Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 11
g24hit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 buna ziua mamici mihuta g24hit pussi multumim pt sfaturi. ![]() fetelor oare este posibil ca iaurtul sa constipe?unul pe zi? desi ii pun mereu miere tarate prune uscate sau ovaz sau caise ? si eu ii dau spanac o data la 2-3 zile; ii pun des fasole verde si dovlecei in mancare. de 3 zile ii pun seara in laptele praf 1/2 ceai de musetel si un plic Biotics baby-am primit sfatul de curand. (o sa ii dau 10 zile-o cutie adica) daca nu isi revine nici asa o sa incerc si Sanzym (g24hit: tie ti-a recomandat dr?Andrei are 15 kg) o sa incerc si lapte cu suc de porto! as mai vrea sa incerc cu seminte de in dar nu stiu cum se administreaza? oare daca i-am facut ieri peste la cuptor pot sa ii dau si azi din el? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
Dany am discutat cu mai multe pediatre si am cazut de acord sa ii dam si Sanzyme.rau nu are ce sa-i faca. nici noi nu mai stiam cum sa procedam.vom vedea dupa...oricum pediatrele dau sanzyme si la sugari de cateva luni.pt greutatea lui poti sa-i dai cate 1 ml de 3 ori pe zi, in timpul mesei(eu seara si dimi il pun in lapte-ca e mai comod).
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
Laviiiiiiiiiiii...ce-mi vad ochii??? uauuuuu...felicitari!!!! da parca ziceai ca mai astepti..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
26+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
andreea inca nu sunt gravi....sper sa am vesti bune cat de curand! pai am asteptat, iasmi are 2 ani jumatate pana voi naste v a avea 3 ani si cateva luni. nici acum nu ma simt pregatita psihic 100% pt 2 dar am destule luni sa ma obisnuiesc cu ideea ![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
buna dimi 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ancadragoman spune:
Neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Iotete la ea cate cafele da![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
Roxxy80 spune:
neata. vin si eu la cafea ![]()
Am hranit copilul mic si urmeaza sa hranesc copilul mare (pe care iar l-am trezit super greu). Se trezeste doar dupa ce-l amenint ca vars apa pe el
, lucru pe care nu l-as face niciodata, dar el nu stie
.
ancadragoman spune:
Ohooooooooo buna strategie ,maine incerc si eu pentru gradinita![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !