Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela noi am venit de la vaccin...o experientza cam neplacuta. in primul rand am aj in prel ghencea. apoi nu i-a fc dr de fam ci pediatrul de acolo...care era un arab...n-am nik k nu sunt rasista...dar nu tu halat...doar l-a cantarit..nu s-a spalat pe maini...nu manusi...imi venea sa-i spuin. eu mi-am adus un scutec si bine am facut. apoi imi spunea: sa-i dau panadol, rivanol rece pe picior, calciu nu stiu nde care...acetil acetilenic...pt scoarta aia de pe cap....pai i-zm zis nu-mi scrieti si mie astea...de unde doamne iarta-ma sa le tin minte? apoi mi-a scris dr de fam. ce trebuie DAR park nu i-0as da asa de aiurea calciu si panadol voi ati dat in adfara de vigantol? Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
Eu in afara de vigantol ii dau fier haussman .. Dar bn la mine se intelege pt ca e micutz si ii trebuie .. In rest nu mi-a mai zis nimeni nimic de altceva
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristies spune:
citat din mesajul lui decenuela noi am venit de la vaccin...o experientza cam neplacuta. in primul rand am aj in prel ghencea. apoi nu i-a fc dr de fam ci pediatrul de acolo...care era un arab...n-am nik k nu sunt rasista...dar nu tu halat...doar l-a cantarit..nu s-a spalat pe maini...nu manusi...imi venea sa-i spuin. eu mi-am adus un scutec si bine am facut. apoi imi spunea: sa-i dau panadol, rivanol rece pe picior, calciu nu stiu nde care...acetil acetilenic...pt scoarta aia de pe cap....pai i-zm zis nu-mi scrieti si mie astea...de unde doamne iarta-ma sa le tin minte? apoi mi-a scris dr de fam. ce trebuie DAR park nu i-0as da asa de aiurea calciu si panadol voi ati dat in adfara de vigantol? Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
Panadolul ti l-a prescris pentru preveni febra (dupa vaccin). Pentru crusta seboreica e reteta data de matusa Alexutzzzei pe mailul comun. Calciu... eu stiam ca se recomanda doar dupa analize. MCrissa spunea ca lua bebe Vlad, poate te ajuta ea...
Cat despre conditii...nu e nimic de zis.
Eu nu i-am dat panadol. Aveam paracetamol supozitoare si am zis ca daca face febra ii pun. DAr n-a fost cazul.
_
Cristina,
![](mamica.gif)
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Eu in afara de vigantol ii dau fier haussman .. Dar bn la mine se intelege pt ca e micutz si ii trebuie .. In rest nu mi-a mai zis nimeni nimic de altceva ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
si eu i-am dat fier cand am iesit din spital ca avea o ditamai anemia....dar doar 10 zile. De atunci doar vigantol
-----------------------------------------
![](bebic.gif)
pozele noastre
cristies spune:
Haircut, sa nu mai spui ca nu intri sa nu ne indispui. La ce bun suntem aici, daca nu o vorba buna cand are omul nevoie?
Maia e un exemplu foarte tare. Ei i-au trecut bubitele cand ai schimbat mustela pe nivea, si in majoritatea cazurilor e invers! Nu te mai impacienta cu cresterea in greutate.
Cat mai tineti gipsul?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Cresc
cristies spune:
Cris.mario, sa ai plimbare placuta. Ies si eu ca in ciuda Danielei Crudu e un soare pe cer de nu-ti vine sa crezi. (si eu am iesit si ieri, era cam urat si n-am stat prea mult, dar tot am iesit din casa).
_
Cresc
cristies spune:
Si apropo de prospecte: Betadina pe care am folosit-o multe dintre noi nu se foloseste in timpul alaptarii.
Aud ceva comentarii?
_
Cresc
cristies spune:
Plateea, hai bre' cu BbTo la botez!
_
Cresc
cristies spune:
Danasor, Decenuela super caruturi v-ati luat! Eu sunt tot cu mastodontul. Si dupa ce ca mi-am spalat si eu masina in sfarsit, scaunul din dreapta e plin de urme de roti. Asta desi pusesem un celofan
_
Cresc
xela_07 spune:
citat din mesajul lui plateea xela_07, ntrebi de lume, da de tine uiti sa mai povestesti... intri si tu in categoria celor care au primit bb de la barza... ![]() ![]() Plateea, ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Merci de complimente, esti o dragutza
![](pupic.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
cristies spune:
Plec la plimbare ca prea monologhez cu foc.. Banuiesc ca voi sunteti toate pe-afara, iar
de carucioare
.
_
Cresc