Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Va las si eu ca trebuia deja sa-mi sune "alarma"

Pupici si noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Va las si eu ca trebuia deja sa-mi sune "alarma"

Pupici si noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Chiar vroiam sa te intreb ce face Alex.. banuiam eu ca doarme..
Pup, noapte buna tuturor!
Eu deja m-am bagat in pat. Daca ma vede Dragosu meu ca butonez... Si asa a spus tuturor ca ma plang de oboseala dar stau pana noaptea tarziu pe dovlecei.ro Ce stie el? Oricum , am ras.. mi s-a parut gluma secolului dar nimeni nu intelegea de ce rad au pus-o pe seama oboselii..
Va pupic!!!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara...am intrat doar sa va zic ca azi am fost la dr...va spuneam ieri ca trebuie sa-i fac lui Alex a doua doza de Rotarix...si surprizaaa...dr nu a mai fost de acord sa-l mai facem...a zis ca e din ce in ce mai controversat si ca ea nu il mai recomanda deloc...mai ales ca a inceput sa aibe din ce in ce mai multe efecte adverse...
Dar acum o intrebare de nota 20 ...(am uitat sa intreb)...oare ce se intampla cu bebelusii care au facut acest vaccin...ambele doze sau numai una ca in cazul nostru..?
Au vreun efect negativ? offff ca o iau razna... pe cuvant...

NU in ultimul rand as vrea sa le urez "La multe lunite" sarbatoritilor de azi...si de ieri cu scuzele de rigoare ptr intarziere..

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Da, da, si Dorna este lapte bio.

Sa-mi dau si eu cu parerea cu carnea. aici poate oricine sa-si dea cu parerea si daca nu se pricepe, nu? Deci nu consum si nu am citit pentru bebei decat ca se da destul de tarziu.

O prietena de-a mea a primit sfaturi de la multi doctori din Tg-Mures, e piloasa rau ca toata familia e de medici. O alergoloaga, o dermatoloaga si o pediatra i-au recomandat sa inceapa cu carnea de vitel de tara, si pentru ca are mai mult fier, si pentru ca e mai putin hormonizat. Avand tu gaina, nu se pune problema de hormoni. Dar ce voiam sa spun cu povestea asta e ca ei probabil au voie cam orice fel de carne slaba (de pui, curcan violent, vitel, peste). Si implicit la carnea de vitel nu cred ca i s-a spus sa pape doar de undeva de pe corpul vitelului, deci eu cred ca ar fi ok si pulpe.

Dar iar spun, a fost o parere personala, nu am citit deloc pe tema asta.

ahaaa... asta nu o stiam. multumesc. caut si eu info si mai ales un vitel...

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

care sa zburde linistit printre pomii fructiferi.....asta pana il casapesti sa-i dai Maiei o pulpita

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna fete dragi

Observ cu placere imensa ca am ajuns foarte departe...si bebelacii au 7 luni ...unii....Nu-mi vine sa cred ca e real.
Vreau sa felicit toate mamicile care pun atat de mult suflet in cresterea dovlecimii, care se streseaza cu mancarea si cu bautul ...si toate astea ca sa fie bine si bebelacii sa creasca mari si frumosi.

Am citit din urma acest capitol dar nu stiu ce sa raspund, e seara si sunt si eu obosita asa cum stiti prea bine ca ne simtim la sfarsitul unei zile.

Davidelu e o bomboana vie si face pe zi ce trece tot mai multe, tot mai multe. Sunt complet FASCINATA de evolutia unui pui de om......
Acum din patru labe se aseaza asa pe o parte si ridica o mana de pe pamant, incercand sa stea in fund singur. daca isi ia elan prea mult cade pe spate .....daca nu...se balangane putin pana se nimereste in pozitia dorita. E mortal.

Sunt in cautari de patut cu "gratii" inalte pana la tavan ca sa nu fac infarct de tanara
L-am prins intr-o zi intr-o fractiune de secunda, ridicat langa marginea patutului meu de calatorie .....ii venea "balustrada" pe la mijlocul burticii...si la cea mai mica miscare in fata era lipit pe jos. Bine ca eram acolo.

Am sa pun si ceva pozici pe mailul comun, cele de luna asta.

La capitolul mancare prefer sa nu mai zic nimic cand vad cate fete au probleme. David mananca DE SPARGE dimineata fructe cu cereale. La pranz face nazuri/mofturi/fite si maimutareli. Am testat deja zeci de combinatii de legume....acelasi rezultat: mananca 3-4 lingurite si apoi incepe sa scuipe

Multa putere pentru Raluk16, Monikus si Carina
Un sut in dosul cocosului Hepilicai
O invidie mare pe masajul Techilei
Admiratie pentru o fata super aratoasa: Santorini
Un pupic pe Uka mondiala si fata ei
Multa pofta la tortul Fragutei
Felicitari pt mami Alex care pare ca nu mai e asa stresata si nu se mai da chiar zi de zi cu capul de pereti....ci doar o zi da una nu
Clodute, Lali

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

neata,

am pierdut deja un mesaj,din cauza de eroare de windows prima data cand patesc si eu,uof,si mai am si ochiul soacrei pe mine si tre' sa ma grabesc

cu intarziere urez si eu la multi ani frumosi si luminosi madalinei,sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri draga mea!

la multe lunite si dovlecutilor sarbatoriti zilele acestea si la multe lunite puiutilor de Techila! sa creasca mari,sanatosi si voiosi! un double for SuperMommy-ul lor !

noi avem una bucata soacra in vizita de marti.
Josh e un pic mai maraici din cauza de gingie mai sensibila si mai tipa din cand in cand cand il apuca soacra,surprinsa-"ce-i? de ce tipi?"
alta faza,eram ieri la masa,ii dadeam niste marut si normal ca s-a facut din cap pana in picioare...a rabdat ea ce-a rabdat dar pana cand Josh a aruncat o cantitate considerabila pe picioarele scaunului de masa si zice bosumflata:"yogoreta yo!!"(uite ce l-ai murdarit!)
adineauri pe pat,incerca sa-i dea un bibe si copilul normal,avea chef de rostogoliri:D reactia ei:"nu ne rostogolim la masa!":P
cred ca a uitat saraca de acu 30 si ceva de ani..nu-i mai zic nimic ca si-asa am innebunit-o doua zile cu mirosul ei patrunzator de parfum ieftin care ma termina(v-am zis de craciun ca aveam impresia ca e de la pudra..ei nu,era de la un balsam ieftin de haine,in sfarsit si-a dat seama aseara,dupa ce in prealabil se demachiase si se pregatea sa isi strice coafura in care bagase un treatment cu miros mai puternic.
cam asta cu noi,e de treaba femeia dar cu varsta incepi cred sa nu mai realizezi unele lucruri..asta cu mirosul pe mine ma termina,ca incepuse sa miroase Josh ca o bomboana pe bune

Mely,poate v-a trecut intre timp nasucul,daca nu, poti incerca si varianta cu intratul in baie dupa ce in prealabil ai dat drumul la dus pt 5-10 min si s-a facut abur..stai acolo cu el in brate cateva minute si vezi apoi ce efecte are,e foarte posibil sa se desfunde asa.Si inca o chestie-nasuc infundat noi avem cand uit sa pun umidificatorul in functiune,aerul uscat de multe ori e cauza,nu neaparat o raceala.Neaparat sa fie umiditatea intre 50-70% in camera copiilor.Multa sanatate la pui si lui tati !

Carucior Maclaren avem si noi si sunt ff multumita,e super super.Il deschid/inchid cu o singura mana in timp ce am copilul in brate,e usor de impins,ia curbele foarte bine etc.Dupa scandalul cu hinge-urile(scuzati,nu-mi vine acum cuv in romana) Maclaren a distribuit niste chetsiute care acopera locul cu pricina(hinge covers) si acum sunt la set cu caruciorul cand il cumperi nou.Noi avem un Quest Mod si e super pt mers prin mall-uri,plimbari scurte pe teren neted etc, mie imi place la nebunie pt ca e usor si materialul este de mare calitate.

Raluk,incearca sa-i faci masaj lui Alexutu,azi un pic-maine un pic.stiu ca parca ziceai ca nu sta,dar o sa stea daca-l obisnuiesti putin cate putin si o sa se mai relaxeze.Noi am inceput de curand pt ca nici Josh nu statea nici sa-l pici cu ceara...trebuia sa-l imbrac in cea mai mare viteza dupa baita ca altfel aveam scandal maare.Acum il pun pe burtica si ii masez talpitele si bulanasele si sa vezi ce mai rade,mama mama.Dar a durat cateva seri la rand ca sa reusesc sa-l fac sa stea acum 3 minute la masaj.Cu gazele eu il mai ajutam masandu-i burtica in sensul acelor de ceasornic sau cu bicicleta si mai functiona.Bine,ca noi n-am avut mari probleme la capitolul asta,s-a intamplat de 2-3 ori.Va pup si sper sa se faca si el "de comitet" :D

Diana asa de tare ma bucur ca ai reusit sa-ti dai seama unde-i buba cu DA-ul ala! Cred ca iti va fi tare greu cu lactatele dar macar stii de ce sa te feresti.Bine ca ai terminat-o cu cremele alea,ce usurare.Pup si imbratisez si la voi

Gata,va las.Cafele pt toata lumea si o zi superba sa aveti !

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

N-am mai intrat demult sa postez. O fac azi, pentru ca nu mai stiu cand voi mai intra in zilele ce urmeaza. Plecam in Ro sambata si mai mult ca sigur nu o sa pot sa va mai citesc si cu atat mai mult sa postez ceva.

Ii multumesc din suflet Mihaelei (care are o voce extraordinar de calda si placuta, m-a sunat zilele astea si am schimbat multe mesaje pe marginea starii de sanatate a Anei).
Si de asemenea fetelor care s-au gandit la noi si au spus o rugaciune pentru fetita mea (Fram, Liliana, Iulika, Iulia si draga Danuta, Mely, Mama si Ama ), care imi verifica blogul pentru update-uri si imi lasa mesaje offline de incurajare (Cecilia ).
Anomis, Adinus, Elle, va imbratisez cu drag, ca de altfel pe voi toate.
Si sunt sigura ca am uitat pe cineva, dar ma intelegeti.
Sunteti extraordinare, aveti suflete atat de frumoase si vreau sa va spun ca v-am simtit alaturi de mine in momentele grele.

Noi am trecut prin clipe cumplite, eu am fost la un pas de depresie, ca sa zic asa (nu ma puteam opri din plans ieri, cand Ana a mai avut iarasi episoade de voma si stare letargica). Azi am mai consultat un medic si ne-a dat acelasi diagnostic (gastroenterita), se pare ca este un virus mai puternic decat credeam. Ana se lupta cu greu sa il scoata afara (a slabit extraordinar de mult: 400 de grame de cand a inceput boala, de lunea trecuta). De fiecare data cand spuneam ca gata, asta a fost, a reusit si ne indreptam, reveneau voma si greata si mai puternice. Ieri a fost momentul cel mai crunt din viata mea de mamica... Nu va puteti imagina prin ceea ce am trecut.
In fine, acum parca suntem mai bine, nu a vomitat azi noaptea, insa este usor deshidratata.
O ajutam cu lichide, insa merge tare greu.
Sa speram ca asta este ultima zvacnire a virusului si ca o sa isi revina.

Cam atat de la noi.

N-am avut puterea sa intru sa postez si nici nu mai scriu pe blog o perioada (blog pe care parintii mei il sorb, cuvant cu cuvant), pentru ca nu vreau sa ii sperii si ei ma simt, ma cunosc atat de bine.
Hepilica, iti savurez postarile, ca si pe cele ale Ukai. Ati reusit sa ma faceti sa zambesc zilele acestea.

Am fost insa cu gandul alaturi de sarbatoritii fiecarei zile si m-am bucurat din suflet pentru progresele fiecarui dovlecel.
Cand o sa fim mai bine o sa revin in forta.
Pana atunci avem o luna in fata, o luna incarcata cu evenimente placute (intalirea cu buneii - toti 4 si botezul, vacanta lui tati -2 saptamani), o luna pe care imi doresc sa o traim la maxim, dar mai ales sa fim sanatoase!

Va multumesc inca o data celor care ne-au incurajat si tuturor, sunteti minunate!
O zi frumoasa va doresc.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nela sa se faca nazdravana bine,sa fie vesela si voioasa la venirea ei in Romania.Nici nu gasesc cuvinte,ce poti sa ii spui unei mamici ingrijorate? Eu pot doar atat:sunt cu gandul alaturi de tine,o pup virtual pe Ana-nazdravana si ma rog ca si tine,sa fi fost ultima zvacnire a virusului.Hai ,capul sus,o sa fie bine,ai sa vezi...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si acum sa intampin lumile cum trebuie ...
Neaatzaaaa,inca o zi superba! E asa frumos afara,se aud pasarele,un caine latra chiar in fata blocului,miroase a iarba cand deschid geamul,ce mai,ma simt ca acasa la mama apropos de mirosul copilariei,mai lipseste cocosul din fata casei,si closca cu pui,tot de-acolo,care sa nu te mai lase sa dormi odata cu rasaritul
Eu va doresc o zi superba,sigur v-eti haladui toate prin parcuri,si eu la fel,mai ales ca este si sarbatoare azi.M-a instiintat mama-soacra,de ieri,ca nu care-cumva sa spal azi.

La cat mai multe lunite frumoase,insorite si pline de zambet si voie buna :
Techilosilor Andrei si Stefan
Sirus Antoniude Mocacila
Rares de mgd13
Darius Andrei de Pazza

Azi avem o zi total masculina

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neatza!
Ooof, Nela, nu am stiut ca nu si-a revenit micuta Ana.. Imi pare atat de rau sa aud despre asta, mi-au dat lacrimile, te rog sa ma crezi. Ma rog pentru micuta ta sa fie sanatoasa si sa castige gramele pierdute!! Doamne ajuta sa fie bine, si voua sa fiti puternici, parinti incercati.
Va doresc din tot sufletul sa va simtiti bine in Ro, sa calatoriti bine, sa fie vesela Ana si intalnirea cu cei dragi sa va unga sufletele. Stiu ca asa va fi si ma bucur pentru voi. Drum bun si sanatate! Va pupam !

Lali, merci pentru complimente, matinala ca intotdeauna vad. Pupici lui Paul
Iulika, merci si tie scumpo pt comentarii. Ce face Bruce cel smecher?
Si azi e o zi super!! Ce sentiment frumos, sa conduci prin statiuni cu ochelarii de soare, cu marea in dreapta, lacul in stanga.. Sa cobori si sa admiri apa.. Cat vezi cu ochii, marea!! Haideti, v-ati planificat vacantele? Sa constituiM comitetul de intampinare! Noi deja exersam, o pun pe Carina sa repete zilnic " Bine ati venit !!" deocamdata doar in romana

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput