America (196)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
off Bianca! imi pare tare rau! 
multa sanatate ursuletului!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
miereamara spune:
Apropo de lovit copilul ...sa parasc barbatul, dupa faza cu cuiele in patut si altel alea:)) a urmat o perioada de acalmie (aparenta):))
Rad acum, dar aseara l-am injurat de toti sfintii si inclusiv mama...pune copilul in carca si il loveste cu capul de tavan, ii zic ai grija, da-l jos, uite l-ai lovit, nu ma simt comfortabil cu el in carca ta. Nooooo....nu se intampla nimic, cat de idiot crezi ca sunt???Dahhhh
Fetelor...a inceput sa alerge prin casa si a lovit copilul cu capul de un prag, exact ca in filme, a avut saracul recul, i-a venit peretele ala de la jumatatea nasului in sus....doar ce ii trecuse vanataia aia din frunte...mi-era ca i-a spart nasul, dar din fericire nu e decat usor botzit..
Imi venea sa il omor.
Carmenbr spune:
Nu am citit decat primele 4 mesaje de la pag 11, ca eram tare curioasa
ca de obicei si a trebuit sa ies afara ca radeam cu lacrimi si se uitau urat astia la mine. Daca ma dau afara, sa mor de nu trebuie sa imi gasiti loc de munca. ![]()
Ma duc inapoi la citit! Sa o sun pe Lia sa ii spun ca are de citit, sa nu o sun?!![]()
Ana-Maria, pai tu intrebi de triunghi cand ai moderator langa tine!
shhhhhhhht!
sinzi_ana spune:
Bianca, mititelul!!!! Dar s-a intamplat doar odata sa aiba celule rosii in urina??? (a avut si celule albe?) Sanatate multa!!!
Irina, sa il parasc si eu pe al meu...azi a fost early release day...si el trebuia sa il ia la 12(s-a batut cu pumnul in piept ca il ia el, ca vrea sa faca ceva special cu copilu)...Mancare nu avea la el, la scoala nu ii se da cand e zi din asta...
Il sun pe la 1 ...sa vad ce fac...barbatu' uitase ca tre sa il ia
...
ocebine spune:
Triunghiuri, patrate, hexagoane...incerc o data din toate, na!
Am uitat sa spun ca aseara m-am pupacit cu Alex pe canapea (el are faze de asta de pupacit si imbratisat...Nick nici sa nu auda, mergem pe trotuare opuse deja) si din atita pupat mi-a tras cu dintii din fata direct in nas...acum am "imprint" la doi dinti pe "bridge-ul" nasului. Zici ca-s jucatoare de box!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
maru spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Niciodata draga mea, esti amanta vietii mele, doar flirtez cu Miere. Stii ca am probleme de commitment. ...rusinicaaaaa |
ok, si eu cui raman?
buflea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocebine cum sa aduc o bere in dinti... |
Imi pare rau, "berea in dinti" se da numai ca sa treci clasa.
Examenul de licenta se ia numai daca stii sa bagi o coada de ciresca in gura si s-o innozi cu limba
Delia21 spune:
Bianca,offfff
...pupam puiul mic.
.Am si eu una dintr-asta...,era Rudy de vreo 4-5 luni...si il arunca Sam...asa tare in sus...si se loveste scumpu cu capu.....s-a auzit un buffff;se intelege ca l-am tocat luni de zile....la cap....si mana pe copil nu a mai pus-o
.Asa ca...daca vine asta micu acasa cu note mici....i amintim la domnul tati....a cui e vina
SANZI,pupam pe DAVID cel frumos
.Ai de ce sa fi mandra!
ocebine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Imi pare rau, "berea in dinti" se da numai ca sa treci clasa. Examenul de licenta se ia numai daca stii sa bagi o coada de ciresca in gura si s-o innozi cu limba |
Asta cu ciresica e fumata in liceu, ca innodai cozi de cirese si nu faceai altceva (mult zgomot pentru nimic). Neeeeext!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
buflea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Anamaria, pentru tine e loc oricand in cuibusorul nostru de nebunii, nu degeaba ii spune "menage a trois", deocamdata suntem doar doua, desi presimt ca Buflea face cat trei:))! |
Bai, nici nu stii la ce te risti ca si eu si Amanta avem un credit la Delta de cand am vrut sa zburam la Lia si nu ne-a lasat iarna....
Si nu am inteles ce vrei sa spui cu : eu fac cat trei ? La performata sper ca te refereai, nu la gabarit ...desi ...