Cu dragoste din Iasi (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Stiu ca s-a mai discutat pe aici, cred ca chiar eu am intrebat, dar...am uitat. (si doar am zis ca imi fac carnetel sa notez toate informatiile de pe aici). Caut un medic dermatolog bun. Cu Victor am fost la dr Rugina, undeva prin Bucsinescu. Nu stiu daca sa merg tot la ea sau nu. De data asta e pentru mine. Stau cu frica in san de ceva vreme - o alunita/pata ciudata - si cred ca mai mult de frica (frica unui eventual raspuns) nu merg la control. Daca imi recomandati un dermatolog bun...poate imi fac curaj. Chiar si numai de rusine ca v-am intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

cum se cheama vaccinul antivaricela?
si unde il gasesc?

Varilix
Farmacie sau distribuitor. Dar mai simplu, ca sa nu te complici rogi med. de fam. Distrib. aduce vaccinul la med. de fam. - noi asa am procedat.

Oana: pt. tine d-na dr. Suditu de la cab. de langa recuperare. Nu am ajuns inca la ea dar am primit rec. de la med. de fam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Darria, merci!

l-am si facut

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata, multumesc si eu pt raspuns!

LA MULTI ANI CALIN MULT NOROC IN VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Herra, eu am fost cu Stefy cand avea cateva zile la dr. Aprodu si stiu ca atunci mergea si la Pedilife.... un pic mai jos de Spitalul de copii Sf. Maria.

Gabi, nu stiu, imi pare rau ca nu te pot ajuta.

buli, Varilix si mai e unul..... nu-mi amintesc.... dar eu stiu ca e contagioasa cu doua zile inainte de eruptie si pe perioada eruptiei.... daca a terminat eruptia nu mai e cazul.....

Oana, eu am mers la d-na dr. Nechifor, in Policlinica Industriala. Eu am fost multumita c ami-a rezolvat o problema pe care au mai incercat si altii fara succes sa o rezolve....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Varilrix, noi l-am comandat la I a ssyfarm pe St cel mare pentru Alex si pentru altcineva de la farmacia D o n n a din Podu Ros. Foarte promti, eu am o retinere fata de conditiile de depozitare de la medicii de familie relativ cu cele dintr-o farmacie. Parera mea. Il iei din farmacie si te duci direct sa il faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Acvi, Carmen, Buli, Ghinetz, Herra, multumim pentru urari
Am avut o petrecere extraordinara, s-au distrat copiii, o multime de jocuri, karaoke (desi nu au cantat decat 2 fetite, restul mai timizi), au alergat pe acolo, foarte frumos. Am facut la Fun Fan Club, spatiu mare, animatoarea buna, nu i-a lasat o clipa. La un moment dat Calin chiar voia sa se joace el pe la jucarii, ca s-a saturat de jocuri .
L-am sarbatorit si la gradinita, ca abia astepta sa fie si el suit pe scaun si sa i se faca urari.
Iar ieri am fost prima zi la dansuri. Asa ca de 5 ani . Am stat pe bancuta afara sa il astept, bineinteles ca a iesit o data cu ochii in lacrimi, l-am convins sa intre si pe la 7 a iesit de tot. Fac 1 ora si jumatate si a fost cam mult pentru el, chiar de prima data. Oricum e un lucru bun faptul ca a zis ca vrea sa mearga miercuri, ca fac de 2 ori pe saptamana. Asa ca o sa vad de miercuri cum va fi. Sper sa nu platesc banii de pomana, ca trebuie sa dau bani si de pantofi si de pantaloni speciali.
Dermatolog bun zic si eu de d-na Suditu. Are cabinet si pe sf. Lazar, cum se coboara pe drepta spre Podu Ros.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc pentru recomandari dr dermatolog. De dr Suditu imi spusese si Cristina mai in toamna cand cautam pentru Victor. Mi-am amintit..

La cabinet langa recuperare se poate merge cu recomandare de la medicul de familie? Sau e doar cabinetul ei particular?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smooky spune:

buna mamici
intrucat acest forum e cel mai animat dintre cele care se adreseaza parintilor, va cer voua niste informatii(sunt sigura ca s-a mai scris si aici - am incercat sa gasesc singura, dar sunt sute de pagini):

unde este o gradi in iasi care sa primeasca pustiulici de 2 ani (daca se poate chiar de saptamana viitoare)? sunt disperata - nu mai am nici un pic de rabdare sa stau cu asta mic acasa. trebuia sa gasesc urgent o solutie.

stiti vreun hotel pe litoralul bulgaresc potrivit pt un copil de 2 ani (preferabil cu loc de joaca) unde eventual ati fost si stiti ca e ok? de litoralul romanesc nici nu vreau sa aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Smooky, bine ai venit!
Gradinite pt cei mici sunt peste tot, important este sa te orientezi si ca zona, zic eu (ma refer la gradinitele particulare). Din ce imi vin acum in minte: Gradinita "Paradis" care e mai jos de penitenciar, apoi am mai vazut de curand gradinita Casuta Zanelor, undeva pe dreapta cum cobori de la spitalul de copii, Gradinita Buna Vestire cum cobori de la Fundatie spre colegiul National, tot pe partea dreapta, am mai vazut chiar in Tatarasi langa Ateneu o gradi noua....si cred ca sunt muulte....zi-ne zona si ne mai gandim...cam toata cele particulare au acum si o grupa de pampers...sau mai mici...

Oana, eu stiam de dna dr. Taranu...din Bucsinescu, cum mergi spre Podul de Fier.

Si pentru ca m-a intrebat o prietena: stiti un endocrinolog bun, pt o adolescenta .

Multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput