Crestinismul si evolutia spirituala 5
Fetelor, am deschis capitol nou, sa ne citim cu drag.
Io fac cafeaua, voi veniti cu gandurile bune ca si pana acum
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Raspunsuri
Iasmin08 spune:
Bine ati venit
Nu-i nimic, Katya, eu te-am citit. Bineinteles ca o sa mai scriu si o sa mai povestesc si eu ca si pana acum, asa cum vad deja ma cunoasteti.
Dorothee, iti trimit adresa mea pe PM. Si iti trimit eu pozici pe urma. Verifica mesajele tale private (tot asa, in meniul din stanga, o sa-ti zica 1 mesaj- sau asa ceva, tot acolo sub mesje private)
mamabear spune:
Katya, multumesc ca mi-ai adus aminte de salata de ton. Eu o fac din ton, boabe de porumb si maioneza si am uitat sa iau maioneza (nu am timp s-o fac si pe asta). Asa ca mi-am trimis sotul sa cumpere si asa s-a dus sa aduca musafirul din statia de maxi (casa tot in dezordine e, dar el e de-al casei).
Iasmin, zici ca-s multe bunatati? Dar si sarbatoarea e foarte mare si frumoasa ,ca orice sarbatoare de altfel, dar pt mine cele inchinate Maicii Domnului sunt deosebite.
Crinuta, am primit PM si iti multumesc!
Iasmin08 spune:
Bey, fetelor, am vazut o graviduta absolut superba
Dorothee e asa o scumpa, ca ar trebui sa fie mereu graviduta.
Mamabear, Katya, ce tot ii dati cu ton acolo...La mine si la sotz are asa un efect, ca noi preferam sa il ocolim, in post cel putin.
Va pup
Iasmin08 spune:
Hehe Crinuta, ti-am gasit bre, lalelele galbene
Cred ca ne-au auzit ieri ca le cautam si nu gaseam
Iasmin08 spune:
Sa ne mai indulcim putin sufletul cu cuvinte din vechime:
"Un frate oarecare a mers la un batran care petrecea în muntele Sinai si l-a rugat, zicand:
- Spune-mi parinte si ma învata cum ma voi ruga lui Dumnezeu, pentru ca mult L-am suparat.
Batranul i-a zis:
- Eu, fiule, asa ma rog lui Dumnezeu: Doamne, învredniceste-ma a Te iubi, precum am iubit mai înainte pacatul si a-Ti sluji Tie, precum am slujit mai înainte satanei celui înselator! Însa fiule, bine este a ridica mainile în sus, spre vazduh si a ruga pururea cu osardie pe Domnul Dumnezeu ca în vremea iesirii sufletului din trup sa poata trece sufletul nesmintit si nesuparat de spurcatii si cumplitii diavoli cei din vazduh."
(Cuvinte folositoare ale sfintilor batrani cei fara de nume, Editura Doxologia, 2009)
Katya spune:
Mamabear stai,nu pune maioneza...are ou!Tocmai am vb cu sotul meu la tel.ii spuneam ca miine va minca salata de ton,la care el zice:pai miine se maninca peste,dar nu si ou...la care am izbucnit intr-un ris de nu mai puteam vorbi:pai mamabear face si ea,l-a trimis pe sot dupa maioneza!Asa ca vezi cum dregi...poate n-ai desfacut porumbul,eu am fiert deja legumele,dar se maninca oricum...v-am pupat,fug!
Iasmin08 spune:
Katya, exista maioneza de post, scumpa, si la noi se cumpara maoneza de post. Noi cumparam de la Kaufland si e super gustoasa, e de ma multe feluri (asta nu inseamna ca e sanatoasa..)
De pilda unele mamici fac maioneza din pufuleti, altele din cartofi. Exista retete pentru asta
http://www.gustos.ro/retete-culinare/retete-de-post/maioneza-de-post-1.html
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/9407/cea-mai-buna-maioneza-de-post/
Te pup, si nu rata, ncearca una O sa-ti placa la peste.
Katya spune:
Aaa,deci asa,n-am stiut.Ei,bine atunci.Eu n-o fac decit in casa,melanjorul e mai greu de spalat,pus la loc etc,ca-n rest,in 5 min,maioneza-i gata.Mersi de retete,hai sa vad la cea cu cartofi,va pup!