Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (89)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Buna fetele si pupici la toate ![]() eu am vorbit cu surioara mea a mare, este ziua ei azi. printre altele, se pare ca va veni in franta cu serviciul pentru o luna, cred ca pun de o vizita! ![]() Dar inca in parametri. LIBRA, ma bucur mult pentru tine!!!!!!! M-au trecut toate racorile pentru tine. acum pot s-o spun. ![]() Sunt foarte fericita pentru rezultatul de la amnio! Felicitari LIBRA! ![]() Galii ![]() ![]() |
wowwwwwwwwwwwwwww,unde in franta,soro??
superrrrrrrrr!
si ea berbeaca,sorooo??
Sa-ti traiasca sorela,sa fie fericita!!!
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
la urma urmei, sora ta e si a noastra!
ei,as,soro, azi mancai 1!
![](icon_smile_big.gif)
mama, mie de ce mi-e asa somn??
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
sa va spun un secret: vorbii cu libra acu 2 seri, doamne, era asa bucuroasa!!se simtea in vocea ei!!
dar,i-am spus ca , o bat!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau luminita citisem eu printre picaturi ce s-a intamplat in capitolul "cu pricina"... dar tot mi se pare prea drastica solutia gasita de ei... nu e drept sa le inchida contul... offff... ![]() Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Da mai Lauriciul si mie imi pare rau. dar nu ai ce face in asemenea situatii, ca ti se da in cap cu regulat-mentul
![](icon_smile_big.gif)
mi-e chiar ciuda.:-(
vom vedea, noi sa fim sanatoase.
![](floare.gif)
Salutari gagicilor si pe ziua de azi Nico
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
luminita42 spune:
Gali mersi
Pai am asa o sora berbec, o sora scorpiuta si o sora fecioara (asta-i aia de ma intrebi tu de ea) deci sunt bine reprezentate zodiile (foc, apa, pamant) mai imi trebuia un semn de aer (fiica-mea e peste!).
Gali, se duce la Toulouse
Mona40 spune:
Salve Gagici,
Libruta...si eu trag bataita la fundulet...
Evident ca totul e bine ..de ce sa nu fie?
Fete, tocmai a fost in progr aici la tv si vorbeau de cate analize sunt facute degeaba in sarcina...
Nu vreau sa sperii pe nimeni dar ideea era ca nu trebuie facute analize daca nu sunt necesare..
Era o fam care facuse toate analizele posibile...inclusiv cele nesubventionate...si credeti-ma ca aici se fac n-spe mii de analize...si toate au iestit bine...
S-a nascut copilul si pe la vreo 2 ani au descoperit ca are...nu stiu cunm se cheama in romaneste...dar e aia ca nu te poti concentra...esti distrat...etc....
Acum nu ca e rau sau grav...dar stiti ca societatea te taxeaza...
Oricum cred ca am vorbit cam mult..
Ce voiam sa zic este...Bravo Libra...ma bucur enorm ca ti-ai luat o piatra de pe inima
Eu intru pe fuga...
De maine sunt in concediu pt 2 saptamani..deci am sa intru mai rar ca vine si moata mea si plecam la Eilat...
La noi seara de sarbatoare este luni seara...mancam mulllt..dar las ca mergem la innotat..
Mayan..baftalau..la examen..abia astept sa vad ce tort faci dupa reusita.
Samira si mami vreau...si Amy va tin pumnii si sper sa vedem liniute rosii
Simona,
Sefuto, transmite-i lu' Bea si lu' Nasica salutari calde din partea noastra.Sper sa le "vedem cat mai curand"
Lumi, cand trimitem petitia?
Hai pupici din elicopter
N-am gasit elicopter...da intelegeti voi..
galliciana spune:
moooooooooooooonaaaaaaaaaaaaa,sa nu indraznesti sa nu intrii, ca zau de te mai recunosc!
ce sa zic: distractie placuta, pupa fata si din partea noastra, si sa va distrati frumos!!!mamaaaaaaaa,ce bine de tine!!
galliciana spune:
deci imi vine sa imi iau campii: iar m-au sunat astia de la banca.... vezi doamne, sa mai astept putin, si ei sunt hotarrati sa trimita inca odata dosarul pt credit!
nu degeaba posed atatia brocoli....