Cu dragoste din Iasi (94)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
GabrielaG spune:
In primul rand si eu si Octavian va multumim pentru urari.
Lacramioara, multumim de cafeluta...chiar am nevoie dupa ziua de ieri.
Deci, sper s-o iau in ordine cronologice: pinata n-a mai fost finalizata, pentru ca s-a spart in timp ce-o lasasem la uscat: copiii au facut primul invelis si pt ca a doua zi nu era uscat complet si timpul era relativ scurt, am agatat-o de sarma de rufe..la soare...probabil din cauza greutatii s-a spart balonul..nu stiu...ramane sa incercam alta data... Octavian, sarbatoritul s-a simtit f bine, a primit ce si-a dorit el: o gramada de roboti din gama Bionicle, si carti intersante, printre care si Harry potter, vol. 6, tortul a fost GROZAV si la propriu si la figurat, cu masca din martipan a lui MATA NUI un robot Bionicle...ce sa mai spun a fost suuper pentru el...Eu am fost un pic suparata ca n-am reusit sa le fac pe toate in timp record si una peste alta am avut si inca am un sot cu criza de hernie inghinala...sau cum s-o fi numind.
INTREBARE: stie cineva un chirurg f bun in Iasi, care opereaza aceasta hernie, dar laparoscopic?
Daca da, astept raspunsuri si chiar am nevoie de ele urgent, ca se pare ca e urgenta...plus ca ma intereseaza si "scorurile" care sunt in astfel de cazuri...la chirurg, anestezist...etc
Multumesc anticipat si astept raspunsurile aici sau pe PM. Promit ca-s confindentiale.
Multumesc,
Gabriela si baietii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Buna.
Gabriela, urez si eu la multi ani preadolescentului tau. (imi amintesc ce mandra eram eu printr-a VII-a ca sunt preadolescenta )
Pentru cei interesati de activitati la gradinita. Acestea sunt in principal programate de la ora 16-16,30 pana pe la 18. Miercuri avem o sedinta cu parintii si profesorii si atunci vom stabili mai multe detalii. Vrem sa facem sah, un curs intitulat Micii exploratori (asta se anunta foarte interesant, abia astept. Carmen, cred ca si Alex ar fi fascinat), dans, balet si sunt in negocieri pentru engleza. Revin cu detalii legate de zile si preturi cat de curand.
Ieri am fost in Botanica. Ne-a umplut de atata verde, de liniste si frumos. A fost superb, chiar ma simteam mult mai odihnita seara. (recunosc ca am evitat aglomeratia de pe alei facand o mica expeditie pe cararile Botanicii - in cautarea lupului si a Scufitei, cum zicea Victor)
Va pup, ma duc la prezentarea Scolii.
alipiticot spune:
Multumesc Daria,nu e f scump.Inca ne gandim ,deoarece distanta e f importanta pt noi,tinand cont de traficul de la 8 din podul ros,e lucrul care ne limiteaza oarecum accesul la scoli din centru....off..
Connie la carrefour au oferta buy-back?Pna cand?Si eu vreau un storcator si masina de paine ca cele vechi s-au stricat.... inca stau in dubii de unde sa iau si in ce preturi sa ma incadrez....
Oana si Raisa mea vrea la balet,noi mergem la dans acum dar nu mai vrea,daca sunt locuri,te rog da mi un nr de tel si un program,pret pe mail,ca am vrea si noi sa o aducem.Multumesc.
O saptamana buna,buna!
l_carmen2003 spune:
Asta asteptam si noi, Oana, vesti despre micii exploratori... cursurile vor functiona si in vacanta? Ar fi super.
Gabriela, nu stiu daca se poate opera laparoscopic.... Acum 4 ani mama a facut operatia asta la Urgente... dar vorbim despre acum 4 ani ca tarife... Daca vrei mai multe detalii iti dau... Operatia a fost insa clasica.
Si acum intrabrea pentru Oana sau pentru cei care stiu, ce se petrece la acesti mici exploratori...? Nu i-am spus lui Alex ca il voi duce acolo dar sper sa ii faca mare placere. Ce mai sper e ca sa nu fie doar o grupa, iar aia sa se suprapuna cumva pe vreo alta activitate... dar ne vom descurca noi.
Si aproppos de activitati... Al meu copil e foarte obosit. Eu am micsorat la 15 minute pe zi engleza si cum incepe sa protesteze cum inchei... E asa obosit ca doarme la pranz de buna voie...
alipiticot spune:
Buna dimineata,
Gabriela eu stiu pe cineva care s-a operat laparoscopic in bucuresti,undeva la o clinica privata(nu sunt sigura de clinica),persoana e f bine acum fara probleme.in Iasi nu se opereaza laparoscopic.Daca te hotarasti pt bucuresti si vrei detalii,eu intreb si ti spun.In Iasi,in afara de Dr Poiata de la neuro,mai bine nu te operezi.Stiu de vb despre dr din neuro,din surse sigure.
connie1974 spune:
Alipiticot, oferta e cam peste tot cred, adica Altex, Media galaxy, pe unde se comercializeaza Braun. Depinde daca au ce produs vrei, pentru ca la Carrefour nu aveau peria pe care o voiam eu, saptamana trecuta si au zis ca o aduc saptamana asta.
Ieri am avut lectia deschisa de mici exploratori si dans. Au fost peste masura de simpatici. Au dansat vals, tangou, dansul pinguinului. A durat prea putin pentru cat de simpatici au fost. La micii exploratori la noi au facut experimente, le-a povestit despre dinozauri, planete, animale etc, le arata multe filme.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
l_carmen2003 spune:
Paula, dr Poiata e dr neurochirurg. Unul foarte bun intadevar, Dumnezeu sa ii dea sanatate.
Hernia abdominala nu face parte din sfera neurochirurgiei... ci mai degraba din cea a chirurgiei generale... Este o "proeminenta a unei mici parti a continutului abdomenului prin peretele acestuia. Hernia contine de cele mai multe ori tesut adipos, un fragment de intestin subtire si uneori al colonului, in mod exceptional apendicele sau un ovar." cauzata de " o indepartare a fibrelor a muschilor abdomenului, prin care se exteriorizeaza un sac, zis sac herniar, format din peritoneu si acoperit de piele. Cauzele acestei dehiscente sunt fie congenitale (malformatie), fie dobandite, provocate printr-un efort intens sau repetat (ridicare de greutati), de o tuse cronica, de o luare mare in greutate sau de o interventie chirurgicala. "
http://www.diperia.ro/2008/04/02/hernie-operatie-minimal-invaziva/
Si in ce priveste operatia, Paula are drepatte, clinicile din Bucuresti si Targu Mures...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Asta asteptam si noi, Oana, vesti despre micii exploratori... cursurile vor functiona si in vacanta? Ar fi super. Gabriela, nu stiu daca se poate opera laparoscopic.... Acum 4 ani mama a facut operatia asta la Urgente... dar vorbim despre acum 4 ani ca tarife... Daca vrei mai multe detalii iti dau... Operatia a fost insa clasica. Si acum intrabrea pentru Oana sau pentru cei care stiu, ce se petrece la acesti mici exploratori...? Nu i-am spus lui Alex ca il voi duce acolo dar sper sa ii faca mare placere. Ce mai sper e ca sa nu fie doar o grupa, iar aia sa se suprapuna cumva pe vreo alta activitate... dar ne vom descurca noi. Si aproppos de activitati... Al meu copil e foarte obosit. Eu am micsorat la 15 minute pe zi engleza si cum incepe sa protesteze cum inchei... E asa obosit ca doarme la pranz de buna voie... "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Carmen, maine va fi prezentarea cursului pentru parinti,pentru ca noi abia acum incepem. Si da, cursurile se vor tine si in vacanta. Dupa ce mai disuct maine cu profesorii mai pot oferi informatii pentru cei doritori referitor la cursuri, pret, program....
alipiticot spune:
carmen si gabriela,scuze nu stiu de ce am vazut hernie de disc....probabil ca are sotul meu si eram "in tema".Stiu din pacate ce presupun amandoua si ce diferente sunt,doar ca eu ma gandeam la cealalta....depre cea inghinala nu stiu sa fie laparoscopic,asa ca nu pot ajuta.vv de chirurgii din spiridon,e altefl decat in neuro,macar sunt mai multi sa ai de unde alege.
Vrem si noi la mici exploratori daca se primesc si fete.De la ce varsta e?
O seara buna!