Ati emigra in alta tara?
Raspunsuri - Pagina 15
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Poti sa spui ce vrei dar aici nu ai dreptate!!!! Nu toata lumea e in depresie ca a plecat, ar fi bine sa intelegi asta, nu ca ar afecta pe cineva ce crezi tu dar e pacat sa traiesti cu impresia asta. |
Si te rog sa-mi arati unde am spus eu ca TOATA LUMEA ARE DEPRESIE. Am spus ca ma irita cei care au si si-o ascund. Atata tot.
Am spus foarte clar mai sus ca-i pretuiesc pe cei ce-si asuma cu fruntea sus, fara insa a se minti pe ei insisi, decizia pe care-au luat-o.
P.S. Cand am fost in India am facut o diaree cumplita (febra, etc.) si 1/2 din timp am zacut cu prijnite in camera de hotel. (Si in Ausria la schi, la un hotel de 4 stele am facut una, de la Tiramissu probabil). Nu spun insa ca nu m-as mai duce in India sau Austria. Dar asta-s eu. Iau tot ce este bun din orice experienta si incerc sa invat sa-mi pazesc mai bine pielea data viitoare. Iar unde intervine destinul meditez.
Hmmmmmmmm!
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
blackpanterro spune:
Simali, ai impartit lumea in cei ramasi si cei emigrati nu in cei ramasi si unii din cei emigrati.
Din pacate Romania e singura tara unde s-a imbolnavit copilul :((, am calatorit in lung si in lat cu el si niciunde nu am avut problemele astea. Sotul la fel, numai in Ro a primit si el "Ceausescu's revenge" - asa o numeste :)).
Atata timp cat vine mama aici sunt fff fericita, ea e Romania mea!
Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
olympia spune:
Oare cand se va deschide un topic pe tema asta pe DC si nu va mai iesi razbel, cu turcii, cu strainezii, cu aia care au sau n-au doctorate?
Nemultumiri, revolte si strigate de ajutor se aud din toate partile, de la emigrati sau de la cei ramasi aici, pe baricade, care prin Bucuresti, care prin... Giurgiu
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
unducthable spune:
Draga Olimpia , vad ca esti foarte interesata de mesajul meu legat de bunicii mei . fara sa spui negru pe alb ... asa intr-o maniera mai smechera , multumesc frumos de grija
de pe 24 ianuarie cand am scris mesajul , nu am stat cu mainile in san , am intrebat in stanga si in dreapta , am aflat care e situatia, pana la urma bunicii au primit caldura , si datorita faptului ca am primit niste informatii de pe forum ; s-au schimbat multe si in bine de atunci , inclusiv cu schimbarea locuintei
daca erai asa de curioasa, ma puteai intreba
dar asa e stilul nostru , nu-i asa ?
Diana
p.s. am scris gresit Olimpia cu i , sa scriu corect Olympia, scuza-ma.
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
maraki spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Simali, ai impartit lumea in cei ramasi si cei emigrati nu in cei ramasi si unii din cei emigrati. Din pacate Romania e singura tara unde s-a imbolnavit copilul :((, am calatorit in lung si in lat cu el si niciunde nu am avut problemele astea. Sotul la fel, numai in Ro a primit si el "Ceausescu's revenge" - asa o numeste :)). Atata timp cat vine mama aici sunt fff fericita, ea e Romania mea! Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Si sotul meu cand a venit in Ro a facut toxiinfectie alimentara de la mici. La o ora dupa ce a mancat, a simtit ca nu mai are aer, se zvarcolea in pat si nu stiam ce sa.i fac In final dupa stat in baie, varsat si altele, i-a trecut. Mie imi spune mereu ca pot manca orice, la cate vaccinuri am facut in Ro, sant imuna plus ca am crescut in Ro si mancam de la gratarul din piata mici Avantajul romanilor
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
olympia spune:
Eu am vrut doar sa arat ca si cei mai impliniti romani, cu doc sau postdoc, dau piept zilnic cu "turcii" din sistem ...
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
unducthable spune:
draga mea ol y mpia , daca aveam de gand sa arat ca e invers , nu mai scriam pe forum nimic , nimic legat de bucurii sau probleme care apar , cum a fost de exemplu bunicii mei care nu aveau caldura in casa , cu doc sau postdoc sau cu master sau cu facultate , le-ai face degeaba daca lucruri legate de viata te-ar speria si ai sta cu mainile in san si te-ai jeli pe unde ai apuca nu ai noroc in viata , te-ai saturat , faci diaree si nu iei furazolidon si sa bei si niste ceai de menta , nu-i asa , olimpia ?
daca esti activ si pui intrebari apar si solutiile
in sfarsit , Paste Fericit tuturor !
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
diuna spune:
Eu as intrerupe nitel polemica pentru a raspunde la intrebarea de deschidere: Da, as emigra si maine, dati-mi doua saptamani in care sa vand tot, sa fac bgajele dar, eventual, sa-l sedez pe sotz ca sa vina cu mine...N-a vrut sa plecam in '95, cu oferte serioase de la firme de IT, acum regreta, dar tot nu se incumeta sa-si asume raspunderea emigrarii, desi am avea toate motivele. Pur si simplu nu e facut pentru asta. Postura mea e une dificila, o accept de atata vreme, probabil o voi accepta pana la varsta la care nu ma mai vrea nici o tara, o sa raman cu gustul amar a vietii irosite intro tara in care nu mai cred demult, cu intrebarea "ce-ar fi fost daca...?"...sau poate iau intro zi atitudine si rup pisica in doua, imi iau copiii si plec. Punct.
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Guestus spune:
citat din mesajul lui diuna Eu as intrerupe nitel polemica pentru a raspunde la intrebarea de deschidere: Da, as emigra si maine, dati-mi doua saptamani in care sa vand tot, sa fac bgajele dar, eventual, sa-l sedez pe sotz ca sa vina cu mine...N-a vrut sa plecam in '95, cu oferte serioase de la firme de IT, acum regreta, dar tot nu se incumeta sa-si asume raspunderea emigrarii, desi am avea toate motivele. Pur si simplu nu e facut pentru asta. Postura mea e une dificila, o accept de atata vreme, probabil o voi accepta pana la varsta la care nu ma mai vrea nici o tara, o sa raman cu gustul amar a vietii irosite intro tara in care nu mai cred demult, cu intrebarea "ce-ar fi fost daca...?"...sau poate iau intro zi atitudine si rup pisica in doua, imi iau copiii si plec. Punct. Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein |
tu diuna...esti ca un medicament pentru aia plecati...esti ca o opereta de calitate pentru cunoscatori ...ce sa mai zic.
le alini viata acolo unde sint ei..ii faci sa se simta mult mai bine.