Feriti-va de magazinul No1 din Tineretului !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Cind iti da produsul in cutie nu scrie pe cutie sau chitanta unde e facut sau din ce este facut?

Adica sa scrie pe cutie ceva de genul Indian Ocean, 93gr15'27"E, 7gr36'20"S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Domnilor,(Capcaunul, Xenocid, Guestus) ce rai sunteti ! Jeff si-a spus aici naduful si repede o executati !E frumos sa tabarati asa pe o doamna ?

Si referitor la pret: fiecare da pe un produs cat considera ca este Ok sa dea. Ce daca vecina isi cumpara papuci de 15 lei, trebuie sa-mi iau si eu la fel ?
Jeff nu a vrut sa sublinieze pretul cizmelor ci comportamnetul de 2 bai ai celor de la magazin. Daca nu ii ameninta nu-si mai vedea banii niciodata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petra
ce rai sunteti !

Ei, rai! Am vazut si noi vanzoleala la raionul asta si-am bagat capul sa vedem ce se vinde.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
ce rai sunteti !

Ei, rai! Am vazut si noi vanzoleala la raionul asta si-am bagat capul sa vedem ce se vinde.

Pe vremuri te asezai direct la coada inainte de a afla ce se da !

Mergi la inceput

Citat:

Coordonatele Chinei sunt :35GR00'NordEcuator ;105GR00'EstPrimulMEridian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Si referitor la pret: fiecare da pe un produs cat considera ca este Ok sa dea. Ce daca vecina isi cumpara papuci de 15 lei, trebuie sa-mi iau si eu la fel ?
Jeff nu a vrut sa sublinieze pretul cizmelor ci comportamnetul de 2 bai ai celor de la magazin. Daca nu ii ameninta nu-si mai vedea banii niciodata !

La toti numai bine!

Doamne fereste , Petra, doar ca eu, Deianira si poate alte pers ne-am mirat nitelus nu de Jeff ci de cealalta remarca referitoare la pret.
Nu de alta , dar pana acum n-am mai auzit sa spuna cineva ca 100 $ la reducere inseamna ieftineala.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
Citat:

Coordonatele Chinei sunt ...

Nope. Acolo partidul chiar iti bate la usa daca nu platesti taxele.
Coordonatele mele sunt in apele internationale. Free tax. Vaporul fabrica cu chinezi merge doar cu un cazan de motorina si-unul de orez.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Citat:

Coordonatele Chinei sunt ...

Nope. Acolo partidul chiar iti bate la usa daca nu platesti taxele.
Coordonatele mele sunt in apele internationale. Free tax. Vaporul fabrica cu chinezi merge doar cu un cazan de motorina si-unul de orez.

Uite ca l-a asta nu m-am gandit !Ai dreptate , ca de altfel nu ar fi atat de ietine chinezismele oriunde in lumea asta !
Scuze Jeff pentru off topic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Fratilor, relax !
eu v-am postat nu ca sa ma compatimeasca cineva ptnetru ca nu am nevoie, sunt o femeie destul de puternica si ma descurc excelent in orice situatie (drept dovada nu au avut de intors nici cucoanele de acolo), v-am scris ca sa nu va pacaliti si sa evitati locatia.

Cat despre pret...daca la 270 ron (a se citi lei noi) la reduceri vi se pare "ieftineala" .... ma scuzati ! Cizmele erau 500 ron noi, deci !

numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jeff

Fratilor, relax !
eu v-am postat nu ca sa ma compatimeasca cineva ptnetru ca nu am nevoie, sunt o femeie destul de puternica si ma descurc excelent in orice situatie (drept dovada nu au avut de intors nici cucoanele de acolo), v-am scris ca sa nu va pacaliti si sa evitati locatia.

Cat despre pret...daca la 270 ron (a se citi lei noi) la reduceri vi se pare "ieftineala" .... ma scuzati ! Cizmele erau 500 ron noi, deci !

numai bine !

pune si tu o poza la cizme sa stim de ce sa ne ferim

Mergi la inceput