Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(17)
Raspunsuri - Pagina 12
yuppy spune:

Cand credeam si eu ca ne-am hotarat pt.Riu Evrika- Sunny Beach, a gasit sotul cateva impresii despre hotel, in care spunea un tip ca sunt mai multe corpuri( A-D), si ca cel mai recomandat ar fi corpul D, si sa ai vedere la mare, ca celelalte camere din alte corpuri sunt de 3*, si nu sunt asa mari.
Daca luam bilet cu vedere la mare ne costa 9 nopti 970 euro.Sincer mi se pare cam mult...acum iar oscilam intre Bulgaria( avantaj ca nu am grija mancarii si a faptului sa ma joc cu pustiul..pt. ca aici sunt animatorii
) si Grecia( pt. peisaje, si am fi vazut si altceva, dar ne este teama sa nu luam teapa cu hotelul).
fetele care ati fost la Evrika, spuneti-mi cum sunt camerele va rog, cand se face rezervarea, cei de la agentie stabilesc si corpul in care vei fi cazat????/ 

roxana c. spune:
Am vorbit la agentie, mi-au spus ca au trimis mail turoperatorului si ca totul e ok.
Am vorbit ieri cu o prietena care a fost in iarna la munte in Bulgaria si cu o zi inainte au aflat ca hotelul are overbooking si s-au dus la alt hotel, de 5* fata de 4* cate avea hotelul initial. Culmea e ca au avut alta agentie, dar acelasi turoperator.
Azi am vorbit iar la agentie, mi-a zis ca da, se mai fac overbookinguri dar ca lucreaza de ceva vreme cu ei si o singura data au avut ceva similar, care pana la urma s-a rezolvat si le-a reconfirmat rezervarea facuta.
Acum...maine sau luni cel tarziu trebuie sa achit, voi achita si vedem ce-o mai fi. Daca mi-ar da in caz de ceva tot Duni , alt hotel/ vile si ceva nopti in plus...de-abia ma satur de mare, ca de bulgari m-am saturat deja![]()
dyannna spune:
Am fost ptr cateva zile plecati din tara si cand ne-am intors prietenii nostri ne-au anuntat ca cei de la jeka i-au informat ca rezervarile lor sunt overbook...01.07-10.07,marina palace
...au reusit sa obtina confirmare ptr belleville in aceeasi perioada dar numai pot sa cred in nesimtitii astia de la Duni...n-am citit inca ce s-a mai scris...sper sa nu fie prea multe rezervari anulate pe forum.
iriss27 spune:
vad ca sunt din ce in ce mai multe persoane cu overbooking la Duni.
catati, va rog pe situl AM FOST ACOLO .RO si o sa gasiti un thread in care ne mai dumirim ce s-a intamplat de fapt.
http://am fost acolo.ro/bulgaria-pareri,4/duni-sozopol,12,48/royal-marina-palace,1618/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta8129.htm#35500
Eu am scris un mail la o agentie de presa si ar fi bine, daca ar mai scrie si alte persoane aflate in situatia aceasta
Mailul este: agency@mcppress.ro
O zi buna va doresc!
Bazarul meu
Antoanela23 spune:
Buna ziua si bine v-am gasit,
Planuim o vacanta la mare in Bulgaria la sfarsitul luinii iulie si sunt in cautare de informatii.
Vad ca stiti o multime de lucruri despre acest subiect, ati putea va rog, sa-mi recomandati o statiune/hotel potrivite pt o familie cu doi copii mici (3 ani si aproape 5 ani), m-ar interesa un hotel de 4 sau 5 stele, cu cat mai multe facilitati pt copii (tobogane, piscina separata), neaparat pe plaja si masa sub forma de bufet, all inclusive ar fi cel mai bine dar la o adica ne descurcam si cu hb.
Va multumesc foarte mult , numai bine,
roli25 spune:
Ceea ce iti doresti tu gasesti la Sunny Beach.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
yuppy spune:
Sunny Beach este o statiune, se afla intre statiunea Obzor si superbul Nessebar. Este o statiune mai mare decat altele, cu foarte multe hoteluri.Acum depinde ce doresti: o statiune linistita, sau una mai aglomerata. Incearca sa dai pe google,, harta statiuni Bulgaria'', ca sa iti faci o parere unde se afla.
Antoanela23 spune:
Mersi, Yuppi.
Am vrea o statiune mai linisitita, nu genul de disco din 10 in 10 metri, am imbatranit
, dar totusi statiune, sa avem unde sa facem o plimbarica seara sau sa gasim o farmacie sau un doctor, la nevoie.
Si mai am o intrebare, a facut cineva rezervari direct pe site-urile visitbg.net, sau albena.bg ? E ok, sunt seriosi? Sau e mai bine sa trecem printr-o agentie de voiaj?
O seara buna,
roli25 spune:
De fiecare data cand am mers in BG am facut rezervari direct la hotel. De fiecare data a fost ok rezervarea si am gasit acolo exact ce era scris pe site si descris de ei in e-mailul de confirmare.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)