www.bowtech.ro/" target="_blank">http://www.bowtech.ro/
nu numai ca am auzi, dar am i-am si facut cam un an baietelului meu (cu paralizie de plex brahial)... sunt cam aceleasi puncte de stimulare ca la vojta, dar cu presiune mult mai mica si un timp mai scurt... sunt pe sait si adresele terapeutilor din diverse orase... poti sa contactezi unul sa intrebi mai multe...
nu stiu ce sa zic... rezultatele n-au fost spectaculoase... poate trebuie facuta mai mult timp... probabil depinde si de afectiune si cat de cuminte sta copilul... ei zic ca trebuie sa stai relaxat, unii pacienti chiar adorm in timpul terapiei... pe cand fi-miu fugea de colo-colo...
La ce terapeut ati fost?Eu am vorbit cu Ioana Pacuraru si mi-a zis ca acum are un baietel cu tetrapareza si ca chiar are rezultate.Luni voi merge si eu sa vad despre ce e vorba.
la carmen sopon initial, apoi la o tipa din mioveni (mai aproape de casa)... tipa din mioveni are sotul cu paralizie cerebrala (accident, i-a cazut ceva in cap) de 15-20 de ani... si a facut fel de fel de terapii... ea zicea ca bowtech este cea mai eficienta (si) pentru el... sper sa va ajute si pe voi cat mai mult...