Nou stil de viatza (294)
Raspunsuri - Pagina 14

danielag spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Cu intarziere urez si eu La multi ani puilor de Mik si Mihaser!
N-am mai intrat de ceva timp din cauza unui proiect care s-a impotmolit si a trebuit sa-l urnesc :), dar macar acum e totul back on track. Adaugam la asta o raceala saptamana asta si faptul ca sunt in deplasare :D.
Va pup pe toate. O seara frumoasa va doresc, fug ca mai am treaba.
Daniela

bb_yasmi spune:
helloo fetele!!
ce faceti??? eu numai ce mi-am terminat cele 100 de abdomene.... ca azi nu am ajuns la aerobic. e ziua mamei mele duminica pe 28 si fiind acasa (in Ro ) o tine de maine numai cu musafiri..
cand mai modificati la listuta..schimbati si la mine va rog.......plss!!! imi face bine sa vad mai putin... deci 62.8 kg la care stagnez de ceva timp..:( daca mai dau inca 3-4 kg jos sunt superrrr fericita!! sa am 59 kg la 1,69 m!! apoi cu mentinerea v a fi mai usor. 1300 cal/zi mai e de slabit??? sau e mentinere si de aceea stagnez eu?
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
si mai am o intrebare: poate o sa vi se para prostesc dar, mai vreau un bebe, care sper sa se prinda cat mai repede, poate afecta cumva,sa nu se prinda sarcina din cauza efortului depus??? de la aerobic??eu zic ca Nu dar as mai vrea o parere, doua.
pupici

Mik spune:
bb_yasmi, hotarit nu ! Daca esti insarcinata si nu stii si faci aerobic nu are cum sa-i dauneze lui bb.
Insa daca ai avut necazuri cu sarcini pastrate greu e mai prudent sa opresti eforturile cind crezi ca esti insarcinata.

Happy_in_TO spune:
Am fost la Gap si mi-am luat niste tricouri de vara, marimea L, nu XL
Miine ma duc la zinul meu sa scoata untul din mine.
Azi am alergat din nou cu toate ca era ger afara, apoi am venit acasa si am facut abdomene si plank.
Imi place de mine
Va pup pe toate si va urez un weekend minunat!

bb_yasmi spune:
Mik, multumesc frumos de raspuns . asa credeam si eu..dar ma "fulgerat "
asa un gand!
Happy felicitari pt marimea L !!
sa ma laud si eu nitel.. azi mi-am luat colanti marimea S

liris spune:
buna seara, doamnelor!!
pui de Mihaser si Mik, La multi ani!!!
cum e 26 a lunii, 11 luni de la nastere, dau si eu raportul. 69 de kg. speranta mea fgusese ca voi avea mai putin dar atita am facut, atita declar.
sa aveti un weekend frumos!

Gabrielama spune:
Tinand cont de ora, cred ca trebuie sa zic buna dimineata...
Nu pot sa dorm din cauza durerii crunte in gat! Ma simt oribil!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

mephala30 spune:
Buna dimineata, frumoaselor!
Ruxi, bravo, as fi incantata sa marturisesc acelasi lucru dupa un an. Pot sa-mi inchipui cat de bine te simti, .
Numai ca eu am muuult de lucrat la capitolul hrana sanatoasa...
Happy, felicitari pentru marimea L.
ma duc sa pregatesc cafeaua/ceaiul si revin.