Nou stil de viatza (294)
Raspunsuri - Pagina 12

CRISCOSTY spune:
Florina, multumesc
Laura, o sa-ti dau maine adresa, numele si nr. de telefon pe pm. Este in Aparatorii Patriei, aproape de spitalul Bagdazar.
CarmenE, merci Tu ce mai faci? Dar Edi?
Clau, i-a placut mult si sotului Da, al meu este natural, am mare noroc la tunseoarea asta, ca la altele imi dau palme. Astept sa te faci si tu sa ne arati poze. Sanatate lui Luca
Zuzi Voi ce mai faceti? Sunteti bine?

tumpi spune:
Cristian, o copilarie frumoasa si o viata plina de realizari.Mihaela, sa-ti traiasca feciorul, mergi pe burta, ha?
Laura, sincer nu m-as grabi sa vin
Zuzi, cam peste 2 saptamani
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Zuzilici spune:
Am uitat meniul.
Ruxi special pentru tine (atentia ta)
MD - o cana de apa cu miere si lamaie
G - Cafea cu lapte + 1/2 sandvis facut dintr-o felie de paine + 1 felie mottarella + 1 felie ham.
P - Lasagnia (420 cal ) + salata verde cu castravete, avocado, rosii cherry si ardei rosu.
G : 2 prune uscate
C - salata verde cu ridichi si poate ceva tuna din conserva.
Mihaser sa-ti traiasca baiatul, sanatos, voios si norocos. Cristian si petrecere frumoasa. Ce program ati organizat azi Mihaela? Si cand ai timp poate-mi dai si data ta de nastere ca sa te pot pune in listutza cum trebuie, please.
Baby-boom felicitari pentru spatiu de la primarie. Ce piesa o sa jucati?
BB_Yasmi fiecare organism e diferit dar idea de baza e aceeasi. Apa e buna dar cu masura pentru ca atunci cand o elimini , elimini si toata sarurile si mineralele din organism. Cel mai bine e sa te opresti cand culoarea este deja inexistenta atunci cand mergi la WC.
Claudia multa sanatate lui Luca.
O seara buna.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

mephala30 spune:
ce adormita sunt, e si ziua lui Cristian, pui de Mihaser. Sa-ti traiasa sanatos, mamico!
Ruxi, sunt destul de matinala, ma trezeste Teo pe la 6,45 si ma apuca un somn crunt in jur de 9, 10. Dar rezist, n-am incotro, .
Tu mai mergi la sala? De cate ori pe saptamana?
Gusta, te servesc cu nitica menta invelita in cioco?
Tumpi, Anidor-ul, Milka, Heidi, Lindt, sunt mai bune decat ciocolata Poiana.
Momentan, am in sertar doua sortimente de Anidor 70% cacao, cu portocale si menta, .
Vio, va fi bine, trebuie sa ai incredere. Doamne ajuta!
Happy, multumesc pentru link-ul cu plank it, de maine il execut. Ce exercitii eficiente pentru abdomen mai stii?
Hopes, Zuzi, dupa Pasti o sa pun ceva poze. In linii mari, sunt aceeasi, .

louisea spune:
Zuzi am zis vre-o 15-17 ca sigur pun vre-o cateva acu cand ajung in RO Ca n-am de gand sa ma dau in laturi sa gust din bucatele romanesti. Rad tot
Fetelor eu nu cred c-am sa apuc sa mai intru maine.. Merg la servici, la coafor, tre sa termin bagajele etc. etc.
Ne intoarcem sambata inainte de Paste, dar sigur nu intru pana dupa.. Asa ca va urez de pe acum un Paste luminat!! Sa ne auzim sanatoase si fericite dupa..
Va imbratisez pe toate cu drag
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

bb_yasmi spune:
zuzi, mi-ai explicat tare bine. cam asa e si la mine. multumesc frumos.
Louisea sa aveti drum bun si iti urez si eu tie sarbatori fericite!
nah ca am mancat marul.... nu mai rezistam...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mephala30 spune:
Buna dimineata, canile cu cafea /ceai/suc sunt pregatite. Va indulcesc si cu putina ciocolata.
Delia, pentru tine am lapte cu fulgi de ovaz, miere si nuca.
Sa aveti o zi frumoasa, linistita.

puskin spune:
Neata,
intru repede sa iau o cafea de la Carmen :pupic: si sa ii urez lui Lou drum bun si sa se simta cat mai bine acasa .
Revin mai tarziu.

violeta70 spune:
Buna dimineata
Eu sunt la servici, fara chef binenteles. Sper sa treaca ziua cat mai repede.
Va multumesc mult fetelor pentru "imbarbatarile" voastre vis-a-vis de problema mea, chiar daca este off-topic.
Zuzilici Dordia nu stiu cand mai intra, insa de obicei seara, tarziu, dupa ce-i culca pe cei mici. Este bine, a reusit sa-si doftoriceasca sinusurile. Week-end-ul asta suntem prinse ca-i facem parastas de 2 ani bunicii, asa ca cel mai sigur va intra duminica.
Saptamana viitoare o sa incepem iar sala, un nou abonament, mergem de 2 ori, dupa care vom merge dupa Paste.Cristian! Mihaser sa-ti traiasca baiatul!
Va las acum dar va doresc un sfarsit de saptamana frumos, mai ales ca Duminica sun Floriile. Sper sa nu fie vremea posomorata.
Pup toate fetele