Ajutooor, va rooog, una dintre tastele mele de la laptop nu mai functiona, am remarcat ca are ceva dedesubt asa ca am tras de ea si am scos-o, am curatat mizeria (era un graunte de ceva ) dar acum nu mai stiu cum sa o pun la loc. Ce ma faaac???? Mai pot sa o pun la loc?
merciiiic!
m-am calmat, am infipt-o in locul ei si am apasat putin mai tare, s-a prins in chingile alea si gata. acum functioneaza Me happy!!!!!!
nu ti s-a intamplat niciodata sa lipsesti 5 minute din camera unde e laptopul si copilul si sa-ti gasesti laptopul cojit de taste? mie da
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia nu ti s-a intamplat niciodata sa lipsesti 5 minute din camera unde e laptopul si copilul si sa-ti gasesti laptopul cojit de taste? eu da |
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia nu ti s-a intamplat niciodata sa lipsesti 5 minute din camera unde e laptopul si copilul si sa-ti gasesti laptopul cojit de taste? eu da |
L-am gasit cojit complet si era seara, aveam evident mult de lucru...
Mi-am suflecat manecile si m-am apucat de treaba, nu mai aveam timpul necesar sa il duc la reparat undeva, mi-a luat vreo 3-4 ore. Mecanismul de la unele l-am mutat la altele (se rupsesera cateva, unele de la taste importante) pot sa dau lectii acum