Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dupa ce am vazut o saptamana pe cantar 142, acu vad 145, pentru ca am mancat/poftit peste sarat si is pufoasa ca o gogoasa de atata apa (retentie).
Inca mai am de dat jos pana la 130, asa ca nu plec nicaierea, acilea sunt, numai ca is mai tacuta, asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

N-am mai scris nimic aici, ca n-am avut cu ce sa ma laud. Nu-s ce am, dar n-am drive, dom'le. Nu sint suficient de motivata, se pare. In ianuarie aveam 62kg, ieri dimineata aveam 60 kg. Asta nu-i dieta, e pura intimplare.
Dar va felicit, am vazut ce rezultate frumoase aveti. Diana, cge , pitilache, philip si last, but not least maru!
Bravo fete frumoase!
Va citesc mereu, poate ma mobilizez sa scap de cele 3 kile enervante. Dar stiu ce se intimpla cu mine. In timpul saptaminii sint cuminte, maninc numai ce trebuie, cum trebuie, beau apa multa, iar in week-end parca da strechea-n mine. Dulciuri, mincat aiurea la cele mai nebune ore si...se vede. Corpul meu cred ca-si zice-n sinea lui- Ce-o vrea fata asta cu mine? Ca nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu sunt pe pozitii, dar n-am nimic de raportat.

Dar nu renunt.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

am incercat pe we sa o las mai moale, nici o sansa: bagat in mine ca porcu ala mai slabut, care are de recuperat. De fapt m-am porcit la 4 clatite, cu marmelada de portocale!
A, si am invatat sa fac aluat la masina de paine, si mi-au iesit niste briose de am innebunit familionu, maine trebuie sa execut o noua portie! Da bune rau de tot...

si eu vreau sa slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc de felicitari si incurajari. bafta la toata lumea.
azi sunt la 153, nu mai tin rina ca sambata ma lua rau cu ameteli, incerc insa sa mananc disociat si nu ca porcul. si daca ma invart in jurul greutatii asteia si-s multumita dar daca as scavdea sub 150 as fi cea mai cea

Mergi la inceput

Eu raportez -8kg. in 4 luni.

Inca 2kg si ajung la target.

O zi buna si un weekend fara abateri,

Cristina,

Mergi la inceput

Cristina, felicitari!
eu am vazut din nou 142 pe cantar, si sper sa cobor si eu luna May sub 140! Inca 10 lb si gata, ma potolesc!
Acu, ca am invatat cum sa slabesc, cum invat sa ma mentin?

Mergi la inceput

Eu as zice ca pentru a ne mentine, ar trebui numai sa gustam, nu sa mancam.

Adica cred ca e ok daca mancam un biscuite, dar nu juma' de cutie.

Eu tin Montignac, adaptat. Si el are si faza 2, de mentinere, care ar trebui sa fie "pour toujours".

Weekend placut,

Cristina,

Mergi la inceput

ok, cand scad sub 140 dau petrecere! ca acu vad ca plutesc intre 142 si 144!
Nu ajuta cinamon bunns la masina de paine, oh, miros divin!

am intrat cu trupa intr-o competitie intre sptale, bwell, si am de raportat anumite chestii zilnic: ziceti voi, cat e un serving de fructe?
dar de vegetale?
ca eu mananc, dar nu stiu daca am cele 10, da, zece servinguri de furcte pe zi cate zice ca tre sa am sa acumulez puncte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu stiu ca un serving e un fruct mic, dar 10 mi se pare enorm. eu0s intre 154-155, mi-am cam facut de cap in week-end, acum trec la sport.

Mergi la inceput