Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 19
Darria spune:
Da, la cresa se primesc copilasi micuti. La gradi, oficial, dupa 3 ani. Din viteza am scris gresit, abia acum am vazut ce a rezultat.
ghinetz spune:
Pentru copii de peste 2 ani se fac si la mine la Gradinita inscrieri (Gradinita Buna Vestire, vis-a-vis de Colegiul National). Dar doar incepand cu 14 iunie. pana atunci suntem cu grupa completa. Pentru cei interesati numarul meu de telefon e 0743.020620
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....si va doresc o zi frumoasa....
Darria, doar am scris cum e la noi la cresa, sper ca nu te-am suparat.
savarina spune:
Buna,am un copilas de 4,5 ani si as dori sa mearga la tenis, in Iasi bineinteles. Stiti cumva unde primesc copilasi asa mici?
Multumesc de ajutor.
l_carmen2003 spune:
tenis se face la clubul CFR sau la giglio in spatele Halei, dar la 4,5 ani din experienta personala e cam mic.
herra spune:
da, si V a inceput sa mearga la tenis in vara anului trecut (dar in toamna implinea 5 ani).
erau si mai mici putin in grupa de initiere, dar nu prea cooperanti, se cam plictiseau, mai plangeau ca nu vor sa faca...depinde si de copil.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Darria spune:
Lacramioara: cum sa ma supar? nici gand doar am corectat greseala rezultata.
tenis se mai face si in copou, pe langa Garabet Ibraileanu. Nu stiu de la ce varsta primesc.
GabrielaG spune:
Neata si va ofer cafelutza...azi se anunta 25 de grade afara.
Fetelor, sambata si duminica este Targ Hand made in parcul Copou(vizavi de Supercopou) si la Mall Moldova.
Pupici,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Gabi, am sa savureaz o de la tine.... ca stiu ca tu o faci aromata....
Abia astept sa merg acasa, azi e invitata la o petrecere la ziua unui baietel de 5 ani.... cu karaoke.... cu.... cu.... si sunt tare curioasa cum va reactiona. De cand i-am zis ca mergem ma inebuneste.... si-a pregatit rochita pantofi.... abia asteapta....
l_carmen2003 spune:
'Mneatza.
Nici ieri nici azi nu l-am dus pe Alex pt ca tusea un pic... tuseste un pic... sperca nu e grav. ciudat ca iar tuseste noaptea sau la culcare si ziua nu. Ma gandesc ca poate din cauza ca am uitat caldura mergand asta-noapte isna tuseste plin, expectoreaza deci nu stiu ce sa spun.
I-am dat BIOFLU pt tuse productiva.
Noi ramanem in Iasi fiindca avem ceva de lucru si am sa profit de ocazie sa ajung si in Copou.
Lacramioara obisnuieste-te, asa fac astia mici asteapta evenimentele astea cu atata nerabdare si sunt fericiti! te topesti de dragul lor.
Daria, cam rar...ce face Andreia? Nu mai spui nimic de puiut?