asa ca de Paste merg la socri si scap de pregatiri pentru ca daca stateam acasa nu faceam nimik. Norocul meu ca sotul nu e pretentios. Am vazut ca va abtineti de la diverse alimente din cauza de colici. Parerea mea dublata si de experienta primului copil este ca nu ajuta la nimic. Am mancat si atunci si acum orice - ceapa usturoi fasole varza cartofi rosii etc si Maria nu a avut colici nici macar o data. Vladimir a facut de cateva ori dar fara legatra cu ce mancasem. Normal ca daca mananci pana te doare pe tine stomacul il va durea si pe bebe dar in cantitati rezonabile nu sunt probleme. Colici fac oricum si copii hraniti cu LP asa ca asta spune tot. Neonatologii si pediatrii mai tineri si mai umblati pe la cursuri nu mai recomanda de mult regim mameio decat in situatii speciale. Cei care "sperie" mamele sunt medicii de fam si in general medicii mai batrani care eventual nu au avut nici copii vreodata. Cristies ma intrebai cum am rezistat pe margine - m-am inscris atunci la inceput si apoi am tot citit dar nu am gasit momentul porivit sa intervin si apoi am lasat-o asa. In general la prima sarcina sunt multe framantari prin care eu am trecut la odiseea mea de piersicutze iul-aug 2006 iar acum am zis ca e mai bine sa stau deoparte si sa va las decat sa intervin. Prea as fi parut calma si relaxata si stricam frumusete de emotii pe care doar prima data le traiesti. Acum insa simt nevoia sa vb cu voi. Chiar asa e cineva care plimba carutul prin Colentina, poate ne intalnim in parc - Tei, Plumbuita, Motodrom? Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA |
Eu am stat in Tei 22 de ani a mai ramas acolo mama mea .. Poate eu stiu .. o sa mai fiu si pe acolo sa plimb carutul Imi place zona ca e plima de parcuri .. La fiecare statie este cate un parc .. aici ioc (Rahova)
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
lorex spune:
neatza fetili..
ieri am fost la pediatru la 4 si am ajuns acasa la 8 dar va povestesc acushi...mai intai vesti despre Miruna - e aparent mai bine dar medicii spun ca e o forma f agresiva de pneumonie, ii administreaza un antibiotic f puternic dar nu se stie daca va raspunde! Eu i-am spus Dastefei ca o sa fie bine pt ca noi ne rugam pt ea! Doamne-ajuta!!
FELICITRAI IOANA, BINE AI VENIT ALEXANDRA! Vezi ca pana la urma totul a fost bine?!
asadar...la pediatru - Bobitza mea a luat f putin in greutate, doar 100 de grame de cand nu-i mai dau LP. Per total, ca are deja 26 de zile deci aproape o luna, are in plus 300 de grame fata de cat avea cand am iesit din spital... stiu ca media e 500 de gr dar ca sunt copii care nu i-au deloc in prima luna! (..ma consolez si eu )
in rest e bine, criza genitala a trecut, icterul a plecat, toate reflexele sunt bune, a luat 1 cm jumate in inaltime si sg problemuta era buricul care inca nu s-a cicatrizat de tot si ne-a spus s-o dam cu o sol murcursulfat sau ceva de genul..(un cicatrizant puternic) si sa nu-i mai punem baneocin.
Saptamana viitoare mergem sa cantarim din nou si daca tot nu ia in greutate probabil ca o sa-i introducem si ceva LP
Mentionez ca am cantarit-o cu 3 cantare pana acum si nici unul nu arata aceeasi greutate, nici macar apropiate.Cel electronic de acasa arata cu 200 de grame mai mult decat cel de la pediatra iar cel mecanic arata ca are mai putin decat avea in maternitate...deci...ne conducem dupa cel de la pediatra momentan.
Vreau sa va spun, asa ca fapt divers, ca desi pediatra la care merg e f cunoscuta si f aglomerata, am ramas f surprinsa ca a costat consultatia de control 25 de lei (prima consultatie a fost 50)!!!
asta in conditiile in care nu mai gasesti pe nicaieri cabinet particular la care sa scapi fara minim 70 de lei!
btw, cantaritul e gratuit oricand dorim, numai sa fie dimineatza pana incepe ea programul.
Apoi am fost in parc, apoi la nashi in vizita, apoi la mall sa luam ceva de mancare pt noi si uite asa am ajuns acasa la 8 seara, facut baitza, papat si apoi dormit sub plapuma cu mami si tati o ora apoi la ea in patut pana la prima trezire
miki.mica si oani2002 - va doresc insanatosire grabnica!
onitza, al tau are 5 kg la o luna jum??? si a mea nici macar 4 kg.. Bravo!
cristies, eu de betadina auzisem pe la voi pe aici si nu stiam exact cu ce se mananca...insa in maternitate o asistenta careia i-am zis in nu mai stiu ce context de betadina, m-a intrebat: "de unde stii tu de betadina? esti cadru medical?"; am fost tentata sa-i raspun ca de pe forum dar m-am abtinut, iar ea fara sa astepte raspunsul meu a zis ca sa nu confund betadina cu baneocinul , ca n-am treba cu betadina. Asa ca n-am mai pus alte intrebari...dar mai apoi am aflat de la voi ca e un fel de alcool iodat! nu? si de ce e interzisa? ca eu am fol alcool iodat la operatie nu e acelasi lucru?
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
myky791 spune:
multam micki_mica de raspuns.chiar imi faceam griji.tu cum mai esti cu raceala? mai bn?
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Si eu am papat pestele cu usturoi...acum astept reactii... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
eu n-am indraznit, am mancat fara usturoi..
insa zilele trecute am papat niste piftele care aveau si usturoi in compozitie si ...habar n-am...ce ar fi trebuit sa observ? colici sau ca nu-i mai place laptele?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
decenuela spune:
fetele cate zile sunt de caoncediu pre si postnatal?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
lorex spune:
Iulenca bine ai aparut!
Bea, frumusel foc Ivan al tau, mi se pare ca-ti seamana f bine!
Am trecut-o pe Ioana la mamici si uite-asa "panza de paianjen s-a rupt si n-a mai ramas nici un elefant"
Eu va pup, va doresc o zi buna, noi ne pregatim sa plecam in prima calatorie in afara Iasului!
Mergem la Buni la tzara, ca e ziua ei, sa-i ducem o poza si o floare!
_
Nik0le spune:
Neatza, stati sa fac capitol nou.
decenuela, 126 de zile.
Edit: calendaristice.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela fetele cate zile sunt de caoncediu pre si postnatal? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
126
am facut putina varza la prima pagina, nu-i grav dar nu mai am timp sa editez.
rog harnicutele
am plecat, paaa!!
_
Nik0le spune:
Capitol nou aici.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!