Slinguri geantă - retrase în SUAşiCanada

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

principe, chiar iti observasem absenta indelungata, acum constat ca ai fost ocupata. Felicitari din suflet si un bebe sanatos si fericit la termen! La mine a fost clauza in pre-nup, hehe, el insa ne-a ales. Fostii mei vecini sunt la fel de cool si admirabili ca intotdeauna, pacat ca m-am mutat, acum numai pe baiatul lor il mai vad cand vine la fiu-miu.

Si eu zic la fel cu vikinga, la peste 30 de grade e prea cald pentru wrap, va incalziti unul de la celalalt prea tare, dar in casa sau pe unde e aer conditionat sau seara, e ok.

Nastere usoara! Cat mai ai pana la eveniment?

AB, hurry up!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Multumesc ptru urari si tie si celorlalte fete.

Absenta mea pe forum dateaza de ceva mai mult timp decat are sarcina.
De,am baiat mare acum.Avem activitati care ne acapareaza cam tot timpul,program incarcat,ce mai?Si voi cele cu formatie mai mare stiti ca o mama cu un copil are mai putin timp disponibil decat una cu 3....avantaj voi...voi nu mai sunteti parteneri de joaca din obligatie ci doar din placere,cum zicea si viki.

Eu ma gandeam la sling sa l am ptru cand merg sa mi iau baiatul de la gradinita.distanta pe jos nu.i mare,sunt cam 100 m,cu masina cam 1 km sau mai bine,pentru ca-i strada cu sens unic....problema e ca strazile sunt in panta,la coborare e fain dar,sa imping carutul si sa mai trag si de flacaul meu,care are botanica ca hoby,nu ma vad bine.Sebastian merge 5 pasi in fata si 3 innapoi,doar nu degeaba-i rac.tre sa adune toate betele,frunzele,semintele,studiaza furnicile de pe garduri,aduna flori si balarii sa le puna in vaza pe noptiera mea.cu masina ,nici asta nu mi se pare tare placut ,mai ales ptru bb,tre sa-l misc din loc de 4 ori in cateva minute...sa-l pun in scoica,e incomod,trebuie sa urc scari.

cea mai buna optiune ptru mine ramane slingul,unul subtirel.cu temperatura,nu stiu ce o sa fie in septembrie.anul acesta am avut temperaturi inuzual de mari, 33-36 grade si se simtea de 40 din cauza lipsei factorului vant.deobicei temperatura aici este f placuta,stam in zona de munte,la cota 1000,zona cu multa verdeata si f ventilata...temperatura este in jur de 27,ceva mai scazuta in decembrie.
vecinei tale sigur ai este tare dor de eterna primavara din caracas,mai ales cand trebuie sa curete zapada

mai am timp sa decid ce si cum este mai practic sa folosesc ..pana in septembrie mai e ceva timp.trebuie sa nasc in prima saptamana din sept.

va imbratisez si va pe toate,ma duc ca-s invitata sa jucam baba-bol(baschetbol)

Mergi la inceput