Insarcinata si in mari depresii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ma bucur sa citesc ca ai reusit sa rezolvi cu indemnizatia si cu alocatia Larei

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha_bebe spune:

Buna Laura...multumesc !noi suntem bine acum!sper ca si tu si familia ta:P eu ce pot sa spun ...da am reusit cu banutzii larei dar a fost foarte greu !mi-au trebuit un miliard de acte...de adeverinte si nah pana la urma am reusit ...ce sa zic e un sistem cam de kakao pt auslanderi aici dar am reusit sa iau pana la urma anmeldebeschigung(drepturile de sedere)si prin ele am reusit sa iau si banii fetei...bine mi.au dat doar pe un an ...acum mai vor si mutter-kind-pass untersuchungen si tot asa ...egal le am oricum pe toate:) am sa ma chinui sa incarc poze cu mine si cu lara de la botez...dak nu reusesc am voie sa dau adresa de facebook pe site sa puteti vedea poze cu noi?astept un raspuns....sigur :P multumim pt tot inca odata ...pupici si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

aysha si eu ca cetatean austriac a trebuit sa trimit ultima hirtie din mutter-kind-pass la wgkk ca sa primesc indemnizatia mai departe, deci nu doar ausländeri...dar stiu cum e sa fi ausländer si sa iti trebuiasca 1000 de acte in plus...cind am primit cetatenia austriaca de asta m-am bucurat cel mai mult..ca nu mai tre sa umblu in 1000 de locuri pt stampile/adeverinte etc etc.

sigur ca poti sa postezi adresa de facebook..vrem si noi sa va vedem..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Am intrat din intamplare si am vazut ca ai scris. Nu mai scrisesei demult. Ma bucur nespus pentru tine si pentru ingerasul tau de fata!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!! Si lu NykoNycoleta, ii uram sa se rezolve problema. E greu singura cu copil, departe, sa depinzi de un nenorocit. Multi pupici!!!

Mergi la inceput