Nou stil de viatza (294)
Raspunsuri - Pagina 19

Sabina spune:
Gusta, ce-i cu tine? tu ce simptome ai?
Cris, sanatate, e urata rau viroza asta de circula acuma.
CEllia, bine-ai venit! Perioadele de platou sunt normale, mai ales cand ai slabit atat de mult.
sa va spun ca mi-a aratat cantrul dimineata 64.9 sau sa astept pana maine la raport
Si daca va mirati ca ce-s asa vesela, am fost la vopsit si tuns:)
Ia sa fac poze.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

violeta70 spune:
Fetelor va multumesc pentru urari
Zic si eu celor sarbatoriti ieri
Anda felicitari! abia astept torturile cu care ai participat.
Cellia78 bine ai venit si sa ai reziltate bune, aici cu noi.
Ieri, desi a fost o zi ingrozitoare in Bucuresti, am fost la biserica, la cimitir la bunica si apoi la sora-mea si la parinti unde am mancat peste.
Azi din nou la servici
Pupici

puskin spune:
Scriu pe fuga...
Tumpi, ai varietate mare de salate si chestii sanatoase care se pot manca. Cateva sugestii: linte supa, mancare, in salate, naut in salate, hummus, mancare, fasole daca iti place, mazare supa crema, piure, mancare.
Mananca multe nuci, seminte, iaurt. Multe salate de cruditati, salate cu branza si oua.
Anda, ce ma bucur pentru tine, bravoooooooo!

gusta spune:
Sabina rau e.Daca se va spune ca e asa , e o lovitura sub centura si vor veni multe neplaceri.Eu inca sper ca nu e si undeva stiu ca incerc sa ma mint singura.
Delia optimista sunt si am sa raman..
Marilena si Mara Augusta

Delidana spune:
Sabina mersi pentru link. M-am uitat la poze si trebuie neaparat sa fac o vizita pe acolo.
De preturi vad ca nu zice nimic...
Sa-ti fie de bine vizita la coafor, asteptam poze.
Vio, iti doresc o zi usoara.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

danielag spune:
La multi ani pentru ieri pentru toate florile!
Sanatate tuturor bolnaviorilor, eu de-abia mi-am revenit din raceala / viroza (ce-o fi fost), a fost tare aiurea ca eram in delegatie si a trebuit moarta-coapta (de-a dreptul ) sa muncesc la client.
Anda, felicitari pentru premiu! Am intrat si pe blogul tau si am descoperit Coltul Verde, i-am facut reclama printre prietenii mei din Cluj. De unde iti iei boabele de cacao? (n-am gasit pe site-ul lor)
Sabina, m-ar tenta si pe mine regimul tau cu orez si grau, dar zici ca fiertura trebuie consumata in maxim 3 ore, ori eu la birou ar trebui sa o aduc de acasa si sigur sta mai mult pana o mananc.
Delia, ce carte interesanta citesti? Ti-am trimis un PM.
Gusta, capul sus, te pup si trebuie sa fie bine!
Cellia, bine ai venit!
In weekend m-am reapucat (timid) de sport, sper sa fac cate putin macar in fiecare zi.
Ma duc la ale mele, am treaba multa rau. Va pup pe toate.
Daniela

tumpi spune:
Celia , bine ai venit si spor la slabit.
Anda, brava, abia astept sa vad pozicile.
Marilena, sanatate multa si sa speram ca nu e asa de grav.
Sabinelu, sa-ti fie de bine tunsoarea.
Ruxi, imi plac toate variantele expuse de tine.In humus pot pune si tahina?
Acum mi-am pregatit(e in cuptor deja) o vanata cu couscous.
Sa nu va zic ca azi nopate la 1 al meu avea pofta de spaghete aglio si peperoncino, noroc ca n-am pofte din astea nocturne
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielag La multi ani pentru ieri pentru toate florile! Sanatate tuturor bolnaviorilor, eu de-abia mi-am revenit din raceala / viroza (ce-o fi fost), a fost tare aiurea ca eram in delegatie si a trebuit moarta-coapta (de-a dreptul ![]() Anda, felicitari pentru premiu! Am intrat si pe blogul tau si am descoperit Coltul Verde, i-am facut reclama printre prietenii mei din Cluj. De unde iti iei boabele de cacao? (n-am gasit pe site-ul lor) Sabina, m-ar tenta si pe mine regimul tau cu orez si grau, dar zici ca fiertura trebuie consumata in maxim 3 ore, ori eu la birou ar trebui sa o aduc de acasa si sigur sta mai mult pana o mananc. Delia, ce carte interesanta citesti? Ti-am trimis un PM. Gusta, capul sus, te pup si trebuie sa fie bine! Cellia, bine ai venit! In weekend m-am reapucat (timid) de sport, sper sa fac cate putin macar in fiecare zi. Ma duc la ale mele, am treaba multa rau. Va pup pe toate. Daniela |
Boabe de cacao (cocoa nibs) imi iau de la Pralin din Cisnadie. Daca vrei, iti pot da de la mine cand esti in Cluj ca abia mi-am comandat si te anunt cand mai comand si iti iau si tie.
Mersi de felicitari.
Asta e versiunea mini a unuia dintre torturi: http://www.flickr.com/photos/andaoana/4360025089/in/set-72157623442431306/. Are blat de cacao fara faina (ca un souffle), creme brulee de ciocolata si portocale, crema bavareza de ciocolata si cafea si mousse de caramel sarat (din moscavado) si ciocolata.
Celalalt are: blat de fistic, mousse de ceai verde, sos de capsuni si mousse de trandafiri.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

tumpi spune:
Carina suna interesant, dar eu il aleg pe al doilea,daca ai da si o reteta ar fi super.
Primul nu e pe gustul meu prea multa cioco si cacao
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

cellia78 spune:
Multumesc mult ca ma primiti printre voi!
Asa este, uitasem de scris inaltimea:1,60 ; si da, fir-ar sa fie, 84 kg!
Multumesc si pentru incurajari! De asta e nevoie la psihicul meu care acuma imi sopteste ca oricum (al naibilui) cantarul a ramas "intepenit" si in jos nu mai vrea sa arate si mai bine halesc eu o prajitura.........
Uuuoofffff, cine a inventat dulciurile?
Sabina, mersi! Asa ma incurajez si eu, ca am ajuns la faza de platou; dar mie nu mi se pare ca am dat jos cine stie ce.....; si ma intreb de ce dureaza faza asta atata; ca azi dimineata cantarul mi-a aratat la fel ca saptamana trecuta si ca acum doua saptamani; adica intru in a treia saptamana de stagnare, fir-ar sa fie!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!