Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Krelia, da ce bulanutzi are tuptzupidu tau, si tot dolofanel, si falcutzi!!manca-l-ar mama!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
cristinica09 spune:
Ziua buna!
Multumesc pt gandurile bune...fetele dragi
IONELA sa treaca odata boala asta nesuferita.
MONIS am sa incerc sa pun poze pe contul comun...sa vad daca reusesc...pe picassa nu?Dar intai sa mai fac cateva ca am unele dar sunt cam nereusite.
Bine ca citesc aici ca azi e sarbatoare ca vroiam sa ma apuc de spalat...in sfarsit am apa calda ca am reparat centrala abia aseara.
LAVI eu iau o portie de chec ca tare mult imi place...chiar daca e un pic ars...merge cu o cana de lapte.Da' as bea si un butoi de cafea ca inca nu m-am trezit deabinelea
Ce v-ati mai petrecut aseara...eu nu am intrat ca eram cu instalatorul,apoi baita si la 10.30 somn ca eram rupta.
si ne auzim mai tarziu
Ramonika spune:
fetele din Iasi, nu promit nimic, cred ca voi vedea la momentul respectiv daca pot veni sau nu.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Andrecluj spune:
Lalu Multumesc de intrebare, esti scumpa. Povesteam aseara ca ducem raceala, doar ca acum amandoua. Ne jucam de-a "masca, fara masca". Cuscri Da' nici cu ginerica nu mi-e rusine! Ce albastri sunt amandoi, ai vazut? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Ancutza_Bro spune:
mai fete harnicute, ce faina e atmosfera la noi, am vazut ca ati si chefuit putin aseara, uf, ce-ai fi servit si eu ceva bun
Andre imi cer scuze pt mesajul de ieri in care am omis din greseala sa te includ ...te imbratisez cu drag !
acu' merg sa citesc si eu 20 de pagini ce am de recuperat si sa ma distrez si eu alaturi de voi cu intarziere , sper sa va ajung din urma
v-am raspuns la toate
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
dienutze spune:
Lyly, tinem pumnii sa nu aiba efecte adverse de la vaccin!
Inca nu am ajuns in Plumbuita, dar o punem de un chef o data, sigur, strangem si pe vecinici: dankutza, marijan, zodie de foc :)
Pup fetele, fugim putin in parc.
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
krelia spune:
cei mai albastri! - in pereche
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Cuscri Da' nici cu ginerica nu mi-e rusine! Ce albastri sunt amandoi, ai vazut? |
Laura, Lyly, Dankutz - multu frumu de commenturi
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
Lylyana, tin pumnii sa nu fie reactii adverse!
Am mai bagat un chec...sa vad.poate tura asta imi iese! Noroc ca am robot de bucatarie si amesteca el compozitia!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
Ancutza_Bro spune:
Laurica vad ca te-a ajutat Monis sa imi gasesti plantatia (fara sclavi) de cafea...merci pt voturi
Lalu, Dymomo, Laurairina, Monis, Lidia, Lili, Ralu_seby, Diana, Lavi, Ramonik ce de-a monede mi-ati facut, gata o cana de cafea
Lumi Las' ca vin eu la Iasi, cat de curand ...nu as vrea sa pleci fara sa ne vedem
ahaaaa, deci Monis a fost cu ideea de chef, vad ca a prins bine...eheeee, acu vad ca am avut si yo invitatie, ce-as fi tras o dusca de pe un colt de bancuta
Lili esti fenomenala pe cuvant, auzi "coquelicot lasa draga breteaua la furou si vino incoa tropaind melodios din papuceii cu egreta"
Simina deci asa, umbli incognito, hait? vrei sanse duble la Fiat??? pai unde e fair-play-ul fata de colegele de plantatie? ca ia uite cate ne-am adunat
cum ai terminat prima plantatie? ca mie mi-a aparut un local unde pot sa vand canile si sa fac bani sa plantez din nou...iar canile se aduna in continuare
mai fetelor se vede treaba ca v-a ametit Bacardi-ul ala... ce veselie...iuhuuuu, zic si eu cu un secol intarziere
Coque, Ionela, Lylyana
Dienutze imi pare rau ca v-ati luptat cu febra, nu stiu ce diagnostic i-au pus in germania, nu am intrebat, mi-a fost de ajuns sa stiu ca e bine
Ionela of, tare-i greu cu puiutul bolnavior, multa sanatate si sper sa se faca bine repejor
am recuperat cat de cat...acum ne imbracam sa fugim afara..."prietenii stiu de ce"
pupiiiiii
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monis5 spune:
Lavi - ce-ai facut cu checul, l-ai salvat?
Monica - super meniu ce ai compus tu acolo .Dar faza asta cu pestele este pentru cei care au tinut post, nu pt de astia ca mine care ieri au mancat pizza
K - ce bulanase a dezvoltat Raresu . Ati facut proba la costumatia de botez?
Lylyana - cam asa e si Iulian la lungime si greutate... cca... Bafta cu vaccinelul, sa fie puiul linistit
fetele, ne vedem maine in H (erastrau)??? cu role, fara role, cu ce-o fi?
Iulianul a plecat in parc cu bunica-sa, asa ca eu incerc marea cu degetul si ma intind putin. Astept pana diseara sa va inscrieti la plimbareala (sper sa nu apara maine ceva de facut sau vreun norisor, accuweather zice maine 16 grade si peste...)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)