Crestinismul si evolutia spirituala 5
Raspunsuri - Pagina 6
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamabear Iasmin, "Pampers-man" al meu (asa ii spunem noi cand ne jucam ca zboara si-i salveaza pe cei mari) are probleme cu burtica, dar nu stim ce e. Am deschis mai demult si un topic, si ziceam ca ii apar in scaun cateva firicele rosii ca de sange. Am facut tot felul de analize, dar nu a iesit nimic. In cele din urma , dupa ce a luat antibiotic pt o raceala, au disparut. Acum, dupa 6 saptamani , au reaparut. Trebuie sa mai ducem iar probe, dar daca nu iese nimc, o sa ne internam la Iasi pt investigatii mai complexe. Sper totusi sa rezolvam fara spitalizare, mai ales ca ar presupune si introducerea unui tub, prin nasuc, in stomac. |
Fereasca Doamne Doamne. Daca vii si te internezi, vin si eu si te ajut cu tot ce pot. Nu care cumva sa vii aici si sa nu imi spui. Sa nu indraznesti sa fii in spital si sa nu ma lasi sa te ajut.
Te pup si pe tine si pe pampers man.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Macrina spune:
S-a astamparat Iasmin, dar nu prea mult, tot simt ca-mi aluneca daca stau mai mult in picioare
Imi plac la nebunie povestirile tale.. eu is pe post de mamaliga acu, nu mai zic nimic.
Iasmin08 spune:
Macrina, io's Seherezada grupului. Asa ma botezase si fii-mio acu unan. Ca in fiecare seara vroia alta poveste. Am ajuns sa ii povestesc si despre Jean Valjean, Winettou samd. Mi-am facut mana (ca sa zic asa) pe el.
Lasa ca e buna si mamaliga la ceva, ia sa vezi ce bebeloi scump si iubit o sa iasa cand se coace. Continui sa cred ca trebuie sa stai in pat si sa nu te obosesti prea tare. Si zi-i ca eu tot ii dau o acadea daca e cuminte. Ii trimit prin cargus sau ceva.
nikole spune:
citat din mesajul lui mamabear Iasmin, "Pampers-man" al meu (asa ii spunem noi cand ne jucam ca zboara si-i salveaza pe cei mari) are probleme cu burtica, dar nu stim ce e. Am deschis mai demult si un topic, si ziceam ca ii apar in scaun cateva firicele rosii ca de sange. Am facut tot felul de analize, dar nu a iesit nimic. In cele din urma , dupa ce a luat antibiotic pt o raceala, au disparut. Acum, dupa 6 saptamani , au reaparut. Trebuie sa mai ducem iar probe, dar daca nu iese nimc, o sa ne internam la Iasi pt investigatii mai complexe. Sper totusi sa rezolvam fara spitalizare, mai ales ca ar presupune si introducerea unui tub, prin nasuc, in stomac. |
Mamabear, nu are fisuri anale??
eu am patit cam acelasi lucru cu Kevin, dar era constipat, imediat ce am ajuns aici, si cum facea mai dur, cum iesea cu putin sange...
in ultima luna, are scaun normal zilnic,
nu am mai observat firicele de sange , dar si eu stau cu un ghimpe in inima...
pediatrul mi-a spus ca e de la fisuri, si atat timp cat e sangele rosu nu sunt probleme...mi-a spus sa-i urmaresc fiecare scaun, daca se repeta sa revin.
probabil ti s-a recomandat endoscopia, se face pe gurita, nu neaparat prin nas, ultima varianta e traumatizanata as spune, nici eu nu am suportat daramite un copil, chiar si cu anestezic.
Te superi daca te intreb ce analize i-ati facut pana acum?
ptr voi toate!
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mamabear spune:
Nikole. Deocamdata i-am facut o gramada de analize la scaun: coprocultura, coprocitograma, cele pt hemoragie oculta, examen coproparazitologic, dar n-a iesit nimic. Si nu e constipat, din contra trebuie sa am grija ce-i dau sa pape, ca imediat face diaree.
Daca tot nu descopera la urmatoarele probe ce are, ni s-a recomandat spitalizarea, ca sa se poata investiga atent pe tot tractul digestiv. Sa speram ca nu e cazul.
Va pup pe toate!
mamabear spune:
Iasmin, multumesc pentru dragoste! Daca ajung Doamne fereste in spital, te anunt.
Adevarul e ca am oroare de stat in spital, asa ca o sa am nevoie de cineva care sa ma viziteze. La ultima nastere (a treia cezariana, cu probleme, am si lesinat a doua zi in salon) m-am certat cu doctorita sa-mi dea drumul acasa a treia zi (la Suceava se sta 7 zile dupa cezariana), si pana la urma n-a avut ce face (i-am zis ca fug), asa ca l-a pus si pe sot sa semneze ca ma ia acasa contrar recomandarii (celelalte doua dati am semnat doar eu) si am plecat.
nikole spune:
citat din mesajul lui mamabear Nikole. Deocamdata i-am facut o gramada de analize la scaun: coprocultura, coprocitograma, cele pt hemoragie oculta, examen coproparazitologic, dar n-a iesit nimic. Si nu e constipat, din contra trebuie sa am grija ce-i dau sa pape, ca imediat face diaree. Daca tot nu descopera la urmatoarele probe ce are, ni s-a recomandat spitalizarea, ca sa se poata investiga atent pe tot tractul digestiv. Sa speram ca nu e cazul. Va pup pe toate! |
Am inteles
Doamne ajuta sa se descopere repede ce-i cauzeaza sangerarile astea, dar daca nu...la spital pentru investigatii...n-o fi placut dar e absolut necesar.
Tot respectul pentru medicii ieseni, sunt ...marea lor majoritate f competenti si omenosi, o spun din proprie experienta, cat si a familiei mele.
Nu stiu cu aparatura cum stau spitalele, dar medicii sunt buni
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 39+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
patou spune:
am intrat sa vad ce mai faceti, sa citesc ce ati mai scris si...sa va dau niste pupici
p.s am probleme cu conexiunea internet,o sa incerc totusi sa va trimit poze daca imi trimiteti un e-mail (am setat la profil optiunea ca accept e-mailuri trimise de pe forum)
www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu
mihaela
Iasmin08 spune:
Neatza fetelor Io am facut cafeluta si dupa rugaciunea de dimineata am venit la voi.
Nikole esti din Iasi???? Adica familia ta e aici?
Patou, mi-a fost dor de tine. Stii ca io's mai paranoica si mi-am facut niste ganduri asa, cand am vazut ca nu mai veneai la noi. Si imi dau seama ca de multe ori oamenii au treaba, chiar multa si esentiala, dar nu ma pot abtine sa nu ma intreb de multe ori daca n-am facut eu ceva gresit. In tot cazul, am inteles ca are Katya adresa ta de e-mail, am sa i-o cer ei si iti trimit prin e-mail pozici cu mine.
Stiu ca in perioada asta avem multa treaba de facut si unele si altele si ca s-ar putea sa intram mai rar, cred ca ar trebui sa intelegem (eu prima) ca e cam dificil in aceste zile de intrat, mai ales pentru mamabear (multa sanatate pentru micutz, iubita) si pentru Nikole care nu e exclus sa aduca acasa iepurasul tocmai de Pasti.
Iasmin08 spune:
Ica esti bine? Daca intri cumva, da-ne si noua un semn ca esti bine