LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *184*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bianca, si eu chiar vroiam sa te intreb cand mai faci si curat in casa si cat de des si cum de poti, dat fiind ca mesele lui Vladimirescu se transforma in macelul podelelor.

Cat despre respectul pt ce facem noi... Nu cred ca il vom primi nici pe-ala. Hai sa-ti zic faza. Ieri facusem o budinca de spanac. Marius ca nu-i place, e prea sarata (mie zau ca nu mi se parea sarata). Ii dau altceva sa manance, nu ii place nici aia. Bun. Si asta in conditiile in care mi se plange de ceva vreme ca eu nu mai gatesc - pai eu fac mancare chiar multa, dar ce vina am eu ca baiatul meu cel mare e chiar mai mofturos decat ala mic? De intrat incaltat in casa nu mai zic Am renuntat la speranta nu ca-si va spala vreodata vasele, ci ca macar le va pune in chiuveta. Si daca-i fac observatie incepe "auzi, tu vrei sa-mi faci educatie?"

Iar Vladimir cred ca a plans ca se simte deja copil mare si cu responsabilitati

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Nu imi mai zice si de vase...
Asta cu mancarea e naspa. Mananca ce ii dau. daca nu ii place gaseste el ceva.

Dar ma gandesc ca sunt tampita si ca de fapt nu sunt in stare sa exprim ceea de fapt as vrea sa transmit! Adica nu ma pot face inteleasa. Sau e atat de exagerat ce vreau eu? E chiar suparator, cicalitor si mai stiu eu cum?

Am inceput sa am dubii. Incerc sa formulez fraze ca sa nu aiba subinteles. vreau sa ii scriu un sms acum si nu am idee ce sa scriu in el. Tot ce imi vine in minte e "pace intre 2 dobitoace, dobitoucl cel mai mare esti chiar tu". M-as rezuma la prima parte dar cum ramane cu mine? As vrea si eu sa ma exprim si sa mi se raspunda...

Grea treaba asta cu intelesul, rabdarea si respectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pai descarca-te, BIANCA, porcaie-l cum se cuvine, daca vrei, te ajutam si noi! Ca mai toate stim cum e cu cerb din-ala (sau vaca, te-ai hotarat?), dar nu dam toate din casa (ce ma distreaza expresia )...
Se trezeste el Vladimir, iti zambeste o data si-ti trece. Mai dai si cu corector, esti panseluta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aaa, si tot din capitolul intrebari intrebatoare pt Bianca (scuze, te interoghez numai fiindca te admir si zau daca-mi dau seama cum reusesti sa fii asa cool si asa generoasa cu Vladimir):
tu ai prin Bucuresti mame-bunici-soacre care sa vina cu indicatii pretioase?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani, Alexandros Luca
La multi ani, Vladimir Theodor

Aris
Bianca

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Bianca, nush, nu cred ca suntem noi tampite (asta fiindca si al meu se simte cicalit si sub papuc), ci cred ca se lasa prada unui cliseu cu sotia cicalitoare (sau gagica sau whatever, m.uiere sa fie) atat de tare, ca rastalmacesc totul. Adica sunt obisnuiti sa vada peste tot m.uieri acaparatoare si cicalitoare - noi cel putin avem cateva cazuri in cercul de prieteni - incat nu sunt in stare sa ne acorde prezumtia de nevinovatie. Ca atunci cand il rogi un lucru nu inseamna ca il testezi sa vezi daca mai merge si aia si ailalta, ci doar lucrul ala te intereseaza.

Acum ma intreb cu ce clisee ale masculinitatii operam si noi...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Daca tot sunt pe-aici fac cap nou... daca nu se trezeste piciul.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

M-a lasat Asadar capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Pt ieri cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI ARIANA!!!

Iar pt. azi LA MULTI ANI!!

ALEXANDROS

VLADIMIR

Parintii vostrii sa se bucure mereu de voi

Adee, super pozele cu Ariana, e o frumoasa seamana cu tata din cate am vazut. Ati avut un tooooooooort
Tricicleta e faina, de unde ati luat-o?

FLORIC, sa stapaneasca Raru sanatos tricicleta. Nu te mai necaji

BIANCA, sa nu lasi supararea sa iti strice minunata zi, va impacati voi si stii cum se zice: e mai dulce impacarea.
Bine ca nu ai si o soacra, cum am eu si altele banuiesc, care timp de 9 ani nu m-a vizitat de 3 ori iar acum mai, mai sa se mute la noi. Si noi ne-am certat ieri, din cauza ei pt ca nu o respect
daca mai traieste mult ajungem si la divort.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput