Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 9
Ina869 spune:
Pumba, in perioada cind m-am lasat de fumat ( acum vreo 8 ani) ma apucasem si eu de slabit, am tras tare de tot si s-au vazut rezultatele. eram slaba moarta, toata lumea ma intreba daca am vreo boala incurabila, dar eu m-am simtit cel mai bine din toata viata mea. nu mai retin cit am dat jos, ca nu m-a interesat asta atunci, ci sa nu pun pe mine.
tu zici ca ai ajuns la 125, cit aveai inainte sa te lasi de fumat? si in afara de plimbare, mai faci si altceva? pe mine m-au ajutat mult de tot apa si exercitiile, plimbarile cu bici-.
pup!
pumba spune:
Ina - am tras de mine ce-i drept;
oscilam , primavara dadeam 2-3pounds,132 ,toamna adunam bobocii toamna trecuta am avut 136-137.
mi-am notat tot ce mancam,cu caloriiile respective si incercam sa nu depasesc 1300 si m-a ajutat enorm; sport daca nu mergeam cu carutul(impins 40pounds) ;pe banda si de la 20 de minute am ajuns la o ora pe banda;
maru spune:
Ina, nu te supara, dar am ras cu lacrimi!
tu faci asa la dulciuri de casa, eu fac asa la savours foods, asa ca am sarit ca apucata pe niste drob, sarmale, friptura, oh, ce bunatati! si la urma am ras o felie de pavlova!
eumarturisesc ca nu am mai facut miscare (cardio) de cam multicel, sunt f obosita. Primavara e de vina, iar in caz ca e altceva, nu-0mi fac griji ca abia facui niste teste de sange, deci ma suna doctorelu daca e ceva in neregula!
Ina869 spune:
Pumba, si eu cred ca ajuta mult daca stii exact cit maninci. incerc sa ma mentin intr-o limita, dar nu scriu nimic fiindca nu mai am timp. bravo tie ca ai reusit sa iei taurul de coarne!
Philip uite aici link: http://www.asiachi.com/3baditeaexst.html
eu le-am cumparat anul trecut de la un acupuncturist de prin orasul nostru, i-am spus ca vreau sa slabesc si mi-a dat asta. apoi am ajuns la concluzia ca nu-i tocmai indicat cind alaptezi, asa ca l-am aruncat cit colo. l-am mai incercat o data, nu mai alaptam, eram constipata si nu mai stiam incotro s-o apuc, am pus doua pliculete intr-o cana de ceai, de, vroiam sa aiba efect rapid; si a avut, in noaptea aia' am crezut ca voi ajunge la urgenta, am crezut ca m-au apucat contractiile si sint pe punctul de-a naste din nou, vreo doua zile nu am pus nimic in gura, nu aveam curaj, pina si apa o dadeam afara. stiti voi pe unde .
deci, sa stii ca ceaiul ala scoate afara ce-ai mancat si la Pastele trecut, deci ai mare grija!
Marule, pai chiar ca-i de rasu'-plansu'.
deci inseamna ca daca cineva ne invita pe noi doua, in acelasi timp, la o petrecere, tu esti sefa la mancare si eu la dulciuri, pot conta pe noi ca radem tot, din politete, of course, sa nu zica gazda ca nu ne place mancarea ei
of, e' tarizu si eu nu m-am apucat de exercitii, ma duc la tras pe ultima suta de metrii a zilei, am eu o presimtire ca maine cantarul imi va arata mai multisor, fiindca ma simt "grea" ( desi am sarit peste cina, pe la 5 dupa-amiaza am rontait vreo 6 migdale, pe la 8 o cana de lapte degresat si pe la 10 un ceai de fructe.nu se pun ca si cina, nu? )
spor la slabit tuturor!
cge spune:
Ina, si eu am ras cu lacrimi, frumos te-ai descris si m-ai descris.
Si eu reactionez asa la mancare si dulciuri romanesti.
Asa ca trebuie neaparat sa slabesc pana la vara cand ma duc in Ro.
In final, am mai slabit saptamana trecuta vreo 500g.
Bine ca sunt pe drumul cel bun.
Cred ca ramasesem datoare cu raspunsul la intrebarea ce branza am pus la pasca fara aluat. Eu am pus 2 pachete de Philadelphia din aia fara grasimi si smantana, dar cred ca merge si mai bine 1 pachet de Philapeldia si 1 cutie de Cottage cheese.
In weekend vreau sa fac saratelele astea:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20161&pid=669814&mode=threaded&start=#entry669814
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
Moarte cantarului!
arata aseara 146, dimineata 147! pai e tampit? ca eu nu am mancat in somn!
eh...
urmarind B L aseara, Jillian a zis o chestie care make sense: la trainer's tip a zis asa: 2 zile sa mananci cu mari restrictii, 3 zile moderat si pe we sa fii mai indulgent, adica sa iti lasi loc de cheat.
Ideea e ca zilele de restrictii sa fie intercalalte cu cele de moderatie, ca sa confuzezi organismul.
(sa nu se apuce de store fat)
Ina, pai noi am face o pereche pe cinste si am fi mandria oricarei gazde!
Donia spune:
Ina, si eu am tras o portie buna de ras, intre "delicata si sfioasa ca o fata mare" si "ca un taur in arena" iar ma umfla rasul
maru, mi-a placut chestia cu confuzatul organismului, cred ca azi il ametesc de nu se vede!
cge, saratelele alea arata ca niste mici la prima vedere, ma gandeam ca poate reteta e cu carne
Apoi am citit si suna bine, mai ca as incerca si eu. Daca imi spui tu ca ies bune. Asa ca te astept cu rezultatele.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.