Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (89)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
si eu ma gandesc ca ar trebui cred sa nu mananc o saptamana ca sa scap macar de apa din tesuturi si de oarece grasime...dar cum????
Ellyshor spune:
Mirelus....cum te simti?
Da, azi e sarbatoare mare. Aveti grija cu spalatul fetelor!
Sa va spun Am fost aseara la film, "Remember me". Superrrrrrrrrrr!!! Sa-l vedeti daca aveti ocazia. Exceptand faptul ca in el joaca iubirea mea, Rob, e chiar facut bine scenariul....si are un finallll
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
am facut aseara petit chinoise, melci. au iesit super.
mie nu prea imi plac prajiturile cu crema....
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 elly, multumesc bine tu??? |
Eu sunt deja la munca
Mi-e fff somnnn! Saptamana asta n-am reusit deloc sa dorm bine dupa-amiaza. Astazi exact asta vreau sa fac, nu ma intereseaza!!!Ma duc acasa si dorm vreo 3-4 ore....
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana am facut aseara petit chinoise, melci. au iesit super. mie nu prea imi plac prajiturile cu crema.... ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Galli...ia sa te intreb pe tine, Le Chef: Pavlova ai facut vreodata?
Eu as vrea sa fac acum de Pasti. E o prajitura ff simpla dar cik fff gustoasa. Exact ce am eu nevoie
galliciana spune:
elly, tocmai am citit reteta zilele astea.....
mi se pare simpla, dar, mie nu imi place bezeaua
nici praji cu crema...
le prefer pe cele cu budinci, cu fructe....
sau saratele, sau, ....o muratura!
ai reteta??
Ellyshor spune:
Am reteta
Am gasit-o pe mai multe bloguri de gatit, si chiar am de gand sa o fac
Mie imi place bezeaua.....dar mai ales imi plac capsuneleleeeeeee