Canadience si americance: in forma si frumoase! 6
Raspunsuri - Pagina 12
philip spune:
la mine cantarul zice azi 157, am inceput de 4 zile dieta rina, sa vedem. asta ar insemna -4 lbs de la ultimul raport. bravo rox!
maru spune:
philip, fie-ti mila si fac tu un summary a dietei asteia minune! te rog, te rog, te rog!
cge spune:
Prestat vineri seara saleurile de care va ziceam, au iesit super bune
(zisei eu care n-am mai mancat biscuiti sau ceva de rontait de 4luni)
Acum serios, mananca si ceilalti din casa, deci sunt ok.
Roxana, Philip, felicitari.
Si eu tot 7kg si un pic am slabit din ianuarie pana acum, va spun exact ce si cum maine.
Cum e dieta Rina ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
philip spune:
e o dieta disociata.
ziua I proteina
ziua II starch
ziua III carbs
ziua IV vitamine
PROTEINE
- piept de pui, somon, vita, salam, carnaciori, pulpe de pui, pastrav, cotlet de porc, hamburger de pui, conserva ton, scoici, ciocanele pui, conserva sardele, coaste slabe de porc, curcan
- vinete, rosii, usturoi, conopida, varza verde si rosie, praz, andive, broccoli, varza de bruxelles, morcovi, castravete, ardei gras, masline, gulie, dovlecei, telina, spanac, hrean, sfecla, castraveti murati, rucolla, ridichi rosii
- oregano, rozmarin, patrunjel frunze, ulei masline, mustar, ghimbir, sare, piper
- branza degresata, parmezan, branza feta, iaurt dietetic, mozzarella
AMIDONURI
- varza acra, ceapa, cartofi, porumb boabe, usturoi, rosii, morcovi, ardei, ciuperci, mazare, praz, conopida, broccoli, fasole verde, castraveti murati, telina, frunze papadie, varza create, dovlecei, vinete, ardei iuti
- boia, pasta rosii, chimen, dafin, piper, nucsoara, maghiran, sofran, pudra de chilli, germeni(nu zice de care), sos tabasco, patrunjel verde, tarhon
- soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, mei, migdale
CARBOHIDRATI
- faina alba, faina integrala, faina de hrisca, faina de porumb, spaghete, lasagna, cus-cus, foietaj, paste integrale, taitei, graham, paste cu spanac, tortilla
- drojdie, sare, zahar, ulei, masline, sos pesto, menta, zeama lamaie, praf de copt
- rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel verde, morcovi, capere, vinete, sparanghel, nuci
- marmelada dietetica
- se mananca prajiturele, ciocolata neagra ....
VITAMINE- doar fructe si legume crude
Important: micul dejun musai fructe, apoi intre md si pranz mai poti avea o gustare la 2 ore de md dar musai fructe sau legume. in ziua de carbs, la cina pe langa inghetata sau tort etc trebuie sa papi 4 patratele de cioco neagra. in ziua de proteine trebuie sa treaca macar 4 ore intre pranz si cina, in cele de starch si carbs 3 ore, in ziua de vitamine se poate manca din 2 in 2 ore.
cura dureaza 90 de zile, o data pe luna, ziua 29, 58 si care o mai fi doar apa (nu's daca ma bag). cica schimba metabolismul daca o tii toata, apoi mentinere inca 90 de zile in care mananci disociat dar doar pe mese, nu pe zile si md tot fructe.
sper ca ati inteles.
bafta
maru spune:
philip, nici vorba
eu sunt inca in soc, ca cantarul imi arata 144 dimineata, asa din senin!
mi-i si frica sa ma cantaresc maine
eu nu pot tine o dieata anume, de aia ma dau low caloric dar echilibrat din punct de vedere nutritional. Mie mi-i pofta, si de cat sa nu dorm de grija vreunei bunatati, mai degraba prefer sa mananc, dar mai putin (asta cand pot:)
Pai daca mi-e de pui gratar si nu e ziua de proteine, eu mor de jale, zau asa!
cge spune:
Eu n-am nimic de raportat, stagnez.
Dar nu am renuntat, ma tin tare pe pozitii.
Voi ce faceti ?
Philip, am citit si eu dieta.
Dar eu as alege numai ziua in care mananci numai prajituri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
neata, cum e viata?
la mine cantarul arata 143, de am zis ca lesin de fericire1 incep sa fell in love cu cantaru zilele astea