Campanie antiabuz *4*
Raspunsuri - Pagina 4
inaioana spune:
Eu nu stiu unde sunt pe net fluturasii in forma finala unica. Daca se pot printa individual, eu prefer sa mi-i printez ca sa nu mai derajez pe cineva. Vreau sa stiu si daca trebuie o anumita hartie/format/font etc.
Am promis ca voi elabora un draft de propunere legislativa ca sa micsoram timpul de reactie al autoritatilor si sa marim intensitatea reactiei in aceste cazuri. Din motive personale cruciale, inca nu am avut timp sa il fac, am facut numai o mica parte din cercetarea pentru el (am adunat si studiat alte proceduri din UE privind subiectul) si am sa il termin cam intr-o saptamana.
Asta ca sa stiti ca nu "m-am dat la fund" doar pentru ca nu am mai scris la subiect o perioada.
La multi ani, Kay! Sa fiti fericiti cu totii!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
denizel spune:
Kay, La multi ani!!!!!
Inaioana, aici e fluturasul fata-verso:
http://news.webshots.com/album/576928955GGKgQq
Dimensiunea propusa initial era A5. Nu tin minte sa se mai fi revenit asupra acestei dimnesiuni, eu asa le fac.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
inbox spune:
Fetelor, FELICITARI foarte frumos a iesit fluturasul!
Intrebare, ca nu am retinut clar, mai trebuie ceva acord de la primarie pentru a imparti fluturasii astia ?
Mami de Maria (noiembrie 2006) si 10+!!
gabriella1 spune:
sa fii sanatoasa , sa -ti dea Dumnezeu toata fericirea din lume! LA MULTI ANI, mamica invingatoare !a
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
am scos 350 fluturasi la imprimanta si i-am dat la toti copiii si oamenii intalniti in sat,am pus si in cutii postale prin oras.Nu stiu daca am facut bine,dar atat m-a dus pe mine capu'
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
nrl spune:
Sunt gata fluturasii!!!
Maine trimit prin curier la: buli, bebelusi, mihuta, alinuk, alex_andra
Pt Noe, Kay, Kokiy, Viviana, SunSmile trimit in Pipera la adresa Erou Chivu Dumitru nr 69, de unde se pot ridica intre 8 si 16, acolo cred ca vor ajunge doar joi.
Natalia_nica, ai primit mailul?
Andruskandu, cum facem? Mai ajungi prin Bucuresti sau ii trimit la Campina?
Alinuk, imi dai te rog si nr de tel?
Alex_andra, nu am numele tau
Papanash, tu mai vrei?
V-am pomenit pe toate care mi-ati trimis PM? Daca nu spuneti va rog.
Mai vrea cineva?
Mi-a mai venit o idee, la noi in parcul central sunt niste jocuri (masinute, carusel..) unde se 'intra' pe baza de bilet, am sa-i intreb azi daca nu vor sa dea si un fluturas cu fiecare bilet:)
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
natalia_nica spune:
Nicoleta, am primit mail-ul, multumesc tare mult! Eu sunt la pat de vineri, dar sper sa ma intremez in curand si sa impart si eu cu Denis niste fluturasi
andruskandu spune:
Salut!
Da, ajung chiar joi in capitala, asa ca pot sa-i ridic de la Pipera. Fetele, punem de-o intalnire???